Sähköpalvelut - Ylöjärvi

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköpalvelut - Ylöjärvi

KM Sähköasennus Oy

KM Sähköasennus OY on vuonna 2009 perustettu yritys, jolla on sähköalan erilaisista töistä vuosikymmenien vahva kokemus. Olemme sähköistäneet. kerros, rivi, pari, luhti, ja omakotitaloja. suoritamme myös kaikenlaiset pienetkin työt.

Syys 2023

Sähköjen vetäminen n.30-40metriä tarkistuskaivosta parakille

"Homma hoitui sovitusti nopeasti ja ajallaan."
S
Saija
LAKIALA
KM Sähköasennus Oy

Sujuva Talotekniikka Oy

Teemme kiinteistöjen sähkö- ja ilmalämpöpumppuasennuksia, lämpökamerakuvauksia ja latausasema-asennuksia Tampereella ja lähiseudulla.

Maalis 2023

Sähkökiukaan asennus

"Nopea prosessi tarjouspyynnöstä työn valmistumiseen saakka."
H
Heikki
YLÖJÄRVI

Sähköasennus J-M Seppänen

Joulu 2022

Kesämökin sulakekaapin revisio, uudelleenorganisointi ja kuvitus

"Luotettava, tehokas ja ammattitatoinen asentaja."
H
Harri
LÄNSI-TEISKO
Sähköasennus J-M Seppänen
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ulkorakennuksen pistorasian tarkistus

33470YLÖJÄRVI

Ulkorakennuksessa sijaitseva pistorasia tulisi tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa hybridiauton latausta kestäväksi pistorasiaksi. Lisäksi olisi varmasti hyvä varmistaa kestääkö johdot auton latauksesta aiheutuvaa kuormaa. Kyseessä 1987 rakennettu talo.

sähkökiukaan kytkentä

39160JULKUJÄRVI

Sähkökiukaan kytkentä. Vanhakiuas on jo poistettu, eli vain uuden kytkeminen paikoilleen

Sähkökeskuksen vaihto

33450SIIVIKKALA

Päätaulun vaihto uudempiin sulakkeisiin sekä automaatioreisiin. N. 30 sulaketta. Päämittari keskuksen sisällä.

Sähköjen vetäminen n.30-40metriä tarkistuskaivosta parakille

34110LAKIALA

Mökkilläni (n.100v vanha mökki sulaketaulussa ruuvattavilla sulakkeilla) on yksi sulake kaivon kannen päällä olevalle ALKO vesiautomaatille, ja pihalla on tarkistuskaivo betonirenkailla tälle kaivolle menevälle johdolle, ja siitä tarkastuskaivosta haluaisin sähkön tänä kesänä hankkimani parakin valaistukseen ja talvilämpimänä (peruslämpö n. 10 astetta) pitämiseen muutamalla sähköpatterilla. Kaivolla on kolmivaihepistorasia niin oletan että kapasiteetti riittää näihin toimintoihin. Mielenkiintoista olisi tietää että onko sinne parakkiin mahdollista saada varaus keramiikkauunille tulevaisuutta ajatellen. Toimistokäytössä olleesta parakista roikkuu kolmivaihepistoke ulkona ja sisällä on jonkinlainen laatikko jossa kytkimet. Kahden huoneen ja eteisen käsittävän parakin sisällä on kattovalaisimet kummassakin huoneessa, patterit ja pistorasioita. Parakissa oli kaksi oviaukkoa, joista toinen suljettiin ja valokytkin on nyt sen suljetun oviaukon vieressä, niin valokytkin pitäisi saada ovellisen aukon viereen. Kustannuksista riippuen hämäräkytkin-valaisin ja pistorasia ulkoseinälle on harkinnassa. Myös kattovalaisin eteistilaan. Mökki sijaistee Ylöjärven Lakialassa ja työ pitäisi saada tehtyä ennen talvea. Jos pitää kaivaa johtoa maahan niin kaivuri kuskeineen on sopimuksen mukaan todennäköisesti käytettävissä.

Kahden pistorasian asennus

34130YLINEN

Kahden pistorasian asennus sisäkattoon kaiuttimia varten. Samassa katossa on tällä hetkellä yksi pistorasia videotykille.

Valaisimen katkaisimen vaihto himmentimestä normaaliin katkasijaan

33470YLÖJÄRVI

Kyseessä on 3 osainen rasia, jossa jokaisessa yksi kytkin. Näistä yksi kytkin on himmentävä, joka on tarkoitus vaihtaa normaaliin kytkimeen.