Sisustusarkkitehti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sisustusarkkitehti talon remontoinnin avuksi

33960PIRKKALA

Olemme muuttamassa 70-luvun omakotitaloon Pirkkalaan ja kaipaisimme kohteeseen sisustusarkkitehtia kertomaan näkemyksistään sekä hahmottamaan meille talon mahdollisuuksia.

Sisustussuunnitteluun rivitalo asuntolle

10900HANKO

Tarvitsen kattava sisustussuunnitelma koko asunnolle. Asunnon koko on 61 neliötä. Sisustussuunnitelma taloyhtiön hallitukselle. Sähköjärjestelmän päivitys. Lattialämmityksen mahdollinen asentaminen koko asunnolle tai osaa asunnon lattioille. Ovien vaihtaminen liukuoveiksi. Komeron purkaus ja kaapien rakentaminen tilalle. Budjeetin laatiminen koko asunnon kunnostuksessa ja suunnitelma missä järjestyksessä remontin voi suorittaa.

OK-talon peruskorjaus

05800HYVINKÄÄ

2000-luvun alussa rakennettu OK-talo kaipaa kauttaaltaan peruskorjausta. Kokonaisuuden suunnitteluun kaivataan sisustusarkkitehdin näkemystä.

Lisähuoneen rakentaminen

00840HELSINKI

56 neliön kaksioon tarvitaan lisähuone. Tarvitsen suunnittelu apua sen suhteen mikä on paras ratkaisu toteuttaa se.

Vanhan kerrostaloasunnon remontti

00170HELSINKI

Olemme ostaneet Helsingin Kruunuhaasta ihastuttavan 111,5 neliön 3 h + sauna asunnon yhdestä Helsingin vanhimmista taloista. Asunnossa on huikea 3.8 m huonekorkeus ja se tarjoaa hienot puitteet remontille. Tarkoitus on remontoida asunto melko kokonaisvaltaisesti eli uudistaa keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja myös maalata asunto kauttaaltaan sekä uusia lattia. Myös kaappiratkaisut pitää suunnitella ja toteuttaa.

Huonesuunnittelu

02920ESPOO

Uusi omk suunnittelussa. Tarvitsen apua 50 neliön tilan suunnitteluun johon olohuone, keittiö, ruokailutila. Suorakaiteen muotoinen tila, päätyyn mahdollista avata terassiovet jne. Paljonko tilan suunnittelu? Tai koko omk talon pohjapiirrosten suunnittelu.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia