Maisemapuutarhuri - Pori

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Pihakatoksen tekemiseen

28130PORI

Lumimyrsky hajotti 3 x 3 metriä kokoisen pihakatoksemme. Tilalle pitäisi saada uusi kaunis ja kestävä katos

Maisemapuutarhuri

28600PORI

Omakotitalon sisäpuutarhan uusiminen

Pihatien kunnostus

28190PORI

Etsimme urakoitsijaa pihatiemme kunnostamiseen. Tien leveys on n. 4,5, m ja kunnostettavan osuuden pituus n. 20 m. Tie on soratietä, joka on hyvin kuoppainen, joten maata pitäisi ilmeisesti kaivaa ja tehdä pohjasta asti uudelleen. Työs toteus syksyn aikana.

Robottiruohonleikkurin rajalangan veto pihaan

28240PORI

Ostossa robottiruohonleikkuri ja tähän rajaaitalankojen asennus nurmikon päätyihin/pensasrajaan yms. mihin pysähtyy, melko pieneen pihaan. Maapohja 600neliötä mutta pieni on ala. 400€ ostajalta asennus eli kilpailutus pienemmällä hinnalla tästä

Raja-aidan rakentaminen

28360PORI

Raja-aidan rakentaminen "avaimet käteen" periaatteella. Pituus n. 25-30m, korkeus 150cm. Yksipuolinen, painekyllästetty puu, laudan väli 2cm, metalliset ( ruostumaton teräs ) pyöreät pystytolpat maahan niin syvälle ettei huoju.

Lauta-aidan rakentaminen

28120PORI

Haluaisin tarjouksen lauta-aidasta ja portista asennettuna tontin nurkalle. Luonnospiirustus liitteenä. Aidan kokonaispituus 13 m, josta 11 m yhtenäistä aitaa ja erillisenä tästä on 1 m levyinen puuportti ja 1 m aitaa. Näiden erillisten pätkien välissä on pensasaita. Haluttu aidan malli vastaava kuin Kruunuaidan "Karoliina" 100 cm korkuisena. Linkki: https://www.netrauta.fi/aitapaketti-karoliina-100x200cm-pohjamaalattu https://www.aitakauppa.fi/collections/aitamallisto/products/karoliina Väri: Maalarinvalkoinen (sisältäen pohja- ja valmiiksimaalauksen) Materiaali: Hienosahattu kuusilauta 20x100 mm Vaakalaudat viistetty yläreunasta ja alareunoissa tippanokat, kuten "Karoliina"-aidassa Lautojen väli: 1.9 cm Maavara: 20 cm -> aidan kokonaiskorkeus 120 cm. erillisen porttiosuuden osalta maavara 10 cm koska maa on koholla. Portti: Puurunkoinen, laudoitus vastaava kuin itse aidassa. Portti oltava tukevasti perustettu. Kruunuaidalla on mallikuvia myös valmiista porttielementistä. Linkki: https://www.aitakauppa.fi/collections/portit/products/porttielementti HUOM! Aidan voi siis toimittaa Kruunuaidan tai muun valmistajan elementeistä rakennettuna tai sitten paikan päällä pitkästä tavarasta tehtynä, tarkoitus on tehdä homma mahdollisimman kustannustehokkaasti mutta laadukkaasti. Jos aita rakennetaan paikalla, niin silloin urakoitsija voi ehdottaa sopivaa tolpparatkaisua ja tolppien määrää. Voidaan myös esim. tehdä aita paikan päällä ja tilata portti valmiina elementtinä. Urakoitsija ilmoittaa tarjouksessa käytetäänkö aitana valmista elementtiä vai tehdäänkö paikan päällä. Jos tehdään paikan päällä, niin myös perustamistapa ilmoitettava.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.