Putkiasentaja - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Putkiasentaja - Kerava

PUTKIHUOLTO ARINA OY

Nopeaa ja luotettavaa palvelua 20 vuoden kokemuksella Espoossa ja Helsingissä. 24H päivystys p. 040 0599512 Voimme auttaa teitä mm. seuraavissa: - LVI-asennus - LVI-huolto - Viemärin avaus - Viemärikuvaus - Putkiremontti - Keittiöremontit - Kylpyhuoneremontit - Kaukolämpö - Kosteusmittaus - Lämminvesivaraajan asennus ja huolto - Ilmanvaihtotyöt - Ilma-vesilämpöpumpun asennus - Patteriventiillin vaihto Miksi Putkihuolto Arina? - Vuosikymmenten kokemus LVI-asioista laajasti - Luotettava ja ammattitaitoinen toimija jolla on laaja tietotaito alan asioista - LVI-liikkeemme toiminta perustuu joustavuuteen ja nopeaan reagointiin asioihin - Laadukas työn jälki sekä siisteys työskenneltäessä sekä sen jälkeen - Hinnaltaan kilpailukykyiset LVI-palvelut - Päivystys 24/7 - Ilmainen arviokäynti Ole rohkeasti yhteydessä!

Lue lisää

kiertovesipumpun vaihto

"Kiertovesipumpun vaihto lämminvesivaraajaan, työ tehtiin nopeasti ja ammattimaisesti sovittuun hintaan."
M
Marko
KERAVA, Joulu 2023
PUTKIHUOLTO ARINA OY
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

3 wc-istuimen huolto

04220KERAVA

Kaksi IDO-trevi ja yksi Bauhaus:sta ostettu (Diturvit lukee kannessa). Huuhtelumekanismit alkuperäiset vuodelta 2000. Kannattanee vaihtaa osat uusiksi.

APK ja PPK asennus

04200KERAVA

Astianpesukoneen purku pahveista ja asennus. Pyykinpesukoneen liittäminen vesi ja viemäri.

Keittiö/ Vesikalusteiden irrotus ja uusien vesikalusteiden asennus

04200KERAVA

Kohde: Kerrostalo yksiö, 34,5 m2 v. 1983. Osoite: Keskikatu 4, 04200, Kerava Työ: - 1. työvaihe sisältää keittiön purun yhteydessä toteutettavan vesikalusteiden ja kodinkoneen (allas ja apk) irrotuksen ja tarvittavat sulut/tulppaukset. - 2. työvaihe sisältää uusien vesikalusteiden asennukset sisältäen määräysten mukaisen putkien ja letkujen kannakoinnin, tarvittavien läpivientien teon, kaapin pohjan läpivientien tiivistyksen, hanan sekä vesilukon asennuksen sekä kodinkoneen (apk) kytkennän ja koekäytön. Aikataulu: - 1. työvaihe 27.12.-8.1. välillä. - 2. työvaihe ~19.1.-26.1. välillä. Riippuvainen keittiötoimituksesta, jonka on arvioitu tapahtuvan 15.1. Hinta: Pyydetään erittelyä työlle ja materiaaleille sis. alv.

kiertovesipumpun vaihto

04260KERAVA

JÄSPI lämmittimen kiertovesipumpun vaihto, uusi kiertovesipumppu minulta jo löytyy eli vaihtotyöstä olisi kyse.

Allaskalusteen vaihto

04200KERAVA

Kohde: Kerrostalo yksiö, 34,5 m2. Kph remontoitu 2015 Osoite: Keskikatu, 04200, Kerava Aikataulu: Joustava, aloitus aikaisintaan 20.12.2023. Työ: Allaskalusteen purku, uuden kalusteen ja altaan asennus ja saumaus. Hinta: Pyydetään erittelyä työlle ja materiaaleille.

Wc-pöntön uudelleen asennus

04260KERAVA

S-lukolla oleva camargue norden 4300 -merkkinen wc istuin, asennettu silikoni kiinnityksellä viikko sitten. Jalka on hieman suurempi kuin edellinen avojalka Ido joka paikalla oli. Siitä syystä suoran mansetin tilalle hankin kahden sentin siirrolla olevan epäkesko mansetin jotta pönttö saatiin irti seinästä. Asennus vaiheessa pönttö jäi harmillisesti hieman vinoon ja epäilen että mansetti ei mennyt viemäriputkessa pohjaan saakka. Mikään ei vuoda, eikä ole hajuhaittaa, mutta ettei "tee se itse ja säästä" käänny itseään vastaan, tarvitaan pöntön uudelleen asennus.

Viimeisimmät arvioinnit
Wc-pöntön uudelleen asennus

Nopea asian hoitaminen

Loka 2023
J

Jari - Pipe Brothers Oy

KERAVA

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.