Palvelut

Sähköpalvelut

Sähköpalvelut

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköpalvelut

Solid Sähkö Oy

Aurinkopaneelit avaimet käteen periaateella. Asiakkaan hankkimien aurinkopaneelien asennus. Latausasemat ja sähköasennukset S1-luvilla.

Joulu 2023

Pistorasian tilalle kansi ennen 8.12.

"Olen erittäin tyytyväinen! Asioista sopiminen kävi helposti ja vaivattomasti. Työ hoitui tismalleen aikataulussa ja erittäin siististi. Sain myös asiantuntevia neuvoja kysymyksiini. Täydet viisi tähteä."
N
Nina
PORI
Solid Sähkö Oy

Installing HeRo

Hei! Nimeni on Henri Roos ja toimin InstallingHeRo toiminimellä. Sähköalan ammattitutkinnon jälkeen olen työskennellyt erilaisissa huoltoteknikon tehtävissä yli 18 vuotta, sekä viimeiset 4v sähkötöiden johtajana. Nyt päivittäistyön ohella teen myös pienimuotoisiä sähkötöitä, sekä remontteja.

Joulu 2023

Kahden spotti-valaisimen kattoon kiinnitys

"Homma toimi sovitusti ja suosittelen kaikille söhkötöitä tarviseville!"
M
Mikko
HELSINKI
Installing HeRo

SähköHessu Oy

Yrittäjänä 1996 vuodesta lähtien. Teen mielellään pienet ja keskikokoiset remontit sähkötöineen. S2urakointi oikeudet. Kuulun myös Luotettava Kumppani Vastuugroup .fi piiriin. Luottoluokitus AAA.

Joulu 2023

Valaisimen vaihto

"Kohtalainen. Kallis."
K
Kirsti
KERAVA

Sähköpalvelu Kulmala

Olemme Helsinkiläinen sähköliike teemme töitä kotitalouksille yrityksille ja yhteisöille. Olemme toimineet vuodesta 2017. Kaikki työt tehdään ammattitaidolla. Pienet ja vähän suuremmat työt.

Joulu 2023

Lamppujen asennus

"Homma onnistui ammattitaidolla ja nopeasti."
J
Joel
VANTAA
Sähköpalvelu Kulmala

Sähkötyö Nousiainen Oy

Käy kurkkaamassa lisätietoa meistä sahkotyonousiainen.fi

Joulu 2023

Remontoidun keittiön sähkötyöt

"Olisin täpännyt kaikki ylläolevat boxit. Olen erittäin tyytyväinen yhteydenpitoon, työn laatuun. Kaikki mitä sovittiin tehtiin viimeisen päälle. Ammattitaito kohdallaan!"
J
Jari
TAMPERE
Sähkötyö Nousiainen Oy

Jarskin Sähkö Oy

Olen sähköalan ammattilainen pitkällä kokemuksella. Palvelen nykyisiä sekä uusia asiakkaita Uudenmaan alueella. Kauttani hoituvat yleiset sähköasennukset, sähköasennukset remonttikohteisiin sekä autosähköt.

Marras 2023

Sähköpistokkeet kattoon

"Todella tehokasta ja taitavaa tekemistä työn suhteen. Kaikki sujui moitteitta eikä mitään parantamisen varaa oikein jäänyt. Suosittelen kaikille Jarskin Sähköä jos tarve sähköalan asiantuntijalle!"
S
Sami
SÖDERKULLA
Jarskin Sähkö Oy

Sähkö Jankerias

Teen nopeasti pienet sähköasennukset ja remontit asiakkaan toivomalla aikataululla.

Marras 2023

Sähköpistokkeen asennus

"Helppoa toimintaa"
S
Sami
OULU

Nurmijärven Sähköasennus Oy

Erikoisosaamistamme ovat haastavat sähköasennuksiin liittyvät huolto- ja saneeraustyöt. Toimimme myös uudisrakentamisessa ja teollisuudessa. Palvelumme perustana on kokenut henkilökuntamme ja hyvin varustellut huoltoautomme. -TUKESin myöntämä S2-Asennusoikeus (Sähköasennustyöt ja sähkölaitekorjaus 1000V asti) -Vastuu Group Oy:n Luotettava kumppani. -Suomen Vahvimmat platina 2021-2023 -Sertifikaatti. "Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut korkeimmassa...

Lue lisää
Marras 2023

Liesituulettimen vian selvitys/korjaus

"Nopea ja ystävällinen palvelu."
T
Tiia
RIIHIMÄKI
Nurmijärven Sähköasennus Oy

Hajalan Sähkö Oy

Teemme sähkötyöt pistorasian lisäyksestä koko kiinteistön kattavaan sähköurakkaan. Aurinkovoimaloiden sekä sähköautojenlatausasemien asennukset onnistuvat myös. Meiltä saat tarvittaessa myös suunnitteluun apua. Toimimme Turun talousalueella päivittäin, varastomme sijaitsee Salossa.

Marras 2023

sähkökiukaan asennus

"Laadukas,nopea ja edullinen asennus"
l
Lasse
PIIKKIÖ
Hajalan Sähkö Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Valokatkaisijan vaihto

00260HELSINKI

Valokatkaisija (himmentävä rikki) vaihdettava uuteen tavalliseen

Uunin asennus

33710TAMPERE

Hei! Yrityksellämme on asunto Tampereella Karosenkadulla. Olemme tilaamassa uutta uunia ja valoa kylpyhuoneeseen. Näihin tarvittaisiin sähköasentajaa paikalle. Onko teillä antaa arviota veloituksesta ja riittääköhän tunti tällaiseen? :)

Sähköasennuksia

48910KOTKA

Pinta asennuksia: uunin asennus, sekä patterit ja sähkörasioiden ja sähkökaapelien pinta asennuksia uusille sähkörasioille

Lämpömaton asennus ym.fiksausta

70820KUOPIO

Petosen Talviuimarit tarvitsisi laiturille lämpömaton sähkötyötä varten laillisen asentajan,ja myös laittaa laituriin pienimuotoisen kaapin.mihin saisi kytkennän,samaan tulisi vesipumpun johtokin.

ILP:lle sähkö omalla sulakkeella, sähköpatterin siirto toiseen huoneeseen yms

45810PILKANMAA

Rintamamiestaloon asennettiin tehokas ilmalämpöpumppu alakertaan. Ilmalämpäpumpulle pitäisi vetää oma sähkö. Tällä hetkellä sähkö vedetty ulkorakennuksen autotallista. Olohuoneen pienempi patteri olisi tarkoitus ottaa pois ja asentaa yläkerran kesähuoneeseen. Kesähuoneen sähköjen tarkistus ja tarvittaessa päivitys. Yläkerran portaikkoon sähkörasia toista pienempää ilmalämpöpumppua varten. Keittiön led-kattolampun asennus. Ulos pistokkeita jouluvaloja ja auton lämmitystä varten.

Kattorasian asennus

00580HELSINKI

Kattorasian asennus kattoon. Rasia löytyy ja ei tarvitse muuta kuin kytkeä kiinni ja testata toimivuus.