Talo ja piha

Vesi ja viemäri

Vesi ja viemäri

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Vesi ja viemäri

MTM-Putki Oy

Syys 2023

Päävesijohdon sulkuventtiilin uusiminen

"Nuori aloittava yrittäjä. Reipas kaveri."
M
Markku
LAHTI

Pipe Brothers Oy

Pipe Brothers Oy toimimme pääkaupunkiseudulla ja keski-Uudellamaalla - Uudiskohteet ja Saneeraus - Hanojen (keittiö, pesuallas ja suihkuhanat) asennus ja huolto - Wc-istuinten asennus ja huolto - Suihkukaappien ja seinien asennus - Lämminvesivaraajien asennus - Ravintoloiden ja myymälöiden kalusteasennukset ja putkitukset - Lämmityspattereiden asennus ja huolto - Kauttamme myös hanat, wc-istuimet, patterit ja suihkuseinät -Yritys rekisteröity Järvenpäähän, toimitilamme sijaitsee Suutarilassa

Elo 2023

Kampaamon viemäriputkien jatkaminen ja vesipisteiden lisäys

"Työt sujuivat erittäin hyvin, luotettava ammattilainen."
M
Marko
VANTAA
Pipe Brothers Oy

STP Talotekniikka

5.0 (1)

Elo 2023

Mökin putkiliitännät

"Suosittelen, jos haluaa hyvän ja täsmällisen tekijän."
P
Petri
KONTIOLAHTI

Kouvolan LVI-Palvelu Oy

Kesä 2023

Lattiakaivon vaihto

"Työ tehty nopeasti ja hyvin"
T
Tuomas
KOUVOLA

Tmi Rami Tiittanen

Putkityöt laidasta laitaan. Myös ilmalämpö ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuna.

Maalis 2023

Lattialämmityksen kytkentä ja kylpyhuoneen vesiputket

"Erittäin hyvää! Kaikki tuli tehty nopeasti ja tehokkaasti. Kiitos paljon!"
A
Alexander
TURKU

JL Putkitekniikka Oy

Monipuoliset lvi-asennukset Uudenmaan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä! jlputkitekniikka.fi

Marras 2022

Putkimihelle tarvetta

"Amattitaitoista työtä ja työnjälkeä."
D
Dennis
VANTAA
JL Putkitekniikka Oy

Talotekniikka Pihlainen Oy

Talotekniikka Pihlainen Oy on pääasiassa Varsinais-Suomen alueella toimiva LVI-, sähkö- ja kylmäalan yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Raisiossa, mutta toimimme sopimuksen mukaan myös muuallakin Suomessa. Meillä on urakointoikeudet alle 3kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin (lämpöpumput), kaikenlaisiin sähkö- ja LVI-töihin.

Marras 2022

Hanan vaihto ja WC säiliön korjaus

"Oikein hyvin hoitui sovitut hommat."
P
Paula
TURKU
Talotekniikka Pihlainen Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Päävesijohdon sulkuventtiilin uusiminen

15680LAHTI

Hei Minulla on käynnissä vanhan talon saneerausprojekti Lahdessa Ahtialassa. Huomasin että vesijohdon sulkuventtiillit eivät sulje vettä kokonaan vaan vettä tulee suljettunakin jonkin verran. Soitin Lahti Aquaan ja pyysivät ottamaan yhteyttä paikalliseen putkifirmaan. Työ olisi tämä: 1. Veden pääsulku olisi suljettava ensin. Lahti Aqualta sain kartan johon sulun paikka on merkitty. 2. Vesimittarin molemmin puolin olevat venttiilit pitäisi uusia. Tuleva putki on 40mm PVC putki.

Tulovesijohtojen ja viemärin asennus

06500PORVOO

Suunnitelmissa on 50-luvun omakotitalon vesiputkien uusinta kaivolta taloon (70 m) ja vesijohtojen ja viemärin uusinta. Talo on tarkoitus käyttää lähinnä kesänviettopaikkana . Tupakeittiön lattia on avattu, keittiökaapit, vesi- ja viemäriputket on irrotettu, remontoinnin jatko odottaa vesijohtojen ja viemärin asennusta. Kiinteistössä ei ole tehty lohkomista, joten luvan hakeminen esim. jätevesisäiliön asennukseen ei vielä onnistu, vesijohdon uusiminen kaivolta ei ole luvanvaraista. Työt ei ole kiireellisiä.

Lattiakaivon vaihto

26410KAARO

Pannuhuoneen lattiakaivon vaihto. Vanha kaivo on valurautainen ja ruosteessa. Pitäisi vaihtaa muoviseen. Viemäri on muovia. Lattia betonia. Ei laattoja tms.

Suihkun paikan siirtäminen ja ulkohanan asentaminen

33900TAMPERE

Nykyiseltä jakotukilta uusi kytkentä siirtyvän suihkun paikalle ja samalla ulkohanan kytkentä. Lisäksi voidaan sopia työmaalla erikseen patterikiertoisen lämmityksen osan kytkeminen vesikiertoiseen kellaritilojen lattialämmitykseen. lattialämmitysputket on asennettu jakotukille saakka.

Viemärin avaus

36640ILTASMÄKI

Keittiön viemärin avaus n. 4 metrin matkalla tukos.

Putken jatkaminen ja liitäntä

65370VAASA

Tarjolla kaksi pientä putkityötä, aikaa menee tunti tai pari. 1. Kaivossa imuputken jatkaminen. Mustaa muovi-imuputkea pitää jatkaa kaivossa. Voi jatkaa muhvilla tai hitsaamalla on mahdollista tietysti vaihtaa uusi pitempi imuputki kaivossa olevasta kulmakappaleesta. Kaivo ei ole syvä. 2. Kytkeä LVI-putki viemäriin, niin, että siihen syntyy vesilukko. Lvi putki 75 mm. Kaivossa joka on puhdas, kaivo ei ole syvä. Tarvittavat osat pitää hankkia työn suorittajan Ei ole kiirettä.