Tarvitsetko muuraria Espoossa?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko muuraria Espoossa?

Muurarin työt vaativat tarkkuutta, samalla kun työt tulee suorittaa lakien ja määräysten mukaisesti. Etsi siksi muurausliike, jolla on oikeat pätevyydet.

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Espoossa remontoidaan ja rakennetaan

Espoossa rakennetaan kiivaasti, ja tonteista on kova kysyntä. Espoon kaupunki järjestää tonttihaun yleensä kerran vuodessa. Seuraa ilmoittelua täällä.


Jos päädyt omakotitalon rakennuttamiseen, voit valita talopaketin tai teettää uniikin talon arkkitehdillä. Näin ison päätöksen tekeminen vaatii huolellista harkintaa.

Rakennusvalvonnalta asiakaspalvelusta saat neuvoja lupaprosessin käynnistämiseen.


Kun rakennuslupa on hankittu ja suunnitelmat tehty, tarvitset myös monenlaisia ammattilaisia rakennusmestarista maalariin. Luotettavia ja osaavia ammattilaisia löydät täältä.


Jos teetät remonttia kerrostaloasunnossa, hanki ensiksi suostumus taloyhtiön hallitukselta.Harkitse seuraavaa, kun valitset muuraria Espoossa

On helppoa unohtaa, kuinka tärkeä työ muurarilla on urakassa. Muurarilla on tehtäviä, jotka vaihtelevat suurten rakenteiden, seinien, kattojen ja lattioiden kanssa, kuin myös esteettisemmän rappauksen ja laatoituksen kanssa työskentelyyn.


Monet myös käyttävät muurareita kodin tärkeimpien tilojen, kuten kylpyhuoneiden ja keittiöiden remontoimiseen. Valitset muurari huolella ja tee heidän kanssaan tarkat sopimukset remontin laajuudesta ja aikataulusta.


Jotta voit olla varma, että muurausyrityksellä on työn suorittamiseen tarvittava ammatillinen pätevyys, kannatta sinun hankkia tarjouksia useilta yrityksiltä ja tarkistaa heidän pätevyytensä. Laatu on tärkeää muuraustyössä, samalla kun työ on suoritettava lakien ja määräysten mukaisesti.


Remppatori.fissä pystyt tarkistamaan yritysten arvioinnit, kuin myös pätevyydet heidän profiilisivultansa. Palvelu on ilmainen ja päätät itse haluatko hyväksyä tarjouksen.

Valitut yritykset

10 työilmoitukset

Oraka ky on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
V

Ville

4.6.2024

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Katso profiili

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

6 työilmoitukset

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miina

18.10.2023

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

12 työilmoitukset

Työapu T:Mi Jari Paulin on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tiina

13.3.2024

Isot suositukset tälle yritykselle! Työ tehty erittäin huolellisesti, tehokkaasti ja siististi! Vuorovaikutus oli kokonaisvaltaista, huomioivaa ja tosi ystävällistä. Tehty... Lisää

Katso profiili

9 työilmoitukset

Rakennuspalvelu Nikander on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jere

18.7.2024

Työ hoitui sovitun mukaisesti ajallaan, erittäin asintuntevasti ja työn jälki oli aivan moitteetonta. Kommunikointi sujui helposti ja tieto kulki,... Lisää

Katso profiili

10 työilmoitukset

Ahkerat Majavat Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

17.7.2024

Todella hyvää työtä.

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä


Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pönttöuunin korjaus

74100IISALMI

Haluaisin,että vastus poistetaan ja arina korjataan ,että puilla lämmitys onnistuu.Nuohooja tarkasti hormin huhtikuussa ja sanoi sen olevan kunnossa. Uuni sijaitsee Iisalmessa.

Eteislattian laatoitus, Noin 3 neliötä.

37120NOKIA

Eteisen lattia pitäisi tehdä uusiksi, vanhojen laattojen purku (teen itse sen) sekä lattialämmityksen asentaminen sen myös teen itse ja tsoituksen. Mutta uusien laattojen asentajaa tarvitsisi.

60-luvun avotakan entisöinti Joensuussa

80200JOENSUU

Asumme 60-luvun talossa, jossa on ollut avotakka. Takka on joskus muutettu lasiovelliseksi umpitakaksi ja osa takan tilasta on muurattu umpeen ja peitetty pellein. Tarvitsisimme muuraria purkamaan muutokset ja korjaamaan takan entiseen loistoon

Terassin rakentaminen yms

01650VANTAA

Kuvan alueelle terassi. Katoksen tolpat pitäisi purkaa jos mahdollista, tai vähintään purkaa kuoret näistä tolpista, tämän voin tehdä itse. Tolppien sisällä on noin 10x10cm puutolppa. Tilanteen vaatiessa nämä voidaan korvata hieman isommilla puutolpilla. Katoksen lattiapinta on hyvin kiinni olevaa laattaa, johon pitäisi keksiä uusi pinta, esim sileä betonipinta tai tasoite . Terassi tehdään katoksen lattiatason rajaan kiinni. Olen avoin ideoille.

Lattian tasoitus + vinyylilattian asennus 34m2

00500HELSINKI

Asunnon vanhan puulattian tasoerot tasoitettava ennen kalanruotovinyylilattian asennusta. Vanha puulankkulattia siis ”aaltoilee” 0-9mm heiton tasoeroissa eri puolin huonetta. Tasoituksen toteutustapa ei ole kiveen hakattu, ja hintalappu vaikuttaa myös olennaisesti valintaan. Suositeltu Itsesiliävää, kuituvahvistettua lattiatasoitetta tai levytystä. Vinyylilattia on Nordic Floorsin Chevron-kalanruotomallia ja asennettavaa pinta-alaa yht. n. 34neliön verran. Linkki asennettavaan lattiaan: (https://www.vinyylilattiakauppa.fi/fi/product/chevron-kalanruoto-vinyylilattia-puuteri-45%C2%B0/10801)

Savupiipun muuraus/korjaus

14690TORVOILA

Savupiipun uusiminen. Muutama tiili ja sauma kärsinyt olosuhteista. Sutari kävi viime vuonna mutta ei maininnut mitään piipun kunnosta. Mielestäni pitäisi korjata.Viimeisimmät arvioinnit
sokkelin pinnan korjaus ja maalaus, portaiden pinnoitus

Työn jälki hyvä, osaava porukka.

Heinä 2024
T

Tarja - AT-House osk

KANGASALA
Sokkelin halkeamat

Sokkelin halkeamat korjattu hyvin jälki siistiä ja huolella tehty.

Heinä 2024
J

Jarmo - RRR RAKENNUS

LAHTI
Ajoluiska murskeesta

Työ tehtiin niinkuin oli sovittu. Aikataulu piti ja työn jälki oli hyvä. Ei mitään huomautettavaa

Heinä 2024
S

Sisko - t.nurminen

KERAVA
Vedeneristys työ pieneen kylpyhyoneeseen

Nopea toiminta ja luotetettavuus. Ammattitaitoinen.

Heinä 2024
M

Maija - Kivityö Laakkonen

TAMPERE
Omakotitalon harkkoseinän tasoitus ja pinnoitus

Lyytinen hoiti harkkoseinän tasoituksen sovitun ajan ja erinomaisen hinnan puitteissa. Viestintä oli selkeää sekä ennen töiden aloittamista että varsinaisen projektin kestäessä. Lisäsimme lennosta vielä tasoitustyön, joka saatiin hyvin sovittua erillisellä veloituksella. Valtterilta löytyy hyviä ideoita monenlaisiin rakennustöihin ja kannattaa keskustella tarpeet läpi, koska häneltä löytyy hyviä ideoita niiden totetuttamiseen.

Heinä 2024
R

Risto - Rakennusliike Lyytinen Oy

KAISLASTENLAHTI
Kosteusvahingon korjaus, pesuhuone, kt, Pori

Ammattitaitoinen ja luotettava yritys.

Kesä 2024
P

Paula - LE-Works Oy

PORI
Kuistin rappusten laattojen kiinnitys

Alkuperäinen hinta arvio moninkertaistui, mistä olis pitännyt kertoa etukäteen ennen kun varsinaiset työt alkoi. Muuten hyvä

Kesä 2024
N

Niko - KVR Rakennuspalvelut

LAHTI
Salonkitie 10-12 c5 ja c6

Työn laatu on erinomaista. Henri piti meidät hyvin ajan tasalla työn edistymisestä, siivosi jälkensä ja oli tehokas. Suosittelut!

Kesä 2024
O

Outi - iherne Oy

ESPOO
Homeen poisto betonin pintahionnalla

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Kesä 2024
M

Mattias - ACM Group Oy

HELSINKI
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Siporex halkeamien korjausta sisätilassa

Työn laatu erittäin siisti, aikataulu piti ja hinnoittelu kunnossa.

Kesä 2024
M

Maarit - Edimaks

VANTAA
Rappauksen ja sokkelin korjaus

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Kesä 2024
V

Ville - Oraka ky

HELSINKI
Wc:n laatoitus

Laatoitus tehtiin todella reippaasti ja työn jälki oli siistiä. Sovittu hinta piti ja viestittely yrittäjän kanssa oli vaivatonta, voin suositella yritystä muille remontoijille!

Kesä 2024
R

Riitta - Mattopinnoitus J.Väisänen

TIKKAKOSKI
Sokkelin ja kellarisyvennyksen kunnostus

Toimitus ylitti odotukset. Hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä. Toimitusaikataulu oli erinomainen - säänkin ollessa suosiollinen. Kommunikointi työnjohdon kanssa oli sujuvaa ja ongelmatonta.

Kesä 2024
M

Mikko - Oraka ky

HELSINKI
Rappauksen korjaus

Nopeaa toimintaa ja työn jälki oikein siistiä, kuin myös siisteys työn jälkeen ympäristössä.

Touko 2024
K

Kalevi - Oraka ky

HELSINKI
Ulkokivetyksen korjaus ja juurien poistaminen

Hyvin hoidettu vaativa raskas kivilaatoituksen korjaus ja puunjuurien poistaminen laajalta ulkoalueelta.

Touko 2024
J

Jari - RPR Rakennus

VIERUMÄKI
Takkahuollot

ammattimainen, nopea, ystävällinen ja valmis tekemään enemmän.

Touko 2024
E

Erwin - Muuraus Sainio

SÖDERKULLA
Takkaluukun korjauskiinnitys

Asiansa osaava henkilö suoritti työnsä erinomaisesti takkaluukun kiinnityksen korjauksen.

Touko 2024
T

Tuomas - Asennuspalvelu Mali Oy

VANTAA
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA
Laatoitus takan eteen

Hoiti asian hyvin ja sovitusti, voin suositella.

Touko 2024
H

Heidi - Avek Group

RÖYKKÄ
Lattian esivalmistelut

Erittäin tyytyväinen asiakas kuittaa. Lattiaremontin yhteydessä toteuttaneet pyynnöstä myös muutakin pintaremonttia erinomaisella kädenjäljellä (mm. maalaus, keittiönvälitilan freesaus). Voin lämpimästi suositella!!

Touko 2024
E

EMMI ADELE MARIA - Lattia-asennus Leinonen OY

LAHELA
Marmorilaatan asennus lattiaan

Harvoi on näin hyvää ja huippu osaamista tarjolla. Olen ollut monen tekijän kanssa yhteistyössä mutta Johan kuuluu ehdottomasti parhaaseen A ryhmään.

Touko 2024
T

Tapioi - ACM Group Oy

ESPOO
Pientä laittoa omakotitaloon Vihdin Nummelassa

Siistiä jälkeä, lopputulema erittäin hyvä. Työ tehtiin useammassa osassa ja työt järjestyivät joustavasti. Voin suositella.

Huhti 2024
J

Jussi - Avek Group

NUMMELA

Julkaistu 21. marras 2022, 12:59

Päivitetty 21. maalis 2024, 14:00