Etsitkö siivouspalvelun ammattilaista?

Oletko muuttamassa ja tarvitset apua muuttosiivouksessa tai esittelysiivouksessa, tai tarvitsetko säännöllisen pyykinpesuavustajan kotiisi? Tarvitsetpa sitten päivittäistä siivousta tai apua pyykinpesussa: Remppatorista löydät siivoustoimiston, joka auttaa sinua kaikissa kodin siivoustarpeissa.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Etsitkö siivouspalvelun ammattilaista?

Oletko muuttamassa ja tarvitset apua muuttosiivouksessa tai esittelysiivouksessa, tai tarvitsetko säännöllisen pyykinpesuavustajan kotiisi? Tarvitsetpa sitten päivittäistä siivousta tai apua pyykinpesussa: Remppatorista löydät siivoustoimiston, joka auttaa sinua kaikissa kodin siivoustarpeissa.

 • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
 • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
 • Valitse paras tarjous

Mitä siivouspalvelut maksavat ?

Kotisiivouksen hinta riippuu siitä, kuinka paljon siivottavaa on, talosi tai asuntosi koosta, siivouksen määrästä ja siivoustiheydestä. Lisäksi hintaan voi vaikuttaa, jos sinulla on omat pesuvälineet ja jos sinulla on lemmikkejä.


Jos tarvitset tavallisen siivouksen, se maksaa yleensä 45–110 €/kerta. Jos tarvitset esittelysiivouksen, hinta on 120–400 €, kun taas muuttosiivous maksaa 400–900 €.


 • Laajuus ja monimutkaisuus

  Jos tarvitset siivousta kotona, työn laajuus ja monimutkaisuus riippuvat kotisi koosta ja siivouksen tarpeesta. Tämä vaikuttaa myös siivouksen hintaan.

  Tavallinen siivous kestää yleensä noin kolme tuntia riippuen siitä, kuinka paljon siivousta tarvitaan. Jos haluat laajemman syväsiivouksen tai muita kuin tavalliseen siivoukseen sisältyviä lisäpalveluja, kuten ikkunanpesun tai vuodevaatteiden vaihdon, siivous kestää kauemmin ja maksaa enemmän.

 • Seikat, jotka voivat nostaa projektisi hintaa

  On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siivouspalvelujen kokonaishintaan. Joitakin yleisiä hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat kiinteistösi koko, siivouksen laajuus, mahdolliset lisäpalvelut ja siivoustarpeen tiheys.

  Kun käytät siivouspalvelua, eri siivousyritysten vaatimat siivousvälineet vaihtelevat. Jos voit hankkia suuren osan välineistä itse, siivous voi tulla halvemmaksi kuin jos siivoojan on hankittava kaikki tarvikkeet.

Muuttosiivoukset

Oletko muuttamassa pois? Asunnon siivous ennen seuraavan henkilön muuttoa on suuri työ. Jos et halua joutua siivoamaan kesken muuton, voit palkata siivousyrityksen tekemään muuttosiivouksen.Tavallisesti muuttosiivous sisältää:

 • Kaikkien kattojen, seinien ja listojenpuhdistus.
 • Laatikoiden, kaappien ja kodinkoneiden puhdistus
 • Tekstiilien imurointi
 • Viemäreiden, tuulettimien ja venttiilienpuhdistus
 • Ikkunoiden pesu


Muuttosiivouksen hinta

Talon tai asunnon siivouksen hinta riippuu ensisijaisesti kiinteistön koosta. Useimmat siivousyritykset laskevat muuttosiivouksen hinnan neliömetrien määrän perusteella, ja lisäävät siihen sitten lisäpalvelut, joita tarvitset tavanomaiseen muuttosiivoukseen sisältyvien palvelujen lisäksi.

50 neliömetrin asunnon hinta on yleensä noin 450 €. Jos sinulla on suurempi, 200 neliömetrin koti, muuttosiivous voi maksaa noin 850 €.Erilaiset siivouspalvelut

Olitpa sitten aloittamassa talon tai asunnon täyssiivousta tai pientä siivousta, voi olla hyvä saada siivousapua. Voit joko käyttää säännöllistä siivoojaa tai maksaa siivouksesta tarpeen mukaan tai erityistilanteissa, kuten näyttösiivouksen yhteydessä.


Apua pyykinpesuun

Jos sinulla on kiireinen aikataulu tai haluat vain hieman helpotusta kotitöihin, voit saada siivousapuasiivousavustajalta. Säännöllinen siivooja voi siivota talosi niin usein kuin tarvitset, olipa kyseessä sitten kuukausittainen, viikoittainen tai päivittäinen siivous. Voit myös pyytää apua siivousavustajalta, jos tarvitset perusteellisen kertapesun.


Kun käytät siivousavustajaa, voit itse päättää, kuinka paljon haluat siivottavaksi. Tyypillisesti siivousyritykset tarjoavat vakiopaketin, joka sisältää lattioiden ja pintojen siivouksen, kylpyhuoneen ja keittiön siivouksen sekä pölyjen pyyhkimisen.


Lisäksi siivooja tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, joita voit hyödyntää, kun tarvitset erityisen perusteellista siivousta. Voit esimerkiksi pyytää siivoojaa pesemään ikkunat, vaihtamaan vuodevaatteet tai pesemään uunin ja kodinkoneet. Lisäpalvelujen hinta tulee tavallisen siivoushinnan lisäksi.


Näyttösiivous

Jos olet myymässä kiinteistösi, on tärkeää, että siitä saa katselukierroksella hyvän ensivaikutelman. Siisti ja puhdas kiinteistö vaikuttaa potentiaalisille ostajille houkuttelevammalta ja houkuttelevammalta, joten on hyvä idea järjestää kunnon näyttösiivous etukäteen.


Myyntiprosessi voi olla stressaava ja aikaa vievä. Käyttämällä siivousyritystänäyttösiivoukseen voit olla varma tyydyttävästä lopputuloksesta ja sinulla on enemmän aikaa keskittyä muihin asioihin, kuten kodin myyntiin ja muuttoprosessiin.


Näyttöpesuun kuuluvat palvelut voivat vaihdella eri siivousyritysten välillä. Tämä vaikuttaa myös eri hintoihin.

Näyttösiivous sisältää yleensä seuraavat palvelut:

 • Lattioiden imurointi ja pesu
 • Pölyn pyyhintä
 • Ovien, karmien ja listojen pesu
 • Keittiön ja kylpyhuoneen perusteellinen siivous.

Ikkunoiden puhdistus on erityisen tärkeää ennen valokuvausta ja näyttöä, jotta kiinteistö näyttäisi puhtaammalta ja kirkkaammalta. Jotkin siivousyritykset tarjoavat ikkunanpesua osana tavanomaista näyttösiivousta, kun taas toiset tarjoavat sitä lisäpalveluna. Muita tehtäviä, kuten katon, takan, tekstiilien tai kuistin pesua tarjotaan myös lisämaksusta.

Julkaistu 29. huhti 2024, 10:34

Päivitetty 13. touko 2024, 10:48

Löydä Siivouspalvelut alueeltasi