Urakoitsijat

Urakoitsija

Urakoitsija

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Parvekkeen puutolpan vaihto uuteen

02780ESPOO

Etsimme tekijää meidän parvekkeen tuki tolpan vaihtamiseen. Puutolppa on 145x145mm ja pituutta 4350mm. Tolpan alaosassa on metallinen osa mikä on hitsattu anturaan kiinni. Terassin lasit on asennettu jälkikäteen kohteeseen. Terassi laseja pitää ottaa tolpan vaihdon ajaksi pois paikoiltaan (5kpl).

Remontin viimeistelyhommia OKT sisätiloissa

01390VANTAA

Meillä on jäänyt kesken OKT remontti sisätilojen osalta. Seuraavat asiat ovat viimeistelemättä erilaisin laajuuksin: seinien hiontaa ja maalausta, kotelointia, kattokoolaus ja panelointi, listat, sähköjohtoja, wc-tilan viimeistely. Tarvittaessa sähkö- ja putkiasentajan voimme palkata erikseen. Sekalaista työtä siis. Tarvitsemme työntekijän/urakoitsijan joka voisi näitä tehdä reippaasti loppuun. Hankimme itse materiaalit. Saa tulla käymään ja tehdä urakkatarjouksen tai tarjota tuntihintaa.

Hirsimökin osien laahaus kiviniemen satamasta löyhän saareen

90810KIVINIEMI

Hirsimökin osien (sisältäen myös kiukaan ja takan) laahaus kiviniemen satamasta löyhän saareen. Ohessa linkki mökin tietoihin https://smartia.fi/rakennus/saaga-32-pihasauna/. Pakettitiedot saa Smartian Risto Pohjolalta +358415068670. Laauhaus jäitä pitkin Oulun kiviniemen satamasta löyhän saareen traktorilla + perävaunu tai moottorikelkalla ja isolla reellä. Ajanakohta parhaiden jäiden aikaan tammi tai helmikuussa. Mittailin etäisyyttä löyhän kohteeseen niin kiviniemen venesatamassa jäätä pitkin n.8,5km.

Rakennusalueen pohjatyö (n 40m2)

19320NIKKAROINEN

Työ sisältää humuskerroksen poistamisen n 40 neliön alueelta sekä soran tuomisen kottikärryillä ja levittämisen tälle alueelle. Kottikärrymatka on n 50 metriä paikoitellen melko möykkyistä ja jyrkkääkin polkua pitkin. Sorakerrosta pitäisi levitettynä olla n 5 cm kauttaaltaan. Humuskerrosta on jo poistettu, mutta alue vaatii vielä tältä osin viimeistelyä. Soran kärrääminen ja levittäminen lienee se aikaa vievin osuus. Kohde Sysmässä.

Maanrakennusta

31520PITKÄJÄRVI

1 tontin ympäri olevien ojien kuivuu (ns tärkein) 2 tarvittaessa 1-2 ojaa talon taakse (talven lumien sulamisveden ohjaamiseen pois talon läheisyydestä) 3 koiratarhan pohjan kaivuu+uudistaminen (sora/sepeli/kangas/ym) (haaveena, ja mietintä/ajatus tasolla vielä) 4 talon salaojitus nykypäivään. (Hinta arviota ja sen jälkeen saan siihen mietittyä sopivaa ajankohtaa.

Kahden vanhan hirsiaitan uudelleen kokoaminen

58900RANTASALMI

Olemme rakentamassa Etelä-Savoon Rantasalmelle Saimaan saareen mökkiä. Mökin perustustyöt ovat valmiit, ja nyt kohteeseen pitäisi pystyttää vanha hirsikehikko. Tähän tarvitsen ammattilaisten apua. Kehikko on tuotu saareen aiemmin talvella. Kehikko muodostuu käytännössä kahdesta vanhasta aitta kehikosta (n. 4x4m ja 3,5x3,5m). Lisäksi kehikoiden keskiosaan on pätkä yhdistävää hirsiseinää. Muilta osin keskiosa rakentuu ikkunoista ja puurunkoseinästä. Kehikko muodostuu 15 hirsikerroksesta ja hirsien paksuus on noin 15 cm. Kehikot ovat noin 100 vuotiaita, ja osa hirsistä on sen verran huono kuntoisia, että kohteessa pitäisi tehdä myös korvaushirsiä. Korvaushirsien puumateriaalia kohteessa ei ole valmiina. Nämä voidaan lautata saareen lautalla, jonka kantavuus on n. 700 kg. Kohteen sijainti löytyy alla olevan google linkin takaa. https://goo.gl/maps/oaD62ZxP9SZUAao47