Arkkitehtitoimisto - Lahti

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Uusien kuvien piirtäminen vanhojen pohjalta

15200LAHTI

Talomme on rakennettu 1965 paritaloksi. Nämä kuvat olemassa. 1990-luvulla talo muutettu omakotitaloksi. CAD-ohjelmalla tehdyt kuvat olemassa. Vain pieniä muutoksia alkuperäiseen: huonejaot samat, ei muutoksia kantavissa rakenteissa. Silloinen omistaja oli kuitenkin jättänyt käyttötavanmuutoshakemuksen tekemättä. Me ostimme talon 2012 omakotitalona. Lahden kaupunki on 1.9.2022 muuttanut rakennuksen DVV:n rekisteriin pienkertostaloksi ja vaatii meiltä nyt uusia piirtustuksia ennen kuin suostuu muuttamaan talon takaisin omakotitaloksi. Edellisen omistajan piirtämät CAD-ohjelmalla tehdyt muutoskuvat eivät kelpaa. Eli tarvitsemme talostamme uudet piirrustukset.

Rakennuslupa

15800LAHTI

Tarvitsen arkkitehdin jotta saan haettua rakennuslupaa ja siihen tarvitsen leikkauskuva, julkisivukuva, pohja- ja asemapiirros. Siirettävän minitalon siirrän omalle tontille, ja Rakennuslupa tarvitaan jotta voi hakea vesi ja viemäri liitäntää.

Piirustukset

15170LAHTI

Vanhan talon piirustukset pitää uudistaa (julkisivu) minkä laiseksi tulee

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia