Päivystävä putkimies - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

3 wc-istuimen huolto

04220KERAVA

Kaksi IDO-trevi ja yksi Bauhaus:sta ostettu (Diturvit lukee kannessa). Huuhtelumekanismit alkuperäiset vuodelta 2000. Kannattanee vaihtaa osat uusiksi.

APK ja PPK asennus

04200KERAVA

Astianpesukoneen purku pahveista ja asennus. Pyykinpesukoneen liittäminen vesi ja viemäri.

Keittiö/ Vesikalusteiden irrotus ja uusien vesikalusteiden asennus

04200KERAVA

Kohde: Kerrostalo yksiö, 34,5 m2 v. 1983. Osoite: Keskikatu 4, 04200, Kerava Työ: - 1. työvaihe sisältää keittiön purun yhteydessä toteutettavan vesikalusteiden ja kodinkoneen (allas ja apk) irrotuksen ja tarvittavat sulut/tulppaukset. - 2. työvaihe sisältää uusien vesikalusteiden asennukset sisältäen määräysten mukaisen putkien ja letkujen kannakoinnin, tarvittavien läpivientien teon, kaapin pohjan läpivientien tiivistyksen, hanan sekä vesilukon asennuksen sekä kodinkoneen (apk) kytkennän ja koekäytön. Aikataulu: - 1. työvaihe 27.12.-8.1. välillä. - 2. työvaihe ~19.1.-26.1. välillä. Riippuvainen keittiötoimituksesta, jonka on arvioitu tapahtuvan 15.1. Hinta: Pyydetään erittelyä työlle ja materiaaleille sis. alv.

Allaskalusteen vaihto

04200KERAVA

Kohde: Kerrostalo yksiö, 34,5 m2. Kph remontoitu 2015 Osoite: Keskikatu, 04200, Kerava Aikataulu: Joustava, aloitus aikaisintaan 20.12.2023. Työ: Allaskalusteen purku, uuden kalusteen ja altaan asennus ja saumaus. Hinta: Pyydetään erittelyä työlle ja materiaaleille.

Wc-pöntön uudelleen asennus

04260KERAVA

S-lukolla oleva camargue norden 4300 -merkkinen wc istuin, asennettu silikoni kiinnityksellä viikko sitten. Jalka on hieman suurempi kuin edellinen avojalka Ido joka paikalla oli. Siitä syystä suoran mansetin tilalle hankin kahden sentin siirrolla olevan epäkesko mansetin jotta pönttö saatiin irti seinästä. Asennus vaiheessa pönttö jäi harmillisesti hieman vinoon ja epäilen että mansetti ei mennyt viemäriputkessa pohjaan saakka. Mikään ei vuoda, eikä ole hajuhaittaa, mutta ettei "tee se itse ja säästä" käänny itseään vastaan, tarvitaan pöntön uudelleen asennus.

1984 rakennetun OKT käyttövesiputkiston uusiminen

04260KERAVA

Kohteessa uusitaan, PH varaaja, Wc, lavuaari ja suihkupiste sekä Keittiössä vesipiste ja Apk. Kaikki vesipisteet säilyvät nykyisillä paikoillaan. Talon iästä johtuen kaikki putkistot uusitaan Vesimittarilta lähtien. Lämminvesi putkistoa n. 15m ja vesimittarilta n. 20m asennusreitistä riippuen.

Viimeisimmät arvioinnit
Wc-pöntön uudelleen asennus

Nopea asian hoitaminen

Loka 2023
J

Jari - Pipe Brothers Oy

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.