Sisustusarkkitehti - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lisähuoneen rakentaminen

00840HELSINKI

56 neliön kaksioon tarvitaan lisähuone. Tarvitsen suunnittelu apua sen suhteen mikä on paras ratkaisu toteuttaa se.

Vanhan kerrostaloasunnon remontti

00170HELSINKI

Olemme ostaneet Helsingin Kruunuhaasta ihastuttavan 111,5 neliön 3 h + sauna asunnon yhdestä Helsingin vanhimmista taloista. Asunnossa on huikea 3.8 m huonekorkeus ja se tarjoaa hienot puitteet remontille. Tarkoitus on remontoida asunto melko kokonaisvaltaisesti eli uudistaa keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja myös maalata asunto kauttaaltaan sekä uusia lattia. Myös kaappiratkaisut pitää suunnitella ja toteuttaa.

Töölön kaksio kolmioksi

00330HELSINKI

Kyseessä 68m2 kohde jossa kaksiota tulisi kolmio. Keittiön siirrolla. Eli tähän tarvitsisi suunnitelman kuinka rakenteet saa toimimaan. Tarvitaan siis sellaiset piirrokset, jotka taloyhtiö hyväksyy ja urakoitsija voi toteuttaa.

Kaksio huippunäköalalla, näyttävän kokonaisuuden suunnittelu

00580HELSINKI

Uudehko (2019) kaksio (noin 55m2) Kalasataman Tornitalossa. Kulmahuoneisto, esteettömät näköalat 19.krs Vanhankaupunginlahdelle ja aina Porvooseen saakka. Pohja todella kiva, mutta kämppä kokonaisuutena hieman "persoonaton" (tyypillinen uusi asunto). Tavoitteena olisi saada "wau"-elämys jonkinlaisella "luontoteemalla", ja erillisestä pienestä makuuhuoneesta "kotamainen". Näemme että tuleva remontti etenisi 1) Makuuhuone joka taaimmaisena, 2) Isot tilat joista parhaat näköalat ja vielä 3) Keittiö, kuitenkin niin että koneet ehdottomasti pidetään (huipputason Mielet). Lisätvistinä "sisäparveke", eli käytännössä noin 3 m2 kaakeloitua lattiaosaa isojen ikkunoiden edessä, saisiko tästä jopa luontosaarekkeen? Haluaisimme ammattimaisen suunnitelman, jota voi sitten toteuttaa urakoitsijoiden kanssa mainitussa järjestyksessä tai muut riippuvuussuhteet huomioiden.

Keittiön siirto alkoviin

00180HELSINKI

Tarvitsisimme sisustusarkkitehtia suunnittelemaan keittiön siirron asunnon alkoviin sekä muihin pienempiin muutoksiin.

viihtyvyyttä ja tilaa

00610HELSINKI

Minulla on pieni sijoitusasunto vanhassa kerrostalossa Helsingin Käpylässä: yksi huone 22 m² , jossa WC/suihku-koppielementti nurkassa, pieni keittiön kaapisto sekä iso, tarpeeton kaakeliuuni. Suunnittelen siihen remonttia, joka lisäisi asumisviihtyvyyttä sekä säilytystiloja - jos mahdollista. Kunhan asunnon pitkäaikainen, huonokuntoinen vuokralainen lähtee. Aluksi tarvitsen ”sisustussuunnittelijan” tms. apua. Jos suunnittelija näkee realistisia / konkreettisia mahdollisuuksia em. tavoitteiden toteuttamiseksi, niin asiaa viedään eteenpäin. Minulla on kelvollisia valokuvia sekä mittapiirroksia asunnosta.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia