Arkkitehtitoimisto - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Arkkitehtitoimisto - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Liiketilan muuttaminen ravintolaksi

33800TAMPERE

Katutason n 100 neliön liiketila on ollut tähän asti muussa käytössä kuin elintarvikehuoneistona. Nyt olisi tarkoitus perustaa siihen ravintola. Sitä varten pitäisi tehdä rakennuslupahakemus ja saada hyväksyntä elintarvikehuoneistoksi. WC -tiloja asiakkaille pitäisi suunnitella kaksi, aiemmin yksi asiakas WC. Sisäänkäynneistä toinen pitäisi sijoittaa uudelleen. Aiemmin peitettyjä ikkunoita tulisi aukaista. Keittiötilat tulisi sijoittaa. Tähän asti käytössä olleita väliseiniä tulisi purkaa ja muutama uusi rakentaa. Alustavia suunnitelmia on tehty, mutta tarvittaisiin nyt arkkitehdin piirtämä rakennusvalvontaviranomaiselle tehty pääpiirustus.

Kerrostalo huoneisto remontti

33210TAMPERE

Ollaan ostamassa vanhan kerrostalon 5h+k 120m2 osaketta Tampereen keskustasta, joka tarvitsee remontin mm. KHH, VH puuttuu, jne. Oltaisiin kiinnostuneita tietämään voiko tähän sellaiset tehdä.

Asuinhuoneen rakentaminen jo aiemmin rakennetulle ullakolle väliseinien avulla

33100TAMPERE

Asumme Tampereen keskustassa vanhassa puutalossa, asunto-osakeyhtiössä. Olemme osakkaita. Taloyhtiöön on jo aiemmin yhteistuumin luvan kanssa laajennettu lisätiloja ullakkokerrokseen, niin meidänkin asunnossamme. Asuntomme ullakkokerroksessa on sauna, kylpyhuone/wc, varastotilaa ja suuri yhtenäinen tila jossa on kolme kappaletta Veluxin 118,5 cm x 60 cm kattoikkunaa. Minusta vaikuttaa siltä että ikkunoiden koko on järkevästi valittu siten että 7 neliömetrin kokoisia huoneita on mahdollista rakentaa ullakolle siten että niistä saadaan virallisiksi asuinhuoneiksi sopivia huoneita. Ullakkotilan katon korkein kohta on n. 330 cm korkeudella ja 160 cm korkea katto on 120 cm etäisyydellä seinästä. Olisin kiinnostunut teettämään arkkitehdilla rakennuspiirustukset joiden turvin voisi rakentaa/rakennuttaa 7 neliömetrin virallisen asuinhuoneen, jossa on yksi 0,7 neliömetrin kokoinen kattoikkuna.

Asemakaavapiirros / kaavamuutos

33710TAMPERE

Tampereella Messukylässä asemapiirrokseen muutos, tontin jako kahtia keskeltä. Vaadittavan piirroksen teko. Piirroksessa nähtävä mahdolliset rakennus ja tiet. tonttikoko ~1800m2. Tasamaatontti. Tontilla nyt purettava talo joka poistuu asemakaavasta. Kaavamuutokseen saatava paperit reilusti ennen juhannusta jotta saadaan liito-orava tilanne selvitettyä ennen juhannusta.

Löydä arkkitehtitoimisto alueeltasi