Lattiapäällyste

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Lattiapäällyste

Aristart

Kerrostaloasunnon pintaremontti ja keittiön uudistus

"Aristart teki kaksion perusteellisen pintaremontin (lattia, seinät, katto, ovet) ja vanhan keittiön purkamisen sekä uuden asennuksen. Lopputulos oli loistava."
K
Kira
ESPOO, Syys 2023
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Seinien maalaus ja lattian uusinta

33210TAMPERE

104,5 neliöiseen asuntoon pintaremontti. Seinien maalaus ja lattian uusiminen.

Parketin hionta ja käsittely

02650ESPOO

Pyydetään tarjousta kellastuneen ja paikoin pahasti kuluneen mosaiikkiparketin hiomisesta sekä sen käsittelystä. Lakkakäsittelyllä halutaan saada hiukan vaalentava ilme parketille sekä suojata se uv:lta. Pari lakkauskertaa lienee tavoitteellinen. Saa ehdottaa menetelmää. Työhön kuuluisi myös jalkalistojen poistaminen. Asunnossa ei ole kalusteita. Lattiapinta-ala on noin 60 m2. Tarjous sisältäen pelkän työn ja välineet. Lakka ja muut tarvikkeet maksetaan erikseen. Ennen valintaa tarvitaan referenssejä aiemmista töistä.

Makuuhuoneen pieni pintaremontti

02210ESPOO

noin 12m2 makuuhuoneen pintaremontti. 1. Laminaatin, askeläänieristeen ja 1983 asennetun vaatekaapin purku ja poiskuljetus 2. Seinien tasoitus (joitain ruuvin reikiä ja mahdollisesti kaapintausta) 3. Seinien maalaus 4. Uuden laminaatin asennus. (materiaali jo hankittu, integroitu askeläänieristys) 5. Jalkalistojen asennus. (materiaali jo hankittu)

Parketin asennus

02230ESPOO

Noin 40m2 alalle Timberwise parketin ja jalkalistojen asennus.

Laminaattilattian vaihto

36420SAHALAHTI

Pienen makuuhuoneen (noin 9 neliötä) laminaattilattian vaihto, sisältäen jalkalistojen irroituksen ja uudelleen asennuksen. Pelkkä työn osuus kiinnostaa.

Uuden mäntylattian pintakäsittely

65300VAASA

Tarvitsemme uudelle mäntylattialle (29m2) hionnan sekä valkolakkauksen.

Viimeisimmät arvioinnit
Betonisten sisäportaiden kunnostus

Olemme erittäin tyytyväisiä remonttiin. Kaikki tehtiin, niin kuin sovittiin ja vähän enemmänkin. Olimme poissa kotoa remontin ajan, mutta saimme eri vaiheista kuvia ja selostuksen työn etenemisestä. Betonin pohjatyö oli työteliäin osuus, mutta Nyholm Brothers selvisi siitäkin hienosti. Kaikki tehtiin huolella ja ammattitaidolla. Portaista tuli hienot! Harvinaisen luotettavat ja osaavat tekijät, joita käytämme tulevissa remonteissammekin.

Heinä 2023
R

Riitta - Nyholm Brothers Oy

ESPOO
Ruiskubetonikaton ja seinien maalaus sekä lattian asennus

Pääasiassa erinomaista ja nopeaa työtä, Markon kanssa kommunikaatio helppoa.

Maalis 2023
L

Lari - Maalauspalvelu Pohjasta Pintaan Oy

HELSINKI

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.