Maisemapuutarhuri - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Maisematyölupa ja asemapiirros puunkaatoon Helsingissä

00670HELSINKI

Uuden asuntomme (rivitaloyhtiö) pihassa kasvaa iso tammi, jonka oksat osittain makaavat rakennuksen päälle ja tammenterhot ja puusta putoavat oksat tukkivat vesikuorut ja viemärit. Lisäksi katolle putoavat oksat ja terhot aiheuttavat merkittävää meluhaittaa peltikatolle pudotessaan. Haimme Helsingin kaupungilta lupaa puunpoistoon, mutta sitä emme pelkkänä lausuntoasiana saaneet. Tarvitsemme maisematyöluvan ja siihen virallisen arkistointikelpoisen asemapiirroksen. Lisäksi tarvitaan arboristin lausunto tammesta. Paikka: Helsinki Paloheinä.

PUUTARHAN PERENNOJEN JA OMENAPUIDEN LEIKKAUS SEKÄ LEHTIJÄTTEEN POISVIENTI (LÄHELLÄ PAIKKA)

00810HELSINKI

Siirtolapuutarhatontontin perennojen ja omenapuiden leikkaus. haravointi ja lehtijätteen vienti lähellä olevaan paikkaan. työ kestää 3-4 tuntia.

Ruohonleikkaus kertatyö

00670HELSINKI

Omakotitalon pihanurmikon leikkaus kertaluonteisesti (leikkuri tuotava myös). Pinta-ala n. 600m2, nurmikko päässyt kasvamaan pitkäksi. Sijainti Helsingissä Paloheinässä.

Villiviini. Leikkaus katonrajasta

00680HELSINKI

Omakotitalon villiviinien leikkausta talon katolta Helsinki Itä-Pakilassa

Puuaita

00720HELSINKI

Noin 45 m puuaitaa. N. 20m suht tasaiselle ja n. 25m porrastaen. Korkeus 1200 mm ja tolppaväli n. 2,5m. Muutamassa kohdassa korkeus 1400 mm roskiksien ympärillä. 25m tulee valuharkkojen päälle ja 20m maahan.

Pihalaatoituksen pohjien korjaus ja laatoituksen laajennus

00760HELSINKI

vanhan pihalaatoituksen korjaus n. 26 m2 ja laatoituksen laajentaminen noin 10 m2. Laajennettava alue on tasaista nurmikkoa. Materiaali pesubetonilaatta 400*400*40