Vesi ja viemäri

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Vesi ja viemäri

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Päävesijohdon sulkuventtiilin uusiminen

15680LAHTI

Hei Minulla on käynnissä vanhan talon saneerausprojekti Lahdessa Ahtialassa. Huomasin että vesijohdon sulkuventtiillit eivät sulje vettä kokonaan vaan vettä tulee suljettunakin jonkin verran. Soitin Lahti Aquaan ja pyysivät ottamaan yhteyttä paikalliseen putkifirmaan. Työ olisi tämä: 1. Veden pääsulku olisi suljettava ensin. Lahti Aqualta sain kartan johon sulun paikka on merkitty. 2. Vesimittarin molemmin puolin olevat venttiilit pitäisi uusia. Tuleva putki on 40mm PVC putki.

Tulovesijohtojen ja viemärin asennus

06500PORVOO

Suunnitelmissa on 50-luvun omakotitalon vesiputkien uusinta kaivolta taloon (70 m) ja vesijohtojen ja viemärin uusinta. Talo on tarkoitus käyttää lähinnä kesänviettopaikkana . Tupakeittiön lattia on avattu, keittiökaapit, vesi- ja viemäriputket on irrotettu, remontoinnin jatko odottaa vesijohtojen ja viemärin asennusta. Kiinteistössä ei ole tehty lohkomista, joten luvan hakeminen esim. jätevesisäiliön asennukseen ei vielä onnistu, vesijohdon uusiminen kaivolta ei ole luvanvaraista. Työt ei ole kiireellisiä.

Lattiakaivon vaihto

26410KAARO

Pannuhuoneen lattiakaivon vaihto. Vanha kaivo on valurautainen ja ruosteessa. Pitäisi vaihtaa muoviseen. Viemäri on muovia. Lattia betonia. Ei laattoja tms.

Suihkun paikan siirtäminen ja ulkohanan asentaminen

33900TAMPERE

Nykyiseltä jakotukilta uusi kytkentä siirtyvän suihkun paikalle ja samalla ulkohanan kytkentä. Lisäksi voidaan sopia työmaalla erikseen patterikiertoisen lämmityksen osan kytkeminen vesikiertoiseen kellaritilojen lattialämmitykseen. lattialämmitysputket on asennettu jakotukille saakka.

Viemärin avaus

36640ILTASMÄKI

Keittiön viemärin avaus n. 4 metrin matkalla tukos.

Putken jatkaminen ja liitäntä

65370VAASA

Tarjolla kaksi pientä putkityötä, aikaa menee tunti tai pari. 1. Kaivossa imuputken jatkaminen. Mustaa muovi-imuputkea pitää jatkaa kaivossa. Voi jatkaa muhvilla tai hitsaamalla on mahdollista tietysti vaihtaa uusi pitempi imuputki kaivossa olevasta kulmakappaleesta. Kaivo ei ole syvä. 2. Kytkeä LVI-putki viemäriin, niin, että siihen syntyy vesilukko. Lvi putki 75 mm. Kaivossa joka on puhdas, kaivo ei ole syvä. Tarvittavat osat pitää hankkia työn suorittajan Ei ole kiirettä.

Viimeisimmät arvioinnit
Keittiötilan muutostyöt, Itä-Helsinki

Ammattikeittiön työt sujuivat ajallaan maaliin, ja saatiin lopulta parempi layout kuin alkuperäinen, kiitos asiantuntevien vinkkien :)

Huhti 2023
P

Päivi - Pipe Brothers Oy

HELSINKI
Kolmen WC:n pytyn uusiminen

Asiantunteva sekä vastuuntuntoinen toimija. Vaikka projekti ei mennyt aluksi niinkuin Strömsössä, niin asiat hoidettiin kuitenkin kuntoon nopeasti ja asiallisesti. Kommunkointi oli hyvällä tasolla. Voin suositella.

Maalis 2023
C

Christian - Pipe Brothers Oy

VANTAA
Lattialämmityksen kytkentä ja kylpyhuoneen vesiputket

Erittäin hyvää! Kaikki tuli tehty nopeasti ja tehokkaasti. Kiitos paljon!

Maalis 2023
A

Alexander - Tmi Rami Tiittanen

TURKU
Keittiönhanan asennus ja tiskikoneen vesiasennus

Mallikelpoinen suoritus alusta loppuun :) Tarjouskeskustelu oli kilpailu- ja yhteistyökykyistä, sekä toteutuksen tehokkuus ja laatu kohdillaan. Olen yhteydessä heihin varmasti jatkossakin apua tarvittaessa.

Tammi 2023
D

Deniz - Pipe Brothers Oy

HELSINKI
Putkimihelle tarvetta

Amattitaitoista työtä ja työnjälkeä.

Marras 2022
D

Dennis - JL Putkitekniikka Oy

VANTAA
Hanan vaihto ja WC säiliön korjaus

Oikein hyvin hoitui sovitut hommat.

Marras 2022
P

Paula - Talotekniikka Pihlainen Oy

TURKU

Löydä vesi ja viemäri alueeltasi