Sisäremontit

Sisustusarkkitehti

Tarvitsetko sisustusarkkitehdin?

Suunnitteletko uuden talon rakentamista, remontointia tai vain huoneen muuttamista kodissasi? Silloin kannattaa ehkä pyytää apua sisustussuunnittelijalta! He voivat auttaa sinua materiaalien ja värien valinnassa sekä huonekalujen ja hyvien huoneratkaisujen valinnassa. Julkaisemalla työn Remppatorissa, voit saada hyviä tarjouksia useilta eri sisustussuunnittelijoilta – ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

Ota yhteyttä sisustusarkkitehtiin

Sisustusarkkitehti voi auttaa sinua näissä töissä

Sisustusarkkitehti työskentelee kaikenlaisten sisätilojen ja kalusteiden suunnittelun ja uudistamisen parissa, ja hän on asiantuntija tilojen mukauttamisessa tarpeisiisi. Sisustusarkkitehdit keskittyvät sekä toiminnallisuuteen että estetiikkaan ja auttavat sinua ammattitaitoisesti materiaalien, kuvioiden, värien ja huonekalujen valinnassa.


Sisustusarkkitehti voi auttaa sinua useimpiin kotiin ja sisustussuunnitteluun liittyvissä asioissa, kuten:


 • Sisustusneuvonta ja sisustuskonsultointi
 • Ohjeistus valaistuksen ja kalusteiden valintaan
 • Suurten ja pienten projektien suunnittelu ja kustannuslaskenta
 • Sisätilojen ja huoneratkaisujen personointi
 • Kiinteät kalusteet
 • Väri- ja materiaalipalettien suunnittelu
 • Olemassa olevan huoneen remontointi ja saneeraus
 • Uusien rakennusten ja laajennusten sisustussuunnittelu

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko sisustusarkkitehtia, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko sisustusarkkitehti maksaa?

Sisustusarkkitehdin hinta voi vaihdella, ja se riippuu esimerkiksi projektin koosta, työn laajuudesta ja asuinpaikasta.


Sisustusarkkitehdin tuntitaksa

Sisustusarkkitehdin tuntitaksa on yleensä 100 - 150 euroa. On tavallista, että sisustussuunnittelijaa palkattaessa saa pakettihinnan.Tämä voi olla hyödyllistä, jotta voit hallita kaikkia kustannuksia etukäteen.


Pakettihinta on erityisen kannattava, jos kyseessä on suuri projekti, sillä ne kestävät yleensä pidempään. Jos projektisi on kuitenkin pienempi – kuten keittiöremontti – voi olla hyvä ajatus palkasta sisustusarkkitehti tuntiveloituksella.


Sisustusarkkitehtien tarjoaman sisustusavun yleiset hintatekijät

Sisustusarkkitehtia palkattaessa hintaan vaikuttavat useat tekijät. Ensinnäkin projektin laajuus on ratkaisevaa ja se, kuinka paljon sisustusarkkitehti auttaa.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


 • Huoneen täydellinen remontti ja suuret muutokset
 • Projektin yksityiskohtaisuus
 • Ajankäyttö
 • Vastuun laajuus

Milloin tarvitset sisustusarkkitehdin?

Jos suunnittelet suuria muutoksia olemassa olevaan kotiin tai olet rakentamassa uutta, voi olla kannattavaa palkata sisustusarkkitehti. Sen lisäksi, että saat ammattiapua tilan parhaaseen mahdolliseen käyttöön ja toimiviin huoneratkaisuihin, sisustusarkkitehdin käyttämisestä on hyötyä myös silloin, kun aiot myydä kodin myöhemmin. Se tekee nimittäin kodistasi houkuttelevamman, jos tila käytetään hyvin ja jos siinä on räätälöityjä ja laadukkaita ratkaisuja.


Uuden rakentaminen

Jos suunnittelet uuden kodin rakentamista, kannattaa palkata sisustusarkkitehti jo varhaisessa vaiheessa. Voitte yhdessä suunnitella budjetin, tarpeet ja toiveet kodin sisustussuunnittelusta ennen varsinaisten rakennustöiden aloittamista. Sinulla on myös aikaa arvioida useita ratkaisuja.


Peruskorjaus

Jos aiot peruskorjata kotisi kokonaan tai osan siitä, on erityisen tärkeää palkata sisustusarkkitehti. Sisustusarkkitehti voi auttaa sinua löytämään parhaat huoneratkaisut ja optimoimaan kotisi juuri haluamallasi tavalla. Sen lisäksi, että sisustusarkkitehti suunnittelee kodin koko pohjaratkaisun, hän pystyy työskentelemään pienimpiä yksityiskohtia myöten, jotta jokaisessa huoneessa on haluamasi tunnelma ja design.


Yksittäisten huoneiden kunnostaminen

Jos harkitset yhden tai useamman huoneen kunnostamista tai muuttamista kodissasi, voit saada hyvää apua sisustusarkkitehdilta. Etenkin keittiö tai kylpyhuone voi olla haastavaa kunnostaa itse, ja sisustusarkkitehdin avulla saat taatusti hyvän lopputuloksen ja hyvän tilankäytön.


Tällaisessa pienemmässä projektissa tunti neuvontaa tai konsultointia voi riittää. Tämän ei tarvitse maksaa paljon, ja saat taatusti kauniin lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen pitkään.

Julkaistu 28. loka 2022, 13:21

Päivitetty 02. helmi 2024, 14:57

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Aloita tästä