Sähköpalvelut - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköpalvelut - Tampere

AL-Sähkö Oy

Marras 2023

Sokerinpalojen vaihto pistokkeellisiin valaisinkansiin

"Asiat hoituvat sovitusti."
M
Mikko
TAMPERE
AL-Sähkö Oy

Tuoteykköset Oy

Sähkötyöt ja rakennustyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Asiakaspalvelualttius on taattu ja hyvä asiakaskokemus on yksi toimintamme päätavoitteista!

Marras 2023

Höyrysaunan höyrygeneraattori

"Ongelma selvisi nopeasti ja olin koko ajan selvillä työn eri vaiheista. Etukäteen ilmoitettu työn hinta piti. Asiallinen ja positiivinen asiakaspalvelu."
T
Timo
TAMPERE
Tuoteykköset Oy

KM Sähköasennus Oy

KM Sähköasennus OY on vuonna 2009 perustettu yritys, jolla on sähköalan erilaisista töistä vuosikymmenien vahva kokemus. Olemme sähköistäneet. kerros, rivi, pari, luhti, ja omakotitaloja. suoritamme myös kaikenlaiset pienetkin työt.

Marras 2023

Kylpyhuoneen lattialämmityksen korjaus

"Hyvin hoitui sovittu homma. Suosittelen!"
M
Mika
TAMPERE
KM Sähköasennus Oy

Sujuva Talotekniikka Oy

Teemme kiinteistöjen sähkö- ja ilmalämpöpumppuasennuksia, lämpökamerakuvauksia ja latausasema-asennuksia Tampereella ja lähiseudulla.

Touko 2023

Keittiön työpistevalaisimen vaihto

"Kaikki sujui hyvin"
J
Jussi
TAMPERE
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sähköasennus

33710TAMPERE

Vahasta pistorasiasta johdotus (n. 80 cm) uuteen rasiapaikkaan ja vanhaa rasian kophdalle peitekansi. Uusi rasia nelipaikkainen.

”Perus sähkötöitä”

33270TAMPERE

Kahden valokatkaisijan vaihto (toinen himmenninkatkaisija), led nauha kahteen keittiökaapin alle. Toisen keittiökaapin alla ollut ennen loisteputkivalo ja tämän muuntaja vaihdettava lediksi (?) johdon veto toisen keittiökaapin alle seinän sisältä tai pintavetona.

Lampun asennukseen

33300TAMPERE

Lampun asennukseen kattoon.

Kattolamppuun pistoke

33210TAMPERE

Vanha Lamppu johon pitäisi vaihtaa pistoke

Valaisimen asennus

33180TAMPERE

2 valaisinta, pikaliitin on jo kiinni valaisimen johdossa ja kytkettävissä katon rasiaan. Ongelma on huonekorkeus 3,9m. Eli helppo homma, tikkaat puuttuu.

Pistorasian siirto + kaksi lisä pistorasiaa

33500TAMPERE

Tämän hetkinen pistorasia on uuden keittiökaapiston kiskon tiellä ja pitäisi siirtää alemmaksi kaapin sisään (kyseessä jääkaapin pistorasia). Lisäksi tarvitsemme kaksi pistorasiaa lisää (mikrolla sekä viinikaapille).