Arkkitehtitoimisto - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Arkkitehtitoimisto - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Autotallin rakennesuunnittelu

00730HELSINKI

Olemme rakentamassa 20 m2 autotallia Helsinkiin omakotitaloon. Rakennuslupa ja pääpiirustukset ovat valmiina, mutta nyt olisi tarve vielä tehdä rakennesuunnitelmat. Tavoitteena olisi päästä aloittamaan rakentamista joskus heinäkuun alkupuolella, joten toiveena olisi saada suunnitelmat n. 2-3 viikon sisällä.

Autokatoksen suunnittelu / lupa-asiat

00700HELSINKI

Tarvitsemme suunnittelijan apua luvan hakemiseen kaupungilta, jotta autokatos voitaisiin rakentaa tontin ja kadun välistä rajaa lähemmäksi, kuin 4m.

98m2 kerrostalohuoneiston täyssaneeraus

00220HELSINKI

Hei, Pyytäisin tarjouksia arkkitehti/rakenne/LVI/sähkö -suunnittelupalveluista projektiin, jossa on tarkoitus saneerata 98m2 kerrostalohuoneisto kokonaisuudessaan. Tarkoitus on mm. muuttaa huonejakoa, siirtää keittiö olohuoneeseen, laajentaa kylpyhuonetta ja rakentaa sauna. Remontti vaatii rakennusluvan. HUOM. tarkoitus on ensin suunnitella remontti ja sen jälkeen myöhemmin kilpailuttaa suunnitelmien mukaiset työt. Tässä vaiheessa etsin vain suunnittelupalveluita.

Arkkitehtisuunnittelua liiketilaan

00530HELSINKI

Tarvitsisimme rakennussuunnittelijan/arkkitehdin tekemään pohjapiirrustuksen ja auttamaan mahdollisesti käyttötarkoitusmuutoksessa rakennusvirastoon. Suunnitelmana olisi muuttaa jakelukeittiö kuumennuskeittiöksi ja lisätä asiakaspaikkoja nykyisestä kahdeksasta maksimiin (24). Salin puoli on pohjapiirrustuksissa valmiiksi merkitty kahvilaksi. Liiketila 55m2 päällisin puolin hyvässä kunnossa ja suuret remontit tehty. Koneellinen ilmastointi ja rasvan kanssa emme ole tekemisissä. Keittiöön ollaan suunnitelmassa lisäämässä uuni, liesi, liesituuletin, pakkanen, pari kaappia kuivatarvikkeille ja juomille varastointiin.

Tarjouspyyntö teknisestä suunnittelusta keittiön siirtoa varten

00140HELSINKI

Pyytäisin tarjousta teknisestä suunnittelusta keittiön siirtoa varten. Tarjous tulee sisältää kiinteän hinnan jokaisesta alla luetelluista osa-alueesta. Pyytäisin ilmoittamaan, jos jotain puuttuu. Suunnittelun lähtökohta (asunto Kapteeninkatu, 00140 Helsinki, rakennettu 1929): Keittiö siirretään tilaajan toimittaman pohjapiirroksen mukaisesti. Lopullinen keittiön layout saattaa muuttua hieman. Keittiön siirto tapahtuu putkiremontin yhteydessä. Tekninen suunnittelu edellä mainittujen muutosten toteuttamiseksi (tarjouksen sisältö): LVI-suunnittelu: • Vesi-, viemäri- ja IV-suunnittelu tasokuvineen SÄH-suunnittelu: • Uuden keittiön valaisin- ja sähköpisteiden sähkösuunnittelu • Tasokuvan laatiminen ARK-suunnittelu: Suunnittelun koordinointi ja yhteydenpito osakkaaseen Lähtötietojen ja osakkaan toiveiden tarkennus puhelimitse, Teams-palaverissa tai sähköpostitse Suunnittelijoiden käyttämän ark-pohjan muokkaaminen (dwg-muodossa) • Yksi pohjapiirrosluonnos muutoksesta osakkaalle • Muutokset pohjapiirrosluonnokseen yhden kommenttikierroksen perusteella • Pohjapiirros pdf-tulosteena osakkaalle

Kaavasuunnittelu Jollas

00850HELSINKI

Kaavasuunnittelu nykyisen talon paikalle. Suunnitellaan tontille sellainen kaava, jolla saadaan rakennusoikeutta lisää. Asemapiirroksen lisäksi tehdään karkea suunnitelma tontille tulevasta rakennuksesta. Kohde sijaitsee osoitteessa Helsingissä.

Löydä arkkitehtitoimisto alueeltasi