Maisemapuutarhuri - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Maisemapuutarhuri - Oulu

Kiimingin Murske Ky

Toimimme Oulun talousalueella. Maa,- ja vesirakentamista alkaen 1987.mm.ssa kunnallistekniikan rakentamista, tieinfra, viherakentamista, kiveystyöt, erinlaiset konetyöt, maa-ainesmyynti kuljetuksineen, talojen pohjatyöurakointia ja talvikunnossapito aurauksia tiet ja kiinteistöt. Lumenajot kuormattuna, sekä lumenpudotukset.

Loka 2023

pihakivien asennus pihalle terassin eteen

"Hinta-arvio heillä oli alakanttiin. Petyin sikäli firmaan."
P
Pirkko
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vajaa hehtaari pitäisi harventaa

90940JÄÄLI

Tontilla on paljon mäntyjä, kuusia, Haapala ja koivua. Männyt pätkittäisiin myyntimittaan ja kuitupuut halkomittaan ja jos joku tarvitsee todella massiivista leppää puuhommiin nii samalla ostella pois. Pöllit hinataan mönkiijäö tienviereen metsäyhtiötä varten. Tonttia kiertää tien joten matka on lyhyt. Sijaitse tosiaa jäälin välikylässä. Maksu rahalla tai kuitupuilla. Jos sattuisi olemaan vielä halkoma kone jota vuokrat niin samalla teet itsellesi myyntipuut. Mahdollista rakentaa haavoista sauna johon kalleimmat tarvikkeet jo valmiina. Ootappa yhteyttä joa kiinnostaa.

Puunkaato

90560OULU

….

pihakivien asennus pihalle terassin eteen

91300YLIKIIMINKI

Pihalle pitäisi asentaa kiveystä noin 30m2. Jokin betonilaatta ehkä olisi sopivin. Niitä varmaan saa 25e/m2 hintaan. Mitään materiaalia ei ole valmiina. Paikassa ei ole isompaa raivattavaa, tulee lasitetun terassin eteen. Pintaa joutuu tietysti ottamaan pois ennen laattojen asennusta. Entisiä laattoja siinä on jonkin verran , olisko noin 5 m2, ne otetaan pois ja laitetaan uutta tilalle.

Syksylle -23 laajennuksen pohjien tekijä hakusessa

90230OULU

Kohde ahtaan puoleinen rintamamiestalotontti, johon tehdään 45 neliöinen laajennus kellarillisena. Hakusessa kaivinkoneurakoitsija joka kaivaa vanhan maan ja 70% maa-aineksesta ajetaan tontilta pois. Lisähommana mahdollisesti pohjalle murskeen ajo ja tasoitus. Hommaa hankaloittaa kaupunkitontti Oulun Peltolassa jossa operoidaan 4,5m aukon kautta naapurin aitaa ja meidän taloa väistellen.

Terassiaidan jatkaminen ja 2x lukollisen portin tekeminen käytössä olevalle terassille

90540OULU

Työssä rakennettaisiin käytössä olevalle terassille 2kpl identtistä pätkää, terassi rakennetaan tavallaan kiinni molemmista päistään. Tarvitaan siis 2kpl pienen aitapätkän + jollakin säänkestävällä lukolla suljettavan portin rakentaminen, jotka kiinnitetään talon seinään ja olemassaolevaan puiseen terassikaiteeseen. 1kpl kiinni rakennettava aukko on mitoiltaan 100x170cm, sisältäen valkoiseksi maalattua ulkoverhousrimaa 15kpl (viistosivuinen n.35x45mm rima) ja päällä on valkoiseksi maalattu säänkestävä kakkosnelonen. Näihin pitäisi käydä tarvikkeet, maalata osat valmiiksi säänkestävällä valkoiseksi ja rakentaa 2 kpl terassin molempiin päihin. Vaihtoehtoisesti voidaan ajatella rakennettavan 2kpl 100x170cm portteja, jos se aidanpätkä+portti-yhdistelmää parempi. Työ tarvittaisiin mahdollisimman pian (nyt pvm 8.7.23).

Tukeva verkkoaita

90850MARTINNIEMI

Tarvitsemme pihallemme n 1,8-2m korkean verkkoaidan, jotta koirat eivät karkaa lumisenakaan talvena. Kulku talonpäädystä ajoväylän kautta. Tästä pitäisi tarvittaessa pystyä kuljettamaan tavaraa peräkärryllä, miksei jopo pienellä kuorma-autolla. Tilaa talon ja tontin rajan välillä 3,2m. Pihan sivut ovat n 2x30m. Perällä pituus n 24m. Peräaidassa tulisi olla käyntiportti henkilökulkua varten. Talon toisessa päässä parin metrin aita.