Putkiasentaja/putkimies - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Putkiasentaja/putkimies - Kerava

Pipe Brothers Oy

Pipe Brothers Oy toimimme pääkaupunkiseudulla ja keski-Uudellamaalla - Uudiskohteet ja Saneeraus - Hanojen (keittiö, pesuallas ja suihkuhanat) asennus ja huolto - Wc-istuinten asennus ja huolto - Suihkukaappien ja seinien asennus - Lämminvesivaraajien asennus - Ravintoloiden ja myymälöiden kalusteasennukset ja putkitukset - Lämmityspattereiden asennus ja huolto - Kauttamme myös hanat, wc-istuimet, patterit ja suihkuseinät -Yritys rekisteröity Järvenpäähän, toimitilamme sijaitsee Suutarilassa

Syys 2023

Wc-pöntön uudelleen asennus

"Nopea asian hoitaminen"
J
Jari
Pipe Brothers Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Allaskalusteen vaihto

04200KERAVA

Kohde: Kerrostalo yksiö, 34,5 m2. Kph remontoitu 2015 Osoite: Keskikatu, 04200, Kerava Aikataulu: Joustava, aloitus aikaisintaan 20.12.2023. Työ: Allaskalusteen purku, uuden kalusteen ja altaan asennus ja saumaus. Hinta: Pyydetään erittelyä työlle ja materiaaleille.

Wc-pöntön uudelleen asennus

04260KERAVA

S-lukolla oleva camargue norden 4300 -merkkinen wc istuin, asennettu silikoni kiinnityksellä viikko sitten. Jalka on hieman suurempi kuin edellinen avojalka Ido joka paikalla oli. Siitä syystä suoran mansetin tilalle hankin kahden sentin siirrolla olevan epäkesko mansetin jotta pönttö saatiin irti seinästä. Asennus vaiheessa pönttö jäi harmillisesti hieman vinoon ja epäilen että mansetti ei mennyt viemäriputkessa pohjaan saakka. Mikään ei vuoda, eikä ole hajuhaittaa, mutta ettei "tee se itse ja säästä" käänny itseään vastaan, tarvitaan pöntön uudelleen asennus.

1984 rakennetun OKT käyttövesiputkiston uusiminen

04260KERAVA

Kohteessa uusitaan, PH varaaja, Wc, lavuaari ja suihkupiste sekä Keittiössä vesipiste ja Apk. Kaikki vesipisteet säilyvät nykyisillä paikoillaan. Talon iästä johtuen kaikki putkistot uusitaan Vesimittarilta lähtien. Lämminvesi putkistoa n. 15m ja vesimittarilta n. 20m asennusreitistä riippuen.

Astianpesukoneen asennus

04230KERAVA

Tarvitsisin astianpesukoneen, hanan ja altaan asennuksen putkistoon keittiöremontin päätteeksi. Itse koneen, hanan ja altaan asennamme fyysisesti itse paikoilleen, mutta niiden kytkeminen putkistoon (tulo- ja menovesi) olisi taloyhtiön ja vakuutusyhtiön mukaan teetettävä ammattilaisella. Pieni mutta tärkeä homma siis kyseessä.

Wc hanan vaihto

04200KERAVA

WC hanan vaihto malliin johon saa bideen.