Arkkitehtitoimisto - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kerrostalo huoneisto remontti

33210TAMPERE

Ollaan ostamassa vanhan kerrostalon 5h+k 120m2 osaketta Tampereen keskustasta, joka tarvitsee remontin mm. KHH, VH puuttuu, jne. Oltaisiin kiinnostuneita tietämään voiko tähän sellaiset tehdä.

Asuinhuoneen rakentaminen jo aiemmin rakennetulle ullakolle väliseinien avulla

33100TAMPERE

Asumme Tampereen keskustassa vanhassa puutalossa, asunto-osakeyhtiössä. Olemme osakkaita. Taloyhtiöön on jo aiemmin yhteistuumin luvan kanssa laajennettu lisätiloja ullakkokerrokseen, niin meidänkin asunnossamme. Asuntomme ullakkokerroksessa on sauna, kylpyhuone/wc, varastotilaa ja suuri yhtenäinen tila jossa on kolme kappaletta Veluxin 118,5 cm x 60 cm kattoikkunaa. Minusta vaikuttaa siltä että ikkunoiden koko on järkevästi valittu siten että 7 neliömetrin kokoisia huoneita on mahdollista rakentaa ullakolle siten että niistä saadaan virallisiksi asuinhuoneiksi sopivia huoneita. Ullakkotilan katon korkein kohta on n. 330 cm korkeudella ja 160 cm korkea katto on 120 cm etäisyydellä seinästä. Olisin kiinnostunut teettämään arkkitehdilla rakennuspiirustukset joiden turvin voisi rakentaa/rakennuttaa 7 neliömetrin virallisen asuinhuoneen, jossa on yksi 0,7 neliömetrin kokoinen kattoikkuna.

Asemakaavapiirros / kaavamuutos

33710TAMPERE

Tampereella Messukylässä asemapiirrokseen muutos, tontin jako kahtia keskeltä. Vaadittavan piirroksen teko. Piirroksessa nähtävä mahdolliset rakennus ja tiet. tonttikoko ~1800m2. Tasamaatontti. Tontilla nyt purettava talo joka poistuu asemakaavasta. Kaavamuutokseen saatava paperit reilusti ennen juhannusta jotta saadaan liito-orava tilanne selvitettyä ennen juhannusta.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia