Putkimies - Lahti

Mistä taitava putkimies putkiurakkaan, -saneeraukseen tai -kunnostukseen? Kilpailuta työ Remppatorissa, ja löydä luotettava putkimies!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Putkimies - Lahti

Mistä taitava putkimies putkiurakkaan, -saneeraukseen tai -kunnostukseen? Kilpailuta työ Remppatorissa, ja löydä luotettava putkimies!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sulkujen vaio kiinteistöön tulevassa vesijohtoputkessa 2 kpl

15950LAHTI

Omakotitaloon tulevaan vesiputkeen 2 sulun vaihto. Sovittava Lahti Aquan kanssa taloliittymän sulusta ennen vaihtoa.

Keittiöremontti

15300LAHTI

Vanhan keittiön purku ja uuden asennus. Ikean keittiö ja uudet keittiökoneet. Koko noin 3m x 2.5m. Sähkötyöt ja LVI työt. Aloitus mahdollisesti kesäkuun alussa.

50-luvun talon käyttövesiputkiremppa

15230LAHTI

3 kerroksinen 50-luvun talo, jonka kellarikerroksessa putket on jo uusittu ja nyt tarvitaan uudet käyttövesiputket 2. ja 3. kerrokseen. 2. kerroksessa on keittiö, jossa on 1 vesipiste. 3. kerroksessa on WC, jossa on lavuaari ja wc-istuin. Myös uusi wc-istuin tarvitaan.

Vanhan talon vesilinjan uudelleenrakentaminen

15700LAHTI

Tehtävät työt Keskeisimmät tarpeet: - porakaivopumpun asennus - linjan veto sisään. Putkeen tarvitaan todennäköisesti lämpövastus. - painesäiliön asentaminen talon sisälle - linjaston kytkeminen jo olemassa olevaan talon vesilinjaan Pumppua ja painesäiliötä ei ole hankittu. Voit sisältää osat tarjoukseen tai voimme ostaa valmiiksi ennen urakan aloitusta. Linjaa varten tehtävät kaivuutyöt voimme hoitaa myös itse ennen urakan aloitusta. Tapaaminen voidaan sopia tontille ennen varsinaisen tarjouksen antamista.

Tiskikoneen tulppaus ja ulkosaunan kupariputken korjaus

15800LAHTI

Kerrostalossa astianpesukoneen tulppaus ja toisessa kohteessa omakotitalon ulkosaunassa pakkasen rikkoma kupariputken mutkan korjaus. Kohteiden välillä matkaa 1 km.

Vesipiste.

15830LAHTI

Haluaisimme asentaa 1 tai mahdollisesti kaksi vesipistettä ulos. Asunto on kaksi kerroksinen rivitalon päätyasunto. yksi vesipiste tulisi alakerran ulkoseinään ja toinen mahdollisesti yläkerran ulkoseinään. Asunto on rinnetontilla.

Viimeisimmät arvioinnit
Keittiön altaan ja hanan vaihto

Kaksi hommaa käynyt tekemässä ja molemmista täydet pisteet. Luotettava ja reipas tyyppi

Joulu 2023
M

Matti - MTM-Putki Oy

LAHTI
Päävesijohdon sulkuventtiilin uusiminen

Nuori aloittava yrittäjä. Reipas kaveri.

Syys 2023
M

Markku - MTM-Putki Oy

LAHTI
Keittiön hanan vaihto

Meillä oli hieman haastava paikka keittiön hanan vaihdolle mutta Matias selviytyi hommasta erinomaisesti. Tulen varmasti käyttämään Famuson palveluita myös jatkossa ja suosittelin yritystä muillekin.

Marras 2022
J

Jukka - Famuso LVI Oy

LAHTI