Aiotko laatoittaa?

Suunnitteletko laatoitusta kylpyhuoneeseen tai keittiöön? Vai aiotko ehkä laatoittaa takan? Julkaise työpaikat Remppatorissa jo tänään, ja saat erilaisia tarjouksia ammattitaitoisilta urakoitsijoilta - täysin maksutta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aiotko laatoittaa?

Suunnitteletko laatoitusta kylpyhuoneeseen tai keittiöön? Vai aiotko ehkä laatoittaa takan? Julkaise työpaikat Remppatorissa jo tänään, ja saat erilaisia tarjouksia ammattitaitoisilta urakoitsijoilta - täysin maksutta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Paljonko laatoitus maksaa?


Laatoituskustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka suuri alue on laatoitettava, minkälaiset laatat valitset ja täytyykö alustaa tasoittaa.


Yleensä laatoituksen hinta on noin 150 - 200 euroa neliömetriltä. Tämä sisältää koko työn ja materiaalit.


Laajuus ja monimutkaisuus

Laatoituksen hintaan vaikuttavat useat tekijät, joista tärkeimpiä ovat valittavat laatat ja työmäärä.


Valittavana on monia erilaisia laattoja , ja kannattaa kysyä neuvoa ammattilaisilta myyntipisteessä, jotta löydät parhaat laatat projektiisi. Vaikka erityyppisillä laatoilla on erilaiset ominaisuudet, ne eroavat toisistaan lähinnä ulkonäön perusteella. Voit siis valita mitkä tahansa laatat tai minkä tahansa ulkoasun.


Jos laatoitat kylpyhuoneen, se vaatii enemmän valmisteluja kuin jos laatoitat eteisen lattian. Kylpyhuoneissa on korkeammat kosteuseritys- ja laattojen tiivistysvaatimukset, koska ne altistuvat paljon enemmän kosteudelle ja vedelle kuin talon muut huoneet. On erityisen tärkeää, että valmistelu tehdään kunnolla, sillä muuten laattojen alle voi muodostua kosteusvaurioita. Jos käytät ammattitaitoisia urakoitsijoita, voit olla varma, että työ tehdään hyvin!


Urakoitsija

On tärkeää käyttää päteviä ammattilaisia, kun tehdään laatoitusta. Tarvittavien laattojen määrä riippuu siitä, kuinka suuri alue on laatoitettava, kuinka suuria laatat ovat ja kuinka paljon valmistelua tarvitaan.


Myös urakoitsijoiden määrä ja tarvittava ammattitaito vaikuttavat projektin kokonaiskustannuksiin.


Laatoitukseen tarvitaan ensinnäkin laatoittaja. Laatoittaja on laatoituksen asiantuntija, ja hän voi auttaa sinua sekä irrottamisessa, tasoituksessa, kosteuseristyksessä että itse laatoituksessa.


Jos haluat asentaa lämmityskaapelit laattojen alle, tarvitset sähköasentajaa. Lämmityskaapelit ovat suosittuja laattojen alla, koska laatat tuntuvat usein kylmiltä normaalissa huoneenlämmössä.


Jos peruskorjaat kylpyhuoneen, tarvitset myös putkiasentajan ja sähköasentajan.


Tämä voi lisätä laatoituskustannuksia

Laatoituksessa suurimmat kustannukset aiheutuvat yleensä valitsemastasi laattatyypistä. Hinnat vaihtelevat paljon, ja voi olla hyvä tietää, millaisia vaihtoehtoja on valittavana.


Pienemmissä kylpyhuonetiloissa suositaan suurempia laattoja, jotka ovat mieluiten samanvärisiä lattiassa ja seinissä. Tämä antaa kylpyhuoneelle hyvän huonemaisen tunteen ja se tuntuu suuremmalta. Kylpyhuoneeseen on suositeltavaa valita mattapintaisia laattoja, sillä ne ovat märkänä luistamattomampia.


Marmorilaatoista on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Suuret valkoiset laatat, joissa on ruskean, mustan tai harmaan sävyjä, sopivat hyvin sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön. Jos sinulla on marmoriset työtasot, keittiön seinä voisi näyttää kivalta marmorilaatoitettuna.


Alueille, joissa on odotettavissa paljon kulumista, kuten käytäville, on suositeltavaa valita kovia laattoja. Ne poltetaan korkeammassa lämpötilassa, ja kova pinta kestää enemmän kuin tavalliset laatat.Erityyppiset laatoitukset

Laatoituksessa on useita eri vaihtoehtoja. Vaikka laatat ovat yleisimpiä kylpyhuoneessa, ne ovat käytännöllisiä myös keittiössä, eteisessä, kellarissa ja pesuhuoneessa. On myös monia eri tapoja laatoittaa seiniä, tai ehkä haluat laatoittaa takan?


Laatoita kylpyhuone

Jos aiot remontoida kylpyhuoneen ja olet ajatellut uusia laattoja, sinulla on monia vaihtoehtoja! Suuremmat kylpyhuonelaatat ovat erittäin suosittuja, ja ne luovat kylpyhuoneeseen harmonisen ja lämpimän ilmeen. Sileät kaakelit seinillä voivat myös olla mukavan näköiset, ja lasitettuja kaakeleita on saatavana kaikenlaisissa väreissä.


Kun aiot laatoittaa kylpyhuoneen, on tärkeää käyttää päteviä ammattilaisia, jotta työ tehdään kunnolla. Jos työtä ei tehdä ammattitaitoisesti, voi syntyä kosteusvaurioita, ja vakuutuskorvauksen saaminen voi olla vaikeaa.


Keittiön laatoitus

Keittiön tiskialtaan yläpuolen laatat ovat sekä hienot että käytännölliset. Ne vaativat vain vähän huoltoa, ne on helppo pitää puhtaana ja ne kestävät pitkään! Voit valita monien eri laattojen ja laastien välillä, ja voit asentaa useita erilaisia kuvioita. Kuusikulmaiset laatat ja kalanruotokuviot ovat muun muassa suosittuja. Laatoittaja voi auttaa sinua löytämään mukavan ilmeen keittiöösi.


Takan laatoitus tai laatat piipussa

On myös mahdollista laatoittaa takka! Koska laatat poltetaan erittäin korkeissa lämpötiloissa, ne sietävät hyvin lämpöä. Eriväriset ja -kuvioiset laatat voivat luoda takallesi uuden ja kauniin ilmeen.


Jos olet laatoittamassa piippua, on tärkeää, että laatoitat hyvälle alustalle. Voit joutua poistamaan vanhaa laatoittamista. Jos asut vanhassa talossa, voi olla ajankohtaista tarkistaa samalla myös piippu. Ammattilainen voi auttaa sinua tässä.


Laatoitus ulkotiloissa

Laatat ovat loistava vaihtoehto myös ulkona! Ne sopivat erinomaisesti sekä parvekkeen että verannan lattiaksi tai sisääntuloalueelle. Tärkeintä laatoitettaessa ulkona on muistaa, että alustan on oltava tasainen ja siinä on oltava kallistus, että laattojen alle on asennettu kalvot ja että on käytetty liikuntasaumoja. Jos tämä tehdään kunnolla, saat taatusti hienon ulkotilan, joka on helppo puhdistaa ja joka kestää monta vuotta.

Voit valita erityyppisiä laattoja ulkotiloihin. Liuskekivi on suosittu valinta, ja se antaa täysin ainutlaatuisen ilmeen. Liuskekivi säilyy erittäin hyvin ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosienkin kuluttua. Jos tarvitset apua liuskekivilaatoitukseen, on olemassa monia ammattitaitoisia urakoitsijoita, jotka saavat aikaan tarkan ja kestävän lopputuloksen.
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Paritalokiinteistön huoneistojen kellaritiloja jakavan väliseinän purku ja uudelleen rakennus

33900TAMPERE

Kyseessä on v. 1936 rakennetun paritalokiinteistön huoneistojen kellaritiloja jakavan väliseinän purku ja uudelleen rakennus. Kevytrakenteinen ja väärin tehty väliseinä rappusten alta pois ja kunnollinen tilalle. Kevään hellejakson aikana alettiin haistamaan maakellarin, mullan ym. hajua. Paikka on meidän (ja naapurin) kellarin rappukäytävän alla. Listojen raoista kurkistelin ja näin ongelman, eli lahoavaa lautaa. Vauriokartoittaja on käynyt ja paikkoja on rikottu ongelman laajuuden näkemiseksi. Hän kirjoittaa raportin ja se on käytettävissä kunhan se ensin saapuu. Vaurio pitäisi olla varsin paikallinen, käytännössä asuntojen kellarien rappusten alunen - merkitty liitteenä olevaan pohjapiirrokseen. Lattian rakenne on seuraava meidän puolelta naapurin puolelle lukien: meidän lattiavalu - muutama cm multaa - naapurin hieman korkeampi lattiavalu. Seinän rakenne on seuraava meidän puolelta naapurin puolelle lukien: kipsilevy - reilu ilmarako (johon mm. tuo lattiavalujen rajapintoja erottava multasoiro asettuu, vähän putkia ja sähköjä kulkee myös) - vanhaa lautaa, jonka alapäät kiinni mullassa - styrox - lastulevy - äänieriste - naapurin kipsilevy. Mullassa kiinni olevat laudat on lahoja, mutta käsin koskien kuivia. Raaka maa tietty on hieman kosteaa aina. Oma näkemys miten pitäisi tehdä on alla. Kuuntelen toki remontoijan näkemystä ja myös vauriokartoittajan korjausehdotuksia. - Väliseinä kokonaan pois. Purkaa ympäriltäkin niin paljon kun on tarpeen. Kaikki orgaaninen (ja kuvassa näkyvä naapurin rappujen alla oleva rakennusjäte) pois. Multaa kukkalapiolla pois valujen välistä. - Rako pitäisi jotenkin valaa täyteen ja tiiviiksi, eli varmaan vähän soraa alle, betoni päälle? En itse tiedä miten oikeasti tollaset rajaponnat tehdään tiiviiksi, eli tarvitaanko joku kermi ym. myös? Liikuntasauma? - Uusi seinä/seinät harkoista muuraten. Rappaus ja maali pintaan. Ei mitään gyproc -kotelointeja enää uudestaan tuohon. - Välitilassa kulkevat mun sähköt ja vesiputket johonkin asennuskoteloon/kouruun uuden seinän alareunaan. Töitä pystyy tekemään molemmilta puolilta seinää ja asunnot vastaavat kustannuksista yhdessä.

Autotallin lattiakaatojen valaminen

33400TAMPERE

-70 luvun autotalliin tehdään viemäröinti ja tallin lattiaan pitäisi saada kaadot tätä varten. Tallin koko 5,5m x 3,4m. Kohde sijaitsee Tampereen Lintulammilla. Työn suoritus heinä - elokuu aikana.

Kylpyhuonelaatoitus ja vesieristys

01120VÄSTERSKOG

Etsin kylpyhuoneen laattajaa kph-remonttiin. T. Elena

Piipun saumaus

00830HELSINKI

Taloyhtiössä on käytöstä poistettu lämmityspiippu, jonka saumauksia pitäisi korjata. Ne ovat irronneet osittain piipun ylä- ja alaosasta. Samalla koko piipun saumaukset olisi hyvä käydä läpi. Piipun korkeus on noin 10 metriä. Kohde sijaitsee Helsingissä.

Kopot kuntoon

86300OULAINEN

Ostimme omakotitalon, jossa on keittiössä, eteisessä ja kuistilla noin 40 neilötä lattialaattoja lisäksi 9 neliön kodinhoyohuoneessa on uusittava noin kolmannes lattilaatoista. Keittiön, eteisen ja kuistin laatoista muutama on kopoja. Ne pitäisi injektoida.

Kylpyhuoneen vesieristys+laatoitus

04390JÄNIKSENLINNA

Hei, halkusessa joka voisi vesieristää sekä laatoittaa kylpyhuoneeni. Lattiaa noin 10neliötä (kylpyhuone+sauna) Seinää noin 17neliötä Tarvikkeet löytyy mm. Vesieristeet, laastit, laatat silikoonit jne.Viimeisimmät arvioinnit
Salonkitie 10-12 c5 ja c6

Työn laatu on erinomaista. Henri piti meidät hyvin ajan tasalla työn edistymisestä, siivosi jälkensä ja oli tehokas. Suosittelut!

Kesä 2024
O

Outi - iherne Oy

ESPOO
Homeen poisto betonin pintahionnalla

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Kesä 2024
M

Mattias - ACM Group Oy

HELSINKI
Parveke paikkakorjauksia

Urakka tuli tehtyä aikataulussa. Ammattitaitoiset tekijät. Siisti työnjälki. Suosittelen

Kesä 2024
M

Mikko - Huoltotupa

RIIHIMÄKI
Vanhan kivinavetan kivivälien korjaus ja sammaleen poisto

suosittelen

Kesä 2024
K

Kaisa - Rakennus Kitunen

NIEMINEN
Siporex halkeamien korjausta sisätilassa

Työn laatu erittäin siisti, aikataulu piti ja hinnoittelu kunnossa.

Kesä 2024
M

Maarit - Edimaks

VANTAA
Rappauksen ja sokkelin korjaus

Työt tuli tehtyä sovitusti ja hyvällä asenteella. Siistiä jälkeä.

Kesä 2024
V

Ville - Oraka ky

HELSINKI
Wc:n laatoitus

Laatoitus tehtiin todella reippaasti ja työn jälki oli siistiä. Sovittu hinta piti ja viestittely yrittäjän kanssa oli vaivatonta, voin suositella yritystä muille remontoijille!

Kesä 2024
R

Riitta - Mattopinnoitus J.Väisänen

TIKKAKOSKI
Sokkelin ja kellarisyvennyksen kunnostus

Toimitus ylitti odotukset. Hinta-laatusuhde oli erittäin hyvä. Toimitusaikataulu oli erinomainen - säänkin ollessa suosiollinen. Kommunikointi työnjohdon kanssa oli sujuvaa ja ongelmatonta.

Kesä 2024
M

Mikko - Oraka ky

HELSINKI
Rappauksen korjaus

Nopeaa toimintaa ja työn jälki oikein siistiä, kuin myös siisteys työn jälkeen ympäristössä.

Touko 2024
K

Kalevi - Oraka ky

HELSINKI
Ulkokivetyksen korjaus ja juurien poistaminen

Hyvin hoidettu vaativa raskas kivilaatoituksen korjaus ja puunjuurien poistaminen laajalta ulkoalueelta.

Touko 2024
J

Jari - RPR Rakennus

VIERUMÄKI
Takkahuollot

ammattimainen, nopea, ystävällinen ja valmis tekemään enemmän.

Touko 2024
E

Erwin - Muuraus Sainio

SÖDERKULLA
Takkaluukun korjauskiinnitys

Asiansa osaava henkilö suoritti työnsä erinomaisesti takkaluukun kiinnityksen korjauksen.

Touko 2024
T

Tuomas - Asennuspalvelu Mali Oy

VANTAA
Keittiön välitilan kalanruotolaatoitus

Keittiön välitilan laatoitus "kalanruoto" malliin. Työnjälki erittäin hyvä!

Touko 2024
J

Juho - Rakennusliike N. Lehtinen Oy

VANTAA
Laatoitus takan eteen

Hoiti asian hyvin ja sovitusti, voin suositella.

Touko 2024
H

Heidi - Avek Group

RÖYKKÄ
Lattian esivalmistelut

Erittäin tyytyväinen asiakas kuittaa. Lattiaremontin yhteydessä toteuttaneet pyynnöstä myös muutakin pintaremonttia erinomaisella kädenjäljellä (mm. maalaus, keittiönvälitilan freesaus). Voin lämpimästi suositella!!

Touko 2024
E

EMMI ADELE MARIA - Lattia-asennus Leinonen OY

LAHELA
Marmorilaatan asennus lattiaan

Harvoi on näin hyvää ja huippu osaamista tarjolla. Olen ollut monen tekijän kanssa yhteistyössä mutta Johan kuuluu ehdottomasti parhaaseen A ryhmään.

Touko 2024
T

Tapioi - ACM Group Oy

ESPOO
Pientä laittoa omakotitaloon Vihdin Nummelassa

Siistiä jälkeä, lopputulema erittäin hyvä. Työ tehtiin useammassa osassa ja työt järjestyivät joustavasti. Voin suositella.

Huhti 2024
J

Jussi - Avek Group

NUMMELA
Silikonisaumojen uusiminen sulkuventtiilin vaihto

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti. Työn jälki oli hyvää ja paikat siistissä kunnossa työn luvutuksessa. Kaikki tämä mukana muodostamassa kuvaa työn ammattitaitoisesta toteuttamisesta

Huhti 2024
J

Jarkko - HHRakenne Oy

PORI
Kylpyhuoneen laattojen kiinnitys

Homma toimi asiallisesti

Huhti 2024
S

Samppa - Mattoliike Sepri Oy

HELSINKI
Keittiön välitilan laatoitus

Työn laatu on erittäin hyvä ja homma hoitui sovitusti. Kommunikaatio työn aikama toimi erittäin hyvin.

Huhti 2024
E

Eero - ACM Group Oy

HELSINKI
WC lattian laatoitus 5m2

Kaikin puolin hyvin hoidettu pieni laatoitustyö. Tulevaisuuden remonttitarpeissa olen ehdottomasti yhteydessä Kimiin ja suosittelen myös muille.

Huhti 2024
P

Petri - Rakennuspalvelu K.Vilén

JÄRVENPÄÄ
Bathroom tile repair / Kylpyhuoneen laattojen korjaus

They were quick and efficient in their work and explained what they were doing as they did the job so that I understood the process.

Huhti 2024
T

Tyler - Tehorempat Oy

HELSINKI
Pihapation laatoitus

Hyvää: 1) kommunikointi 2)aikataulussa pysyminen 3) työjälki

Huhti 2024
T

Tapio - Oma Onni Oy

ESPOO
Lattian laatoitus

Olen erittäin tyytyväinen laatoituksen lopputulokseen. Kaikki vaiheet yhteydenpidosta toteutukseen sujuivat erinomaisesti.

Maalis 2024
I

Ilse - KE-rakenne Oy

ESPOO


Viimeisimmät arvioinnit

11 työilmoitukset

Merensini Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sebastian

19.6.2024

Erinomainen työn jälki nopeasti ja vaivattomasti

Katso profiili

12 työilmoitukset

ACM Group Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Mattias

18.6.2024

Erinomaista toimintaa, ammattitaitoista, tehokasta ja joustavaa. Suosittelen!

Katso profiili

8 työilmoitukset

Noormarkun Sähkö- ja AV-tekniikka Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Pori, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Samu

27.5.2024

Työt tehty asianmukaisesti ja siististi

Katso profiili

9 työilmoitukset

Rakennuspalvelu Nikander on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Vihti, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
S

Sakari

18.6.2024

Työ tehtiin hyvin ja nopeasti ammattitaidolla.

Katso profiili

5 työilmoitukset

LVI-Akve on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tuija

4.6.2024

Erittäin tyytyväinen työhön, ystävällinen palvelu myös

Katso profiili

5 työilmoitukset

Rakennus- ja suunnittelupalvelut MVR Oy on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Ruovesi, Ikaalinen, Kangasala, keskiarviolla 5.0/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
A

ANNAMARI KATARIINA

23.5.2024

Todella joustavaa ja helppoa asiointia.

Katso profiili

16 työilmoitukset

Hiltunen Leo T:Mi on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Merijärvi, Vaala, Raahe, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
M

Minna

8.4.2024

Tehokkaasti toteutettu pyydetty työ

Katso profiili

12 työilmoitukset

Työapu T:Mi Jari Paulin on suorittanut töitä Remppatorissa, alueilla Helsinki, Espoo, Askola, keskiarviolla 4.9/5 tähteä. Lue arviointeja tai ota yhteyttä täältä!
T

Tiina

13.3.2024

Isot suositukset tälle yritykselle! Työ tehty erittäin huolellisesti, tehokkaasti ja siististi! Vuorovaikutus oli kokonaisvaltaista, huomioivaa ja tosi ystävällistä. Tehty... Lisää

Katso profiili
Näytä lisää yrityksiä

Julkaistu 03. marras 2022, 13:46

Päivitetty 21. maalis 2024, 13:31