Kylpyhuoneen remontointi - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kylpyhuoneen remontointi - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneen veden eristys ja laatoitus

20100TURKU

Kylpyhuoneen vedeneristys ja laatoitus. Kyseessä on rakennusluvan varainen työ joten vedeneristeiden tekijällä tulee olla sertifikaatti voimassa. Ulkopuolinen taloyhtiön valtuuttama valvoja tarkastaa työn. Kylpyhuone lattiapinta-ala 5 neliöt Pukkila Stone Age 10x10 kaakeli Seinä pinta-ala 17 neliötä Pukkila Harmonyt 14.7x14.7 Kodinhoito tilan lattiaan vedeneristys ja lattia 2.5 neliötä Liitteenä piirustus kylpyhuoneesta ja kodinhoito tilasta

Rintamamiestalon kylpyhuoneen ja saunan remontti

20380TURKU

Suunnitelmissa on -52 rakennetun Turussa sijaitsevan rintamamiestalon kylpyhuoneen ja saunan remontti (edellinen tehty joskus 80 tai 90-luvulla).

Kylpyhuone pintaremppa

20240TURKU

60-luvun kerrostalo. Kph 3m2, alkuperäiskunnossa. Pinnat uusiksi, pesukoneen sijainti vaihdetaan, poistoputken roilon piikkaaminen seinään + lattiaan, valurauta-lattiakaivon korotusrenkaan uusiminen ja haaroittaminen, amme pois - tilalle suihkuseinä, vanha patteri pois - uusi tilalle, uuteen sijaintiin seinälle, sähköpistorasian sijainnin muuttaminen. Kytkentäjohtojen uusiminen. Ja jotain muuta pientä.

KYLPY/WC TILAN REMONTTI

20320TURKU

Kyseessä on Turun nättinummessa sijaitsevan kerrostaloyksiön 2,4 m2 pieni kokoisen kylpy/wc tilan pintojen perusteellinen remontointi. Tiloihin on tehty asbestikartoitus ja asbestia ei löytynyt (dokumentti). Pinnat lattia/seinät ovat muovimatolla päällystetyt ja tarkoitus on laitatuttaa tilalle laatat. Seinät pitää purkaa ja lattia pinnat jyrsiä. Samoin on tietty purettava vesikalusteet ja putket. Nykyisistä vesikalusteista voidaan säästää wc-istuin sekä suihkun sekoittaja ja allas hana uudelleen asennettavaksi. Taloyhtiö vastaa omalta osaltaan vesieristyksien kustannuksista. Nyt halutaan suuntaa antava tarjous. Mikäli tarjous herättää kiinnostusta, niin käynnistä paikan päälle voidaan sopia ja keskustella yksityiskohdista tarkemmin. Asunto on tällä hetkellä tyhjänä. Remontti halutaan valmiiksi toukokuun aikana.

Peltikylphyhuoneen saneeraus

20320TURKU

Kaksi seinää ja katto puretaan ja levytetään. Oviseinä ja pistorasiaseinä rei'itetään ja levytetään. Samalla lattian ja peltiseinän välinen syvennys täytetään, n.5mm tasoeroa seinällä. Laatoitus seinille, perus. Lattian kaato korjataan, nyt jättää n. 1m2 lätäkön viemärin viereen. Vesieriste lattiaan, sähköinen lattialämmitys sekä laatoitus. Kattoon panelointi sekä tarkastusluukku sulkuventtiileille. Vesipisteitä lisätään ja siirretään, altaalle oma sekä suihkulle oma. Kalusteet uusitaan kaikki : Allaskaappi, peilikaappi, pönttö sekä hanat/sekoittajat.

Kylpyhuoneen laattojen (vain osa) saumojen korjaus

20100TURKU

Kylpyhuoneen lattiassa lattiakaivon ympärillä huonokuntoisia laattasaumoja n. 6 laatan ja lattiakaivon ympärillä, näiden uusimiselle tarve.

Viimeisimmät arvioinnit
Täys kylpyhuone + sauna remontti

Luotettava ja ystävällinen ammattilainen.

Huhti 2024
C

Cajsa - Safi Works Oy

TURKU
Kylpyhuone remontti

Siistiä jälkeä, aikataulu ja kustannusarvio piti hyvin. Hinta/laatusuhde kohdallaan.

Maalis 2024
J

Jari - Safi Works Oy

TURKU

Löydä kylpyhuoneen remontointi alueeltasi