Vesi ja viemäri - Lohja

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Viemärilinjan kaato

08150LOHJA

Ostimme omakotitalon 2021 kesällä, heti melkein muuton jälkeen huomasinme että eteisen vessan lavuaari ja pönttö pulputtaa. Edelliseen omistajaan olin asiasta yhteydessä ja sanoi että heillä oli tätä samaa pulputus ongelmaa ollut jo silloin kun talo valmistui vuonna 2011. Lähdimme ongelma tilannetta nyt selvittämään ja meillä kävi viemäri ongelmiin erikoistunut firma kuvaamassa viemärilinjan. Kuvauksessa paljastui viemärin kaato/ notkahdus ongelma ja kuntoluokaksi antoivat kolmosen. Kuvauksen raportissa oli vielä maininta että sukittamalla viemärilinjaa ei saada kuntoon. Eli etsimme urakoitsijaa joka osaisi viemärilinjan korjata ja antaisi jonkin näköisen korjaussuunnitelman työstä. Huomiona että lattiassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja alakautta ei pääse käsiksi putkeen.

Suihkuviemäriputken avaus

08700LOHJA

Loma-asuntomme kylpyhuoneen suihkuputki ei vedä. Paikalla on käynyt putkimies tarkastamassa suihkukopin liitännät ja lattiakaivon eli niissä ei vikaa. Poistoputki on ollut tukossa ja maan peitossa. Olemme kyenneet avaamaan sitä n. 1.5m verran. Emme osaa sanoa missä kunnossa imeytyskenttä on. Tarvitsisimme putkimiehen paikalle tekemään työstä arvion ja toteuttamaan sen. Kohde sijaitsee Lohjan Vähä-Teutarossa, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kaatovalu kph ja sauna

08500LOHJA

Tarvitsisin ammattilaisen tekemään kaatovalun kylpyhuoneeseen ja saunaan. Lattiakaivo kylpyhuoneen puolella, kaato saunasta kylppäriin. Sauna n. 4 m2 ja kph n. 5 m2. Lattialämmitys asennetaan kaatovaluun ennen valua tilaajan toimesta.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia