Kylpyhuoneen remontointi - Helsinki

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Kylpyhuoneen remontointi - Helsinki

Oma Onni Oy

Huhti 2023

Kylpyhuoneen silikonisaumauksen uusiminen

"Hyvä yhteydenpito, joustava aikataulutus, ammattitaitoinen jälki ja hyvään hintaankin vielä. Suosittelen."
J
Juha-Matti
HELSINKI

Pipe Brothers Oy

Pipe Brothers Oy toimimme pääkaupunkiseudulla ja keski-Uudellamaalla - Uudiskohteet ja Saneeraus - Hanojen (keittiö, pesuallas ja suihkuhanat) asennus ja huolto - Wc-istuinten asennus ja huolto - Suihkukaappien ja seinien asennus - Lämminvesivaraajien asennus - Ravintoloiden ja myymälöiden kalusteasennukset ja putkitukset - Lämmityspattereiden asennus ja huolto - Kauttamme myös hanat, wc-istuimet, patterit ja suihkuseinät -Yritys rekisteröity Järvenpäähän, toimitilamme sijaitsee Suutarilassa

Maalis 2023

Wc-tilan muutostyö sis. wc-istuimen siirron ja matalan ”saappaidenpesualtaan” asentamisen

"Olimme erittäin tyytyväisiä työn laatuun, yhteydenpidon vaivattomuuteen, toteutuksen ammattitaitoon ja hintaan. Erittäin lämmin ja vilpitön suositus!"
C
Camilla
HELSINKI
Pipe Brothers Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen ja WC:n remontti

00760HELSINKI

Kylpyhuoneen ja pienen erillisen WC tilan remontointi. Yhteensä noin 15 m2. Kylpyhuoneessa on sauna ja lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on myös lämpöboileri jonka taloyhtiö vaihtaa. Jos palveluun saisi myös kylpyhuoneen suunnitteluun apua, niin se olisi hyvä lisä.

Kodinhoitohuoneen remontti

00300HELSINKI

Kodinhoitohuoneen pinta-ala 5 neliötä. Pyydetään tarjousta seuraavasti: Laattojen poisto kahdelta seinältä, seinien tasoitus, seinän paikkaus auki vesijohdon siirtoa varten, seinän paikkaus, lattian vesieristys, lattian laatoitus.

Pieni WC 2m2 remontti, ei vesieristeitä

00980HELSINKI

2m2 pieni wc. Laattojen poisto puoliseinää, koko seinien tasoitus ja maalaus halutulla värillä. Laitetaan Jalkalista valkoinen. Lattiaan vinyylilaatat jotka jo hankittu, puisten ovenpielien ja kynnyksen maalaus ja Oven maalaus kalustemaalilla. Uusien hankittujen kalusteiden asennus (allaskaappi, sivukaappi ja peilikaappi jossa valo. Pönttö ja lavuaari irti plus takaisin kiinni. Käytetään olemassa olevia. Tilassa ei tarvita vesieristeitä.

Putket peittävä laatoitettu IRRALLINEN kotelointi kylpyhuoneeseen, Taka- Töölö

00250HELSINKI

Pelkän ulkonäön vuoksi tehtävä irrallinen "kotelo" kylpyhuoneeseen. Mitat noin 30 cmx40 cm ja syvyys 5 cm. Alustavasti olen ajatellut, että kotelo olisi kosteuden kestävää levyä ja se päällystettynä laatoilla. Voi myös ehdottaa muita ratkaisuja.

Kylpyhuoneen lattiasaumojen vaihto

00980HELSINKI

Lattialaattojen saumat ovat kuluneet ja kaipaa saumojen vaihtoa. Samalla vaihdetaan lattian ja seinän väliset silikonit. Myös wc-pönttöä ympäröivät silikonit vaihdetaan. Lattiassa on 2kpl "kopolaattoja" jotka tarvisi kiinnittää paikalleen esim. epoksin avulla. Kylpyhuone on n. 4m2 ja kaikki pinnat ovat helposti saavutettavissa. Kylppäritason alapuolella olevat laatat eivät kaipaa saumojen vaihtoa sillä eivät ole näkyvillä. Kylpyhuoneremontti - Lattiakaivojen määrä: 2 - Vesipisteitä ei tarvitse siirtää

Kylpyhuoneen remontti, Helsinki

00250HELSINKI

Noin 2m2 vanhan kylpyhuoneen täydellinen remontti. Purku. Uudet vedeneristeet yms. Vesipisteen vaihto toiselle seinälle. Uudet seinä-ja lattialaatat, sadesuihku, rättipatteri, wc-istuin, allas, peili.