Vesi ja viemäri - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Vesi ja viemäri - Turku

Tmi Rami Tiittanen

Putkityöt laidasta laitaan. Myös ilmalämpö ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuna.

Maalis 2023

Lattialämmityksen kytkentä ja kylpyhuoneen vesiputket

"Erittäin hyvää! Kaikki tuli tehty nopeasti ja tehokkaasti. Kiitos paljon!"
A
Alexander
TURKU

Talotekniikka Pihlainen Oy

Talotekniikka Pihlainen Oy on pääasiassa Varsinais-Suomen alueella toimiva LVI-, sähkö- ja kylmäalan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Raisiossa, mutta toimimme sopimuksen mukaan myös muuallakin Suomessa. Meillä on urakointoikeudet alle 3kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin (lämpöpumput), kaikenlaisiin sähkö- ja LVI-töihin.

Marras 2022

Hanan vaihto ja WC säiliön korjaus

"Oikein hyvin hoitui sovitut hommat."
P
Paula
TURKU
Talotekniikka Pihlainen Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Tarvitaan PUTKIMIESTÄ: Kylpyhuoneen lattiakaivo vuotaa

20100TURKU

1900 rakennuttu puutalo portsassa. Vuonna 2000 tehty kylpyhuone yläkerrokseen. Alakerrassa kph:n viemärin alla tarkistusluukku, todettu, että suihkukopista olevasta viemäristä tihkuu vettä suihkussa käytäessä. Tulisi tarkistaa tilanne ja ehdottaa etenemistapaa. Toiveena korjaus alhaalta/ylhäältä päin, rikkomatta lattian ja seinien laatoitusta/vesieristystä. Liitteenä kuva välipohjan tarkistusluukusta ja viemäristä. Toive saada työ suoritetuksi mahdollisimman pian.

Omakotitalon viemäriongelmat

20540TURKU

Rossipohjainen 80-luvalla rakennettu omakotitalo. Useamman kk-ajan ongelmia kodinhoitoviemärin kanssa. Pesukonetta käyttäessä viemäri ei vedä, vaan tulvii.

Korjausvaatimus

20320TURKU

Viemäröinti on havaittu putteelliseksi, ja kaapin alla on jatkuvasti vettä. Tarvitaan putkien uudelleen asennus. Korjausvaatimus viemäröinnin korjaamisesta on toteutettava välittömästi, vimeistään 2.6.2023.

wc:n vesisäiliö korjaus

20610TURKU

Kellarissa wc:n vesisäiliö vuotaa vettä

Viemäriputken ja wc-pöntön venttiilin vuoto

20900TURKU

Viemäriputken (uusittu kesällä -21) liitos vuotaa hieman ja tulisi laittaa kuntoon. Lisäksi wc-pöntön venttiili jää aavistuksen vuotamaan vetäessä.

Lattialämmityksen kytkentä ja kylpyhuoneen vesiputket

20240TURKU

20mm komposiittilämmitysputket tulee liittää vesiohenteisella lattialämmitysshuntilla (FS 36 mini Flooré) ja testata että lattialämmitys toimii. Pitäisi tehdä mahdollisimman nopeasti. Sinun täytyy pystyä tekemään tarjous ennen työn aloittamista. Tämän jälkeen, myös suihkuun, wc:hen ja pesualtaaseen pitää laittaa uudet vesiputket mikäli hinta on kohdallaan (kupariputket) ja myös wc-istuimen asennus.