Arkkitehtitoimisto - Lahti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Arkkitehtitoimisto - Lahti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Arkkitehtisuunnitelmat ja lupakuvat omakotitalon (rintamamiestalo) peruskorjaukseen

15300LAHTI

Olen tekemässä 158m2:n puurunkoiseen, kellarilliseen, 50-luvun rintamamiestaloon kattavan peruskorjauksen. 3-kerrosta (kellari, keskikerros, yläkerta ja ullakko). Rinnetontti, Lahdessa. Haen arkkitehtia pääsuunnittelijaksi tekemään: • luonnokset (olen jo miettinyt pidemmälle omia ideoita myös, huonejako nykyisellään suurin osin ok, mutta jonkun verran modernisointia ja käytännönläheisiä ratkaisuja etsisin lisää), • pääpiirustukset ja kaikki rakennuslupia varten tarvittavat kuvat ja asiat Lahden kaupungin kanssa • Työpiirustukset Olen itse mitannut ja piirtänyt nykytilanteesta luonnokset pohjakuvista, leikkaus-/rakennekuvista ja julkisivuista (mm. ikkunoiden ja ovien koot ja paikat) Voin lähettää tarvittaessa kuvia lisää talosta. Teetän taloon vielä asbestikartoituksen ja kuntotutkimuksen, missä availlaan rakenteita ja selvitellään niiden kunto. Laitetaan mm. lattialämmitys koko taloon, myös kellariin (tällä hetkellä talossa ei ole keskuslämmitystä). Yläkertaan tulisi wc, ja lisää lämmintä huonetilaa ainakin toiselta sivulta missä kylmä vintti tällä hetkellä. Kellarin saunatilan erillinen kylpyhuone (ideat pohjaratkaisusta valmiina itsellä). Uusitaan viemärit ja putket (myöhemmin myös sähköt ja pääkeskus). Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin sähköpostitse jos tarjousta varten tarvitsee lisätietoja kohteesta.

Ikkunaremontti ja ikkuna-aukkojen suurennus

15950LAHTI

Omakotitalo, jossa alkuperäiset ikkunat (1988). Ikkunaremontin yhteydessä toiveena muuttaa joidenkin ikkunoiden aukkoja suuremmiksi sekä tehdä yksi kokonaan uusi ikkuna. Tarvitaan suunnitelma / piirrustukset rakennuslupahakemusta varten. Puurunkoinen talo, jossa tiiliverhoilu.

Uusien kuvien piirtäminen vanhojen pohjalta

15200LAHTI

Talomme on rakennettu 1965 paritaloksi. Nämä kuvat olemassa. 1990-luvulla talo muutettu omakotitaloksi. CAD-ohjelmalla tehdyt kuvat olemassa. Vain pieniä muutoksia alkuperäiseen: huonejaot samat, ei muutoksia kantavissa rakenteissa. Silloinen omistaja oli kuitenkin jättänyt käyttötavanmuutoshakemuksen tekemättä. Me ostimme talon 2012 omakotitalona. Lahden kaupunki on 1.9.2022 muuttanut rakennuksen DVV:n rekisteriin pienkertostaloksi ja vaatii meiltä nyt uusia piirtustuksia ennen kuin suostuu muuttamaan talon takaisin omakotitaloksi. Edellisen omistajan piirtämät CAD-ohjelmalla tehdyt muutoskuvat eivät kelpaa. Eli tarvitsemme talostamme uudet piirrustukset.

Rakennuslupa

15800LAHTI

Tarvitsen arkkitehdin jotta saan haettua rakennuslupaa ja siihen tarvitsen leikkauskuva, julkisivukuva, pohja- ja asemapiirros. Siirettävän minitalon siirrän omalle tontille, ja Rakennuslupa tarvitaan jotta voi hakea vesi ja viemäri liitäntää.

Piirustukset

15170LAHTI

Vanhan talon piirustukset pitää uudistaa (julkisivu) minkä laiseksi tulee

Löydä arkkitehtitoimisto alueeltasi