Takka/kamina

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Takka/kamina

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

OKT savuhormien putkituksen uusinta

00750HELSINKI

Kohteena OKT Helsingissä rv. 1952 , jossa kolme kerrosta. Keskikerroksen ja kellarin takkojen savuhormit putkitettu 2kpl, mutta putkituksessa havaittu vuotoja. Työn scope: Alakerran takan hormin 7m. Putkitus tai pinnoitus uudestaan. Savupiipun päälipellin uusinta Muita mahdollisia lisätöitä: Pönttöuunin asennus Keskikerroksen savupellin siirto. pönttöuunin tieltä

Takan ja savupiipun poisto, keittiötason hionta/mikrosementointi, keittiön välitilan laatoitus

02700KAUNIAINEN

Tarve uudistamiselle: 1. ei-muuratun takan poisto, sisältäen hormin ja savupiipun poiston, sisäkaton ja ulkokaton hormin ja savupiipun reikien peittämisen, takan alla olevan lattian paikkauksen samanlaisella laminaatilla/vinyylilankulla. Työn pitää sisältää poistetun takan ja siihen liityvien purkujätteiden poisviennin. 2. Betonisen keittiötasojen (2 kpl) hionta tasaisiksi ja sileiksi. Toinen vaihtoehto tasojen tasoitus ja mikrosementointi valitulla värillä. Myös keittiötasojen reunat mikrosementoidaan, jos tähän vaihtoehtoon päädytään. 3. Keittiön välitilan uudelleenlaatoitus valitulla laatalla sisältäen myös pienehkön seinän laatoitus keittiöikkunan ympäriltä. Laatan päällä on yksi sähköpistoke (kaksi paikkaa). Työn tulee sisältää vanhan laatan purku ja purkujätteiden poisvienti. Laatat hankin mahdollisesti itse. Laattojen kiinnitysmateriaalit ja saumausaine tulee työn tekijältä. Yllä luetelluista töistä työ 3 on optio eli sen toteutus on mahdollinen, muttei 'pakollinen'. Tarjousten tulee sisältää kaikkien töiden toteutus kukin työ osalta erikseen eriteltynä. Takkaan liittyviä töitä ei voi aloittaa ennen kuin isännöitsijätoimisto on hyväksynyt muutostyöilmoituksen, jonka tulee sisältää takan poistoon liittyvä yksityiskohtainen suunnitelma, erityishuomio rakenteiden läpivientien suojaamiseen eri keliolosuhteilta. Lisäksi isännöitsijätoimisto vaatii takan poistoon liittyvien työvaiheiden valokuvaamisen ja kuvien toimittamisen isännöitsijälle (asiakas voi toimittaa kuvat ne saatuaan). Muiden töiden osalta muutostyöilmoitus lienee vapaaehtoinen, asiakas selvittää asian erikseen.

Kaakeliuunin korjaus ja toimintakunnon varmistaminen

20660LITTOINEN

Hei, Pyydän tarjousta 1928 rakennetun talon kaakeliuunin korjauksesta (tiili pudonnut) ja toiminnan varmistamisesta. Kaakeliuuni on jakautunut kahteen eri huoneeseen (2 pesää). Sijaintina Littoinen, Kotimäki.

perinteisen puuhellan muuraus

21500PIIKKIÖ

Puuhellan muuraus rintamamiestalon keittiöön. Entinen on purettu pois.

Tiikeri Teemu takan muuraus

73900RAUTAVAARA

Tiedossa olisi Tiileri Teemu takan muuraus, takka on pääliliittymä malli. Tarvitsemme vain takan muurauksen paikoilleen. Tiilet kannettuna sisälle ja oltaisiin apukäsinä sen mitä tarvitsee. Kohde sijaitsee Rautavaaralla.

Pystyuunin muuraus

15300LAHTI

N.180x70x50cm metallikuorinen pystyuuni on tullut tiensä päähän. Etsitään tekijää uunin purkuun ja uudelleen muuraukseen.

Viimeisimmät arvioinnit
Korvausilmaventiili

Työn laatu erinomainen

Tammi 2024
A

Antti - RA-RistoRemontit

TAMPERE
Takan suuluukkujen vaihtaminen

Ammattitaitoisesti tehty

Tammi 2024
R

Reijo - RA-RistoRemontit

TAMPERE
Leivinuunin korjaus, tehty 1997

kommunikonti toimi hyvin ja työ edistyi nopeasti

Marras 2023
K

Kauko - Hiltunen Leo T:Mi

OULU
Kevyt-takan ja hormin asennus. Kattotikkaiden asennus.

Erittäin suositeltava yrittäjä remontointiin. Alusta loppuun selkokielinen kommunikointi. Opasti tarvittavissa hankinnoissa ja huomiota vaativissa asioissa ehdotti toimintatapoja ja hyväksytti ne. Selkeät ilmoitukset työpäivien kestoista ja toimitti yhteenvedot päivittäin työsuoritteista. Lisätöistä oli helppo sopia ja aikatauluttaa. Tämän kaiken jälkeen palkkaan takuulla uudestaan. 5/5 kun enempää ei voi antaa!

Marras 2023
J

Jukka - Rakennuspalvelu Reinikainen

LAHTI
Tulisijan ja hormin suunnitelmakuvien teko lupahakemusta varten

Erittäin suositeltava yritys. Nopeaa yhteydenpitoa, selkeitä ohjeistuksia. Työn kustannukset maltilliset. Kiitoksia!

Maalis 2023
J

Jukka - Fyra vindar Oy

LAHTI