Arkkitehtitoimisto

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Arkkitehtitoimisto

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Design changes including wall material and roof for three detached houses

02160ESPOO

Three detached houses need an architect and a structure designer to make the following two changes. 1. Wall material change. Because of bankruptcy, only the first floor was build for now. It is not possible to use the origianl ICF blocks for the second floor. 2. Remove roof windows for the house and balcony. If you are interested, please contact me and I will provide more information.

Autotallin rakennesuunnittelu

00730HELSINKI

Olemme rakentamassa 20 m2 autotallia Helsinkiin omakotitaloon. Rakennuslupa ja pääpiirustukset ovat valmiina, mutta nyt olisi tarve vielä tehdä rakennesuunnitelmat. Tavoitteena olisi päästä aloittamaan rakentamista joskus heinäkuun alkupuolella, joten toiveena olisi saada suunnitelmat n. 2-3 viikon sisällä.

Arkkitehtisuunnitelmat ja lupakuvat omakotitalon (rintamamiestalo) peruskorjaukseen

15300LAHTI

Olen tekemässä 158m2:n puurunkoiseen, kellarilliseen, 50-luvun rintamamiestaloon kattavan peruskorjauksen. 3-kerrosta (kellari, keskikerros, yläkerta ja ullakko). Rinnetontti, Lahdessa. Haen arkkitehtia pääsuunnittelijaksi tekemään: • luonnokset (olen jo miettinyt pidemmälle omia ideoita myös, huonejako nykyisellään suurin osin ok, mutta jonkun verran modernisointia ja käytännönläheisiä ratkaisuja etsisin lisää), • pääpiirustukset ja kaikki rakennuslupia varten tarvittavat kuvat ja asiat Lahden kaupungin kanssa • Työpiirustukset Olen itse mitannut ja piirtänyt nykytilanteesta luonnokset pohjakuvista, leikkaus-/rakennekuvista ja julkisivuista (mm. ikkunoiden ja ovien koot ja paikat) Voin lähettää tarvittaessa kuvia lisää talosta. Teetän taloon vielä asbestikartoituksen ja kuntotutkimuksen, missä availlaan rakenteita ja selvitellään niiden kunto. Laitetaan mm. lattialämmitys koko taloon, myös kellariin (tällä hetkellä talossa ei ole keskuslämmitystä). Yläkertaan tulisi wc, ja lisää lämmintä huonetilaa ainakin toiselta sivulta missä kylmä vintti tällä hetkellä. Kellarin saunatilan erillinen kylpyhuone (ideat pohjaratkaisusta valmiina itsellä). Uusitaan viemärit ja putket (myöhemmin myös sähköt ja pääkeskus). Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin sähköpostitse jos tarjousta varten tarvitsee lisätietoja kohteesta.

Autokatoksen suunnittelu / lupa-asiat

00700HELSINKI

Tarvitsemme suunnittelijan apua luvan hakemiseen kaupungilta, jotta autokatos voitaisiin rakentaa tontin ja kadun välistä rajaa lähemmäksi, kuin 4m.

98m2 kerrostalohuoneiston täyssaneeraus

00220HELSINKI

Hei, Pyytäisin tarjouksia arkkitehti/rakenne/LVI/sähkö -suunnittelupalveluista projektiin, jossa on tarkoitus saneerata 98m2 kerrostalohuoneisto kokonaisuudessaan. Tarkoitus on mm. muuttaa huonejakoa, siirtää keittiö olohuoneeseen, laajentaa kylpyhuonetta ja rakentaa sauna. Remontti vaatii rakennusluvan. HUOM. tarkoitus on ensin suunnitella remontti ja sen jälkeen myöhemmin kilpailuttaa suunnitelmien mukaiset työt. Tässä vaiheessa etsin vain suunnittelupalveluita.

pientalo (omakotitalo) Espooseen

01390VANTAA

Tarvittaisiin suunnitteliaa omakoti brokkikseen harkoista.

Löydä arkkitehtitoimisto alueeltasi