Kosteantilan lattia- ja seinäpäälysteet

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kosteantilan lattia- ja seinäpäälysteet

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Vesivahingon korjaus

21900YLÄNE

Rakennus on peruskorjauksessa ja sen yhteydessä rakennukseen tuleva päävesijohdon liitos irtosi ja kasteli teknisen tilan lattian ja viereisen kph:n ulko- ja väliseinät. Vahingon jälkeen rakennuksessa on tehty kuivatus ja sen vaatimat purkutyöt, joten tekemättä on tilojen ennallistaminen vahinkoa edeltäneeseen tilaan mukaan lukien seinien sisässä olleiden tummuneiden runkorakenteiden korjaus. Eli tarvittavat työt ovat: teknisen tilan lattialaatoituksen korjaus vesieristyksineen, kph:n ulko- ja väliseinien korjaus (lämpöeristys, tummuneet runko ja koolauspuut, kipsilevy, vesieristys ja laatoitus). Toivomuksena olisi saada korjaukset tehtyä mahdollisimman pian, jotta loppusuoralla oleva peruskorjausremonttia saadaan vietyä loppuun.

Rivitalo-osakkeen remontti

21530PAIMIO

Kalanruotovinyylilankun asennus 60 neliötä. Laattalattian asennus 25 neliötä 60x60 cm laatta, ei vesieristystä. Yhden väliseinän purku (leveys 2,65, korkeus 2,50) Kahden oviaukon levytys umpeen.

Väliseinien purkua ja uusien väliseinien rakennusta liiketilaan

48600KOTKA

Noin kolmen kevyen väliseinän purku ja roskien vienti pois. Yhden ison (toinen noin 30m pitkä ja 6m korkea) väliseinän rakentaminen toimitilan rajaamiseksi kahtia. Lisäksi kahden pukuhuoneen rakennus, joissa molemmissa pukeutumistilat sekä WC- ja suihkutila. Lisäksi Inva-WC:n ja isomman WC-tilan rakentaminen. Jos kykyä ja luvat löytyy, niin wc- ja suihkutilojen vesieristys ja laatoitustyöt voidaan sisällyttää tehtäviin töihin.

Lastulevyn vaihto

45910VOIKKAA

Voikkaalla sijaitsevan rivitaloasunnon keittiön seinästä pitäisi vaihtaa talvella kostunut lastulevy. Kysymys on noin 2*3m levystä. Ja todennäköisesti samalla uusia osa verhokoteloa? Kostuminen johtui kattovuodosta joka on paikattu jo kuukausia sitten

Kesämökin saunan pesuhuoneen lattian ja seinän kunnostus

21670PÄRNÄINEN

Suihkukaapin purun yhteydessä havaittiin lattiassa ja hirsiseinässä havaittiin kosteusvaurio. Lattiasta nyt poistettu kostunut osa noin 1*1 metriä ja hirsiseinässä on kahden hirren kohdalla noin metrin pituudelta laho kohta. Lattia tulisi paikata ja seinä korjata. Lisäksi oli uuden suihkukaapin asennus ja rikki menneen lämpöpolerin vaihto. Kohde on Nauvossa osoitteessa Karhunpolku. Tarvittaessa timpuri voi yöpyä esim saunakamarissa.

Kodinhoitohuoneen ja vaatehuoneen remontti

02970ESPOO

Paritalohuoneiston alakerran kodinhoitohuone, vaatehuone ja pukuhuone remontoidaan ja yhdistetään yhdeksi tilaksi. Työhön kuuluu: - vanhan lattiamaton liimajäämien poisto (n. 38 m2) - lattian tasoitus (38 m2) - lattian laatoitus ja saumaus (30 m2) - uuden vaatehuonetilan betonilattian maalaus siihen soveltuvalla kulutusta kestävällä maalilla (n. 8 m2) - kodinhoitohuoneen vesipisteen siirto ulkoseinälle (tähän voidaan myös ottaa erikseen putkimies). Vesijohdot tuodaan välikatossa asennustilassa ja seinällä pinta-asennuksena. - kodinhoitohuoneen viemärin siirto ulkoseinälle (pesuallas ja pyykinpesukoneen liitäntä. Tähänkin voidaan ottaa myös erikseen putkimies). - Viemäröinnin vaatiman reitin avaaminen/piikkaaminen lattiaan ja viemäröinnin putkituksen jälkeen roilon valaminen umpeen. - Kodinhoitohuoneen uuden kiintokaapiston asennus, ylä- ja alakaapit n. 4m leveys. - Kodinhoitohuoneen vesikalusteiden asennus ja pyykinpesukoneen asennus paikoilleen (tähän voidaan myös ottaa erikseen putkimies, jos sovitaan) Tilaaja on hankkinut uudet lattialaatat ja voi hankkia myös uudet kiintokalusteet. Muiden materiaalien hankinnat voidaan sopia erikseen. Sähköasentaja on jo sovittu erikseen sähköjohtojen, pistorasioiden ja valaistuksen asennuksiin. Tilaaja hoitaa purkutyöt vanhojen pintojen, väliseinien ja kiintokalusteiden osalta. Kodinhoitohuoneen sähkötoimista lattialämmitystä ei säästetä (menee rikki viemärimuutoksen takia joka tapauksessa) Pukuhuonetilan ja viereisen pesuhuoneen lattialämmitys on samassa piirissä ja se säästetään. Tämä tulee huomioida mattoliimojen poistamisessa ja purkutöiden viimeistelyssä. Kohteessa on tehty haitta-ainekartoitus (Taklab 2022) ja tutkimuksen perusteella rakenteissa ei ole asbestia.

Viimeisimmät arvioinnit
Kylpyhuoneremontti

Työ suoritettiin ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen ja kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioiden. Jäljet siivottiin ja koti oli remontin jälkeen täysin käyttövalmis. Yhteistyö koko tiimin ( yrittäjä ja työntekijä) kanssa oli mutkatonta.

Heinä 2023
M

Miia - Saneeraus Gurut Oy

NUMMENKYLÄ
Kaakelisaumojen korjaus

Hyvää työtä.

Touko 2023
j

juha - Rakennus Kitunen

YLÄMYLLY
Kylpyhuoneen silikonisaumauksen uusiminen

Hyvä yhteydenpito, joustava aikataulutus, ammattitaitoinen jälki ja hyvään hintaankin vielä. Suosittelen.

Huhti 2023
J

Juha-Matti - Oma Onni Oy

HELSINKI
Kylpyhuoneen seinien laattasaumojen kunnostus

Kylpytilat sai raikkaan ja puhtaan ilmeen. Työ tapahtui sovitusti ja nopeasti. Yhteydenpito yrityksen kanssa erinomaista, kuten myös työn laatu ja siisteys. Huippuammattilaisia!

Huhti 2023
H

Heljä - Tämmöne Oy

VESILAHTI

Löydä kosteantilan lattia- ja seinäpäälysteet alueeltasi