Arkkitehtitoimisto - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Drawings for building permit

00940HELSINKI

We are renovating our house and changing the purpose of some rooms. For that we need architectural drawings for the building permit. If you have experience with preparing the following drawings, please take a moment to respond: Asemapiirros (Position Drawing) Pohjapiirustus (Floor Plan) Leikkauspiirustus (Sectional Drawing) Julkisivupiirustus (Facade Drawing) Thanks.

Asemapiirros suunnittelutarveratkaisua varten.

00350HELSINKI

Olemme hakemassa tekijää asemapiirustusta varten.

Parven rakentaminen rivitaloasuntoon, keittiön remontointi + mahdollinen pohjan muutos

00330HELSINKI

Suunnittelemme parven rakentamista v. 2000 rakennettuun rivitaloasuntoon, jossa huonekorkeus on korkeimmillaan 4,9 m. Talossa on jo yksi parvi, jonne menee tikapuut, korkeus olemassa olevalla parvella on yli 1,7m. Olemassa olevalle parvelle tulisi rakennuttaa rakennusmääräysten mukaiset portaat, jotta siitä saadaan makuuhuone ja parven viereen rakentaa toinen huone, josta tulee toinen lisämakuuhuone. Samalla remontoidaan keittiö ja sen myötä on mahdollista joustavasti suunnitella parvet, portaiden sijainti sekä keittiön järjestys. Suunnitelma toimii myös pohjana kaavamuutokselle, jota haetaan Helsingin kaupungiltataloyhtiön toimesta, ja sen avulla todistetaan parviratkaisun turvallisuus ja, että se on määräysten mukainen kokonaisuudessaan.

Piharakennus Sauna ja vierastila

00390HELSINKI

Etsimme arkkitehtia suunnittelemaan, piirtämään ja neuvomaan lupa-asioissa kotitalon pihalle kaavaillulle lisärakennukselle. Rakennus ala olisi oletettavasti noin 30m2 ja siihen pitöisi saada tilavakylpyhuone, sauna ja vierasmajoitukseen soveltuva oleskelutila. Tontti Hilatie Helsinki

Arkkitehdin piirustukset siirtolapuutarhamökin laajennukseen Helsingissä

00580HELSINKI

Kohde on Oulunkylän siirtolapuutarhassa Helsingissä. Mökki on rakennettu todennäköisesti 40-luvulla, sisälle on myöhemmin tehty remonttia. Tavoitteena on nyt remontoida ja laajentaa mökkiä 36:een neliömetriin, mahdollisesti myös korottaa huonekorkeutta. Lämmöneristyksen tavoitteena on kevään ja syksyn asumisen pidentäminen. Mainittakoon, että kaupungilla on omat rakentamisen säädökset, jotka tulee ottaa huomioon.

Kahden asunnon yhdistäminen väliovella

00810HELSINKI

Olemme yhdistämässä vierekkäin olevaa kerrostalokolmiota ja -yksiötä toisiinsa väliovella Helsingin Herttoniemessä. Talon (rak.v. 1995) pohjalla väliovi asuntojen väliltä löytyy. Tarvitsemme pää- ja rakenuussuunnittelijan.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia