Arkkitehtitoimisto - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Arkkitehtitoimisto - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Arkkitehti, ullakon laajennus

20810TURKU

Itäinenkatu, vanha talo, ullakon laajennuksen rakennuslupa. Mielellään muu kuin iso toimisto. Sopii vastavalmistuneelle.

50-luvun okt

20300TURKU

Olen tekemässä asuntokaupan v. 1955 rakennetusta lähes alkuperäiskuntoisesta okt:sta. Talotekniikka on ensin päivitettävä, mutta samalla rakentamaton yläkerta suunniteltava (mm. kylpyhuone ja makuuhuonetilat). Tukea tarvitsen myös joidenkin rakenteiden mahdolliseen muuttamiseen funktionaalisemmiksi, sekä pintojen värien ja materiaalien valintaan. Tarkoituksena on säilyttää kaikki alkuperäinen säilyttämisen arvoinen. Tyylillisesti 50-luvun lisäksi kiinnostaa luonnonläheisyys (japanilainen minimalismi, välimerellinen klassismi ripauksella luxusta). Materiaaleina kiinnostaa aidot, rehelliset materiaalit, myös betoni ja messinki. Jos joku sai ajatuksesta kiinni ja inspiraatio syttyi, niin saa olla yhteydessä :)

Jälkiluvitus Portsan puutalossa Turussa

20100TURKU

Hei, Portsan puutalomme vanhan rakennusluvan kuvat eivät täsmää täysin rakennettua tilannetta ja meitä suositeltiin luvittamaan tila jälkeen päin. (keskusteltu Turun rakennusvalvonnan kanssa jo asiasta). Kaipaamme siis arkkitehtiä joka pystyy vetämään rakennuslupahakemuksen alusta loppuun. Rakennusvalvonnasta saatu info oli että tarvitaan arkkitehti, rakennesuunnittelija, IV ja KVV kuvat, myös sähkömittauksia suositeltiin. Rakenteita ei pitäisi purkaa. Kuntotarkastus on tehty 10/2020.

Rintamamiestalon muutostyöt SUUNNITTELU

20540TURKU

Olemme ostamassa -55 valmistunutta rintamamiestaloa jonne haluaisimme tehdä perusteellisen remontin. Tähän sisältyy mm. huonejärjestyksen muutos, kantavien seinien purkua, ikkunoiden laajentaminen ja yläkerran laajentaminen ullakkotilaa hyödyntäen. Samalla muutetaan sähköpatterilämmitys vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Myös erillisessä rakennuksessa oleva pihasauna kunnostetaan ympärivuotiseen käyttöön. Remonttiin sisältyy vesi-, viemäri- ja sähkölinjojen uudelleensijoittelua. Haemme projektille rakennussuunnittelijaa ja rakennesuunnittelijaa. Urakoitsija on jo omasta takaa.

Löydä arkkitehtitoimisto alueeltasi