Putkiasentaja - Järvenpää

Mistä pätevä putkiasentaja tulevaan urakkaan, saneeraukseen tai kunnostukseen? Remppatorissa luotettavat putkiasentaja kilpailevat projektistasi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Putkiasentaja - Järvenpää

Mistä pätevä putkiasentaja tulevaan urakkaan, saneeraukseen tai kunnostukseen? Remppatorissa luotettavat putkiasentaja kilpailevat projektistasi!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lattiakaivon vaihto

04430JÄRVENPÄÄ

Lattiakaivon vaihto erillisessä vessassa. Kohteessa kiertovesilattialämmitys. Työ saa aloittaa heti. Vakuutus on pakollista. Kotitalousvähennys.

WC- Yläkertaan, Rintamamiestalo 1954(2006)

04410JÄRVENPÄÄ

Haluaisimme saada yläkertaan pienet WC-tilat. Aiempien laajennus suunnitelmien (2006) ohessa se oli suunniteltu portaiden viereen. Eli tarpeina olisi vesipiste, viemäröinti, (pieni ikkuna), kalusteet ja sähkötyöt. Viemäröinti on myös oikeastaan enää uudella puolella, joten sen vedon selvittäminen myös tarpeen (silppuava?). Emme ole vielä päässeet muuttamaan, joten mahdollisuus tutustua kohteeseen avautuu 16.6.2024, jälkeen. Töiden aloitus myös mahdollista siitä eteenpäin.

Pyykinpesukoneen käyttökuntoon laitto

04410JÄRVENPÄÄ

muuton yhteydessä pyykinpesukoneen käyttökuntoon laittaminen uudessa asunnossa. pyykinpesukone siis siirretään asunnosta toiseen.

Pieniä LVI töitä

04420JÄRVENPÄÄ

Takaiskuventtiilin asennus pesukoneen hanaan. Bideen asennus samalla wc tilaan. APK poistoletkun vaihto ja samalla kannakointi allaskaapissa.

Kylpyhuone remontti ja osittainen saunaremontti

04410JÄRVENPÄÄ

Kylpyhuoneen koko noin 4,5m2. Saunan koko noin 3,2m2. Kylpyhuone remontin osuus: - Lattialämmitys putkiston uusiminen kylpyhuoneeseen ja putkiston jatkaminen myös saunan puolelle (saunassa tällä hetkellä pelkkä patteri). Putkistolle roilojen teko tai lattian purku ja uudelleen valu (kumpi järkevempää?). - Kylpyhuoneen ja saunan vesipatterin poisto ja tulppaus - Kylpyhuoneen ja saunan lattiakaivon uusiminen (ja mahdollinen siirto, siirto ei välttämättä tarpeellinen) - Lattian ja seinien tarvittavat tasoitus yms työt - Kylpyhuoneen vesieristykset - Saunan lattian vesieristukset - Kylpyhuoneen pinnat: lattia ja seinälaatat, kattopaneelit - Kylpyhuoneeseen uusi valaistus, esim kattospotit - Saunaan uusi lattialaatoitus (sama kuin kylpyhuoneeseen) Työt mitä voin tehdä itse - Kylpyhuoneen kalusteiden, laattojen ja katon purun ja mahdollisen lattian piikkauksen - Kylpyhuoneen vesiputkien (pinnassa) purun ja vesikatkon - Saunan lattialaattojen purun ja mahdollisen lattian piikkauksen - Saunasta lauteiden ja kiukaan poisto remontin ajaksi - Kylpyhuoneen ja saunan vesipattereiden poisto ja tulppaus (putkimiehen toimesta) Haluaisin yllä mainituista töistä suuntaa-antavan tarjouksen. Kylpyhuoneen kalusteita ja asennusta ja laattojen hintaa ei tarvitse sisällyttää tarjoukseen.

Astiapesukoneen asennus

04410JÄRVENPÄÄ

Astiapesukoneen asennus ja vanhan poisvienti. Sokkelia pitää sahata kun asennetaan isompi astianpesukone.

Viimeisimmät arvioinnit
Vesikiertoisen lattialämmityksen asennus

Lopputulos hyvä ja kustannukset pysyivät kurissa. Aikataulu vähän venyi, mutta se ei ollut kriittinen

Touko 2023
T

Tero - Pipe Brothers Oy

JÄRVENPÄÄ
Talonyhtiön lämminvesivaraajien tarkistus

Erittäin hyvä palvelu ja kaikki hoitui ajallaan, nopeasti ja siististi.

Tammi 2023
J

Jeremias - Pipe Brothers Oy

JÄRVENPÄÄ