Vesikiertoinen lämmitys - Oulu

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kaukolämmön tarkistus/säätö

90630OULU

Ouman kaukolämpölaitteen arvojen tarkistaminen, kaukolämmön lattia lämmityksen säätäminen, olohuoneen patterien tarkistaminen.

Maalämpö, yhden lattiapiirin huuhtelu

90530OULU

Thermian maalämpöpumppu asennettu 11/22. Sen jälkeen kylppärin lattia jäi kylmäksi. Epäilys että meni tukkoon. Sen piiri pitäisi huuhdella. Tämän lisäksi ajattelin lisätä kylmään kellariin yhden patterin ja vetää sille putket asuinkerroksessa olevalta patterilta. Sen kytkentä. Lopuksi systeemin ilmaus sekä suodattimien puhdistus ja mielellään pieni opastus sen tekemiseen samalla. En ole varma tarviiko työnsuorittajan olla Thermian valtuuttama huolto, jottei pumpun takuu raukea näiden toimenpiteiden vuoksi.

Kylmää vettä kaukolämpötalossa?

90420OULU

Kaukolämpötalossa ongelmana se, että ajoittain ei tule lämmintä vettä. Kylmää vettä tulee muutaman minuutin ajan, sitten lämpenee. Vaiva pahentunut ajan mittaan. Onkohan vika lämmönvaihtimessa, kiertovesipumpussa vai jossain muussa? Talo rakennettu 2007. Lämmönjakokeskus on 2-piirinen Siemens/grunfors GST Unis 100-sarjalainen. Vesikiertoinen lattialämmitys. Vedenpaineen kanssa ei ongelmia eikä muutakaan, ainoastaan ajoittain tulee pelkästään kylmää vettä. Eikä johdu esim suihkun termostaatista, ei siis käytetystä hanasta. Talon lämmityksen kanssa ei ole ollut ongelmia.

Kaksion keittiöremontti putkiasennukset

90140OULU

Putkimiestä tarvitsin keittiön purkamiseen tarvittaviin toimenpiteisiin ja uuden hanan/tiskikoneen asennus, kylpyhuoneessa altaan ja hanan vaihto ja keittiön patterin vaihto ohuempaan.

Vesikiertoisen patterin venttiilin vaihto

90150OULU

Pitäisi vaihtaa yhteen patteriin venttiili uuteen. Uusi venttiili on omasta takaa.

Lämmityspattereiden kytkentä

90670OULU

6 kpl irrotettuja pattereita pitäisi asentaa takaisin. Moderneja Purmoja ja pitävät venttiilit, olleet irti pintaremontin vuoksi.