Tarvitsetko sisustusarkkitehdin?

Suunnitteletko uuden talon rakentamista, remontointia tai vain huoneen muuttamista kodissasi? Silloin kannattaa ehkä pyytää apua sisustussuunnittelijalta! He voivat auttaa sinua materiaalien ja värien valinnassa sekä huonekalujen ja hyvien huoneratkaisujen valinnassa. Julkaisemalla työn Remppatorissa, voit saada hyviä tarjouksia useilta eri sisustussuunnittelijoilta – ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Tarvitsetko sisustusarkkitehdin?

Suunnitteletko uuden talon rakentamista, remontointia tai vain huoneen muuttamista kodissasi? Silloin kannattaa ehkä pyytää apua sisustussuunnittelijalta! He voivat auttaa sinua materiaalien ja värien valinnassa sekä huonekalujen ja hyvien huoneratkaisujen valinnassa. Julkaisemalla työn Remppatorissa, voit saada hyviä tarjouksia useilta eri sisustussuunnittelijoilta – ja voit vapaasti valita haluamasi tarjouksen!

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Sisustusarkkitehti voi auttaa sinua näissä töissä

Sisustusarkkitehti työskentelee kaikenlaisten sisätilojen ja kalusteiden suunnittelun ja uudistamisen parissa, ja hän on asiantuntija tilojen mukauttamisessa tarpeisiisi. Sisustusarkkitehdit keskittyvät sekä toiminnallisuuteen että estetiikkaan ja auttavat sinua ammattitaitoisesti materiaalien, kuvioiden, värien ja huonekalujen valinnassa.


Sisustusarkkitehti voi auttaa sinua useimpiin kotiin ja sisustussuunnitteluun liittyvissä asioissa, kuten:


 • Sisustusneuvonta ja sisustuskonsultointi
 • Ohjeistus valaistuksen ja kalusteiden valintaan
 • Suurten ja pienten projektien suunnittelu ja kustannuslaskenta
 • Sisätilojen ja huoneratkaisujen personointi
 • Kiinteät kalusteet
 • Väri- ja materiaalipalettien suunnittelu
 • Olemassa olevan huoneen remontointi ja saneeraus
 • Uusien rakennusten ja laajennusten sisustussuunnittelu

Mihin tarvitset apua?
Tarvitsetko sisustusarkkitehtia, mutta et ole varma, mitä työ sisältää? Sinun ei tarvitse tietää, mitä työ sisältää. Kirjoita vain perusteellinen kuvaus siitä, mitä haluat tehtävän tai minkä ongelman haluat ratkaistavan, kun julkaiset työn.

Paljonko sisustusarkkitehti maksaa?

Sisustusarkkitehdin hinta voi vaihdella, ja se riippuu esimerkiksi projektin koosta, työn laajuudesta ja asuinpaikasta.


Sisustusarkkitehdin tuntitaksa

Sisustusarkkitehdin tuntitaksa on yleensä 100 - 150 euroa. On tavallista, että sisustussuunnittelijaa palkattaessa saa pakettihinnan.Tämä voi olla hyödyllistä, jotta voit hallita kaikkia kustannuksia etukäteen.


Pakettihinta on erityisen kannattava, jos kyseessä on suuri projekti, sillä ne kestävät yleensä pidempään. Jos projektisi on kuitenkin pienempi – kuten keittiöremontti – voi olla hyvä ajatus palkasta sisustusarkkitehti tuntiveloituksella.


Sisustusarkkitehtien tarjoaman sisustusavun yleiset hintatekijät

Sisustusarkkitehtia palkattaessa hintaan vaikuttavat useat tekijät. Ensinnäkin projektin laajuus on ratkaisevaa ja se, kuinka paljon sisustusarkkitehti auttaa.


Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa:


 • Huoneen täydellinen remontti ja suuret muutokset
 • Projektin yksityiskohtaisuus
 • Ajankäyttö
 • Vastuun laajuus

Milloin tarvitset sisustusarkkitehdin?

Jos suunnittelet suuria muutoksia olemassa olevaan kotiin tai olet rakentamassa uutta, voi olla kannattavaa palkata sisustusarkkitehti. Sen lisäksi, että saat ammattiapua tilan parhaaseen mahdolliseen käyttöön ja toimiviin huoneratkaisuihin, sisustusarkkitehdin käyttämisestä on hyötyä myös silloin, kun aiot myydä kodin myöhemmin. Se tekee nimittäin kodistasi houkuttelevamman, jos tila käytetään hyvin ja jos siinä on räätälöityjä ja laadukkaita ratkaisuja.


Uuden rakentaminen

Jos suunnittelet uuden kodin rakentamista, kannattaa palkata sisustusarkkitehti jo varhaisessa vaiheessa. Voitte yhdessä suunnitella budjetin, tarpeet ja toiveet kodin sisustussuunnittelusta ennen varsinaisten rakennustöiden aloittamista. Sinulla on myös aikaa arvioida useita ratkaisuja.


Peruskorjaus

Jos aiot peruskorjata kotisi kokonaan tai osan siitä, on erityisen tärkeää palkata sisustusarkkitehti. Sisustusarkkitehti voi auttaa sinua löytämään parhaat huoneratkaisut ja optimoimaan kotisi juuri haluamallasi tavalla. Sen lisäksi, että sisustusarkkitehti suunnittelee kodin koko pohjaratkaisun, hän pystyy työskentelemään pienimpiä yksityiskohtia myöten, jotta jokaisessa huoneessa on haluamasi tunnelma ja design.


Yksittäisten huoneiden kunnostaminen

Jos harkitset yhden tai useamman huoneen kunnostamista tai muuttamista kodissasi, voit saada hyvää apua sisustusarkkitehdilta. Etenkin keittiö tai kylpyhuone voi olla haastavaa kunnostaa itse, ja sisustusarkkitehdin avulla saat taatusti hyvän lopputuloksen ja hyvän tilankäytön.


Tällaisessa pienemmässä projektissa tunti neuvontaa tai konsultointia voi riittää. Tämän ei tarvitse maksaa paljon, ja saat taatusti kauniin lopputuloksen, johon voit olla tyytyväinen pitkään.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sokkeli /terassi

75500NURMES

Sokkelin korjaus/ laatta seinän viereen,murske? ja terassi

Three construction sites need a building contractor (turn-key projects)

02210ESPOO

The property developer firm NH Nordics Oy just got bankrupt and there are three construction sites (280, 180 and 150 square meters respectively, passive stone hourses) in the same location in westend Espoo that had been partially built-- only the first floor of the passive stone house was finished. The actual construction company was Passivikivitalo and construction materials harkot are from passivikivitalo. All the design drawings are avaiable on espoo epermit site. We have selected interior materials, including kitchen from noblessa etc. Now we are looking for a builder company to continue the construcion turn-key projects in the three sites in westend Espoo. If you are interested in this work, please contact me and I will provide more details.

Ulkoseinän korjaus

81220JAKOKOSKI

Alaosasta hakeutuneet laudat talossa, missä sadevesi räiskynyt betoniportaalta ulkoseinään.

Pelastautumistikkaiden kiinnitys

06530KERKKOO

1.5krs talon pelastautumistikkaiden kiinnitys talon molemmille puolille. Tikkaat toisella puolella mallia avattavat ja toisella ”tavalliset” lyhyet.

Parvekkeen lattian biumihuopakate vuotaa, sen uusiminen

02320ESPOO

Avoparvekkeeni on n. 12 neliötä ja siinä on vuonna 2000 asennettu huopa vesivanerin päälle nyt se on alkanut vuotamaan alapuolella olevaan kylmävarastoon. Haluaisin sen uusimisen tai jotain vastaavaa.

Autokatos, tukimuuri ja maatyöt (maantäyttö)

02700KAUNIAINEN

Autokatoksen pohjatyöt: tukimuurin rakentaminen ca60-80cmx 5 metriä leveä, asfaltin poistaminen ja maantäyttö ca 20m3, viemäröinnin rakentaminen ylätasolle, portaiden rakentaminen (kuva2 tukimuurin jatkeen tilalle, 4rappusta korko 60-80cm leveys 3m, ylätason asfaltointi tai laatoitus, pienemmät rappusen autokatokseen (kuva 1). Autokatos: kahden auton autokatos, ”kolmion muotoinen niin että taloalähenpänä olevan auton eteen jää tilaa pyörille ja työkaluille, mustaksimaalattu pulpettikattoinen, rimaseinä takana sekä sivuilla. Sähkötyöt: sähkön vetäminen autokatokseen niin että voidaan asentaa 11Kw autolaturi autokatokseen. 2 kuvassa oleva mänty jätetään se jää aivan autokatoksen takaseinän tasolle.Viimeksi julkaistut työilmoitukset
Terassin runko, Parainen

Voi suositella varauksetta. Hyvää suunnittelua, hyvä kommunikaatio, hyvä työn laatu, rivakkaa työtä ilman turhaa ihmettelyä, monipuolinen osaaminen, oma-aloitteista, nopeaa, joustavaa ja sujuvaa, järkevät materiaali- ja tarvikehankinnat.

Kesä 2024
M

Miska - T:mi Harald & kirves

PARAINEN
Aidan ruuvipaalujen asennus

Työnä oli siis kierrepaalujen asennus aitaa varten. Paalut asennettiin kaivinkoneella. Paalut tuli suoraan ja korot tarkastettiin laserilla. Suosittelen. Hyvä tuli.

Touko 2024
M

Markus - M&J Rakennus-apu Oy

HYVINKÄÄ
Laminaattiparketin asennus

Luotettava kumppani.

Huhti 2024
T

Timo - Merensini Oy

HELSINKI


Viimeisimmät arvioinnit

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

10 työilmoitukset

T1 Urakointi Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
L

Laura

12.4.2024

Täydet pisteet joka osa-alueella. Kaikki hoitui hienosti ja sovitusti. Joustavaa, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Työn laatu oli parempaa kuin edes... Lisää

Katso profiili

8 työilmoitukset

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Pori, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jyri

16.7.2024

Luotettava asiointi ja ystävällinen palvelu

Katso profiili

7 työilmoitukset

Rakennus Kitunen on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Joensuu, Kontiolahti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

Anne

11.6.2024

Luotettava yritys kaikkiaan. Suosittelen.

Katso profiili

6 työilmoitukset

PJR Rakennuspalvelut OY on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Heinävesi, Mikkeli, Kuopio, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Miina

18.10.2023

Ehdottomasti luotettava toteutus, samalla hoitui myös muut tarpeelliset korjaustyöt

Katso profiili

4 työilmoitukset

Scanton Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
J

Jaana

7.8.2023

Valitsin Scanton Oy:n remontin toteutukseen sen perusteella, että urakoitsija kertoi rakentaneensa itselleen muutaman talon sekä päätökseen vaikutti paikan päällä... Lisää

Katso profiili

19 työilmoitukset

Josemeri Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mira

1.7.2024

Keittiöremontti sujui kaikilta osin hienosti, kuten oli sovittu ja budjetissa pysyttiin. Kommunikointi projektin aikana oli selkeää ja ammattitaito näkyi... Lisää

Katso profiili

11 työilmoitukset

Rakennusliike Lyytinen Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Kuopio, Vieremä, Kiuruvesi, keskiarviolla 4.8/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
R

Risto

4.7.2024

Lyytinen hoiti harkkoseinän tasoituksen sovitun ajan ja erinomaisen hinnan puitteissa. Viestintä oli selkeää sekä ennen töiden aloittamista että varsinaisen... Lisää

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 28. loka 2022, 13:21

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:45