Urakoitsija - Espoo

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

2kpl Omakotitalon rakennus kokonaisurakkana

02280ESPOO

Olemme suunnittelemassa 1-2 kpl 200m2 omakotitalon rakentamista Espooseen, etsimme pääurakoitsijaa toteuttamaan hankkeen kokonaisurakkana.

Parvekkeen puutolpan vaihto uuteen

02780ESPOO

Etsimme tekijää meidän parvekkeen tuki tolpan vaihtamiseen. Puutolppa on 145x145mm ja pituutta 4350mm. Tolpan alaosassa on metallinen osa mikä on hitsattu anturaan kiinni. Terassin lasit on asennettu jälkikäteen kohteeseen. Terassi laseja pitää ottaa tolpan vaihdon ajaksi pois paikoiltaan (5kpl).

Perustan kaivaus

02660ESPOO

Tarvitaan apua talon kivijalan perustan kaivamiseen ja paljastamiseen. Työ on tehtävä käsin, koska taloon tulevien putkien tarkka paikka ei ole tiedossa.

Pyydämme tarjousta yksityisasunnon muutostöiden rakentamiseen

02660ESPOO

Muutokset koskevat rakennuksen kellaritilaa, yhteensä 50m2 Tilat: työhuone, wc, kodinhoitohuone, aula, varasto (portaiden alla), makuuhuone, kylpyhuone ja sauna

Rintamamiestalon katon uusiminen

02180ESPOO

Rintamamiestalon katon uusiminen. Katon pinta-ala on alle 100m2. Katossa on vuoto piipun kohdalla ja se on aiheuttanut vaurioita kattorakenteisiin. Kattotuolit ja kattorakenteet tulisi uusia, mutta mahdollisesti vain osittain. Näiden lisäksi piipun pellitys, sekä uusien kattotuotteiden ja tikkaiden asentaminen. Toivomus aloitukselle mahdollisimman pian, sopivan tekijän löydyttyä.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.