Putkiasentaja/putkimies - Nokia

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Putkiasentaja/putkimies - Nokia

PuristePutkari Oy

Yrityksemme tekee kaiken kattavat putkityöt ja vaativimmatkin vikojen selvitykset niin pieniin kun suuriinkin kohteisiin. Pitkä kokemus alalta takaa laadukkaan työnjäljen.Meiltä onnistuu putkitöiden lisäksi myös vankka osaaminen sprinkler-järjestelmistä niiden korjauksista ja huolloista, ilmalämpöpumppujen asennukset ja niiden huollot sekä iv-puolen työt.

Heinä 2023

Pesukoneen vesiputken siirto

"Hyvä palvelu. Nopea toimitus. Hyvä työn jälki. Luvatut asiat hoidettu."
T
Teija
PuristePutkari Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pesukoneliitäntä

37100NOKIA

Kerrostaloyksiössäni ei ole pesukoneliitäntää kylpyhuoneen yhteydessä, ja keittiössä on tällä hetkellä paikka yhdelle pesukoneelle. Tahtoisin keittiöön paikan myös toiselle koneelle, jolloin sekä astiat ja pyykit olisi mahdollista pestä. En ole varma onko liitäntä mahdollista tehdä, mutta siihen tarvitsisin apuja ja mahdollisuuksien mukaan myös liitännän.

Wc remonttiin

37120NOKIA

Wc pytyn vaihto, lavuaarin ja hanan vaihto rätti patterin irrotus ja laitto

Tukkeutunut viemäriputki

37130NOKIA

Piakkoin pitäisi saada auki tiskialtaasta lähtevä putki

Tiskikoneen vaihto

37100NOKIA

Vanhan tiskikoneen irroitus ja uuden asennus. Jos tarvitaan uudet letkut, tiivisteet ym. niin ne tietysti myös. Mahdollisesti myös vanhan koneen poiskuljetus.

Putkityöt remontin yhteydessä

37130NOKIA

Keittiö-, kodinhoitohuone-, pesuhuone-, wc-remontti menossa, joihin putkityöt. Samalla käyttövesiputkien uusinta ja myöhemmin mahdollisesti myös ilmavesilämpöpumpun asennus. Ensisijaisesti putkityöt, mutta mikäli mahdollista otan mielelläni tarjouksen myös pesuhuoneen ja saunan laatoituksesta. Aikatauluna heinä-elokuu olisi ihanteellinen.

Pesukoneen vesiputken siirto

37100NOKIA

Pesukoneen takana olevan hanan siirto n 50 cm sivusuunnassa. Vesiputki tulee katosta, ja kulkee seinäpinnassa.