Urakoitsijat

Puuseppä/kirvesmies

Puuseppä/kirvesmies

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä/kirvesmies

Oraka ky

Teemme huoneistoremontteja ja uudiskohteiden sisätöitä, kuten tasoitusta, maalausta, lattian asennuksia sekä laatoitusta. Myös terassien teko, ulkomaalaus ja rappaus kuuluvat osaamisalueeseeni.Minulla on pitkäaikainen kokemus rakennusalalta, jolla olen toiminut yrittäjänä jo 12 vuotta. Teen työni aina laadukkaasti ja pidän erityisen tärkeänä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä sekä palveluun että työn jälkeen.

Marras 2023

Oven karmin vaihto

"Nopea palvelu ja kaikki toimi sujuvasti."
P
Petra
VANTAA
Oraka ky

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Marras 2023

Terrasin korjaus

"Erittäin luotettava ja ammattitaitoinen tekijä - työ tehty hyvin ja nopeasti, kommunikointi sujui ongelmitta, tosi ystävällinen ja rauhallinen."
V
Victoria
ESPOO
WesterlingWorks Oy

Rikulma tmi

Morjens! Olen yksityisyrittäjänä toimiva timpuri Uudeltamaalta. Teen ammattitaidolla asennukset, remontit ja suunnittelut. Minulla on usean vuoden kokemus alalta, ja työntekijänä olen todella tarkka ja luotettava. Työlläni on aina asennus- ja tyytyväisyystakuu. Remontit: Pienremontit kuten maalaukset, listoitukset, julkisivuremontit, väliseinien rakennukset, korjaukset, entisöinti, silikoonisaumat, terassit, saunat sekä puusepän-/mittatilaustyöt. Asennukset: Kuljetukset/muuttopalvelut sekä kal...

Lue lisää
Marras 2023

Saunan ja kph:een viimeistely

"Remontti toimi kaikin puolin hyvin. Kommunikointi ole helppoa ja sujuvaa. Työnjälki oli erittäin hyvää. Suosittelut tälle toimijalle."
M
Miika
KAUNIAINEN
Rikulma tmi

Rakennuspalvelu Reinikainen

Luotettavaa rakennuspalvelua 25 v kokemuksella. Teen kaikki alaan liittyvät työt niin ulkona kuin sisällä.

Marras 2023

Välioven asennus

"Oven asennus hoitui nopeasti ja ammattitaidolla, voin suositella!"
M
Markus
LAHTI
Rakennuspalvelu Reinikainen

Havira Interia Oy

Hei , mukavaa kun kiinnostuit yritykseni profiilista.Olen ollut rakennusalalla yli 20 vuotta ja sinä aikana toteuttanut monenlaisia projekteja, niin isoja kuin pieniäkin.Asiakaskuntani on koostunut niin yksityis- kuin yritysasiakkaista, samoin eri kuntayhtymien kiinteistöhallintaosastoista.Minulle on aina ollut ensiarvoisen tärkeää luottamuksellisen asiakassuhteen perustaminen ja sen vaaliminen.Olen luonteeltani tarkka ja sen myötä haluan työnjälkeni olevan hyvä ja asiakasta tyydyttävä.Olen avo...

Lue lisää
Marras 2023

Kattoikkunan kunnostaminen sisäpuolelta

"Teki mitä lupasi."
M
Mika
KLAUKKALA
Havira Interia Oy

Saneerauspalvelu Re-Le Oy

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, jolla on vuosien kokemus erilaista saneeraus- ja remonttitöistä. Saneerauspalvelu Re-Le Oy on perustettu vuonna 1989. Kauttamme hoituvat erilaiset remontit luotettavasti sekä sisätiloissa että ulkona. Esimerkiksi • huoneistoremontit • keittiö- ja kylpyhuoneremontit • maalaustyöt • muuraukset • laatoitukset • lattia-asennukset • purut ja pois viennit.

Loka 2023

Siirtolapuutarhamökin sisäkaton eristäminen ja panelointi

"Kattoprojektimme jäi kesken, kun päätimme yhdessä purkaa sopimuksen alle puolet projektista tehtynä. Yrityksen tekijän mielestä projekti ei loppupeleissä ollutkaan hänelle mieluisa ja me tilaajana emme halunneet tehdä töitä henkilön kanssa, joka ei k..."Lue lisää
I
Ilpo
HELSINKI

Huoltopalvelu K&T

Loka 2023

Kolmen huoneen väliset kynnykset pitäisi vaihtaa alumiinilevyiksi.

"Aluksi minun ajatukseni oli, että asennetaan alumiinikynnykset, mutta ammattilainen ehdotti järkevämpää ratkaisua ja kynnykset vaihdettiin toisella tavalla. Lisäksi hän kokosi minulle hankkimani uuden komeron ja asensi keittiön kaappiin vetokorit h..."Lue lisää
U
Ulla
JYVÄSKYLÄ

Kiinteistöpalvelu Henelius Ky

Suoritan rakennustöitä laadukkaasti ja luotettavasti yli 30v kokemuksella. Kaikki timpuri-, laatoitus-maalaus- ja tasoitetyöt.

Loka 2023

Saunakamarin liuuovikaapin alaliuku viistää vasemmalle

"Homma sujui suunnitelman mukaan ammattitaidolla ja ammattilaisvälineillä. Lämmin suositus."
L
Leena
ESPOO

Roamakka

5.0 (3)

Remontit, uudisrakentaminen, tai vaikka huonekalut mittatilaustyönä. Laadukkasti ja joustavasti.

Loka 2023

Parvekkeelle rakennettava puukaide.

"Hyvää ja luotettavaa työtä !"
I
Ismo
LAPPEENRANTA
Roamakka

Rakennusliike Lyytinen Oy

Uudisrakentamista ja remontointia Kuopiossa ja lähialueilla.

Loka 2023

Seinän kipsilevyn vaihto

"Yhteydenpito toimi hyvin työn aikana. Työ hoidettiin asiallisesti alusta loppuun. Ammattitaitoinen ote läpi työn."
K
Kreeta
KUOPIO
Rakennusliike Lyytinen Oy

Ovi- ja ikkunahuolto Koivisto Oy

Suoritamme rakennus ja remonttityöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. esimerkiksi: Kylpyhuoneremontit (Eurofins sertifioidut vedenristäjät) Keittiöremontit Lattia laminaatti tai vinyyli asennus Terassin rakennus Ulkorakennusten ja autotallien rakennus

Loka 2023

Rännien asennus autotalliin

"Kommunikointi hyvää, ajoissa paikalla, homma tehtiin turvallisesti, ja hyvällä työnlaadulla. Lopuksi vielä siivottiin paikat, ja vietiin asennuspaketit jne mukana."
H
Hannu
VAASA
Ovi- ja ikkunahuolto Koivisto Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sängynaluslaatikko

90230OULU

Sängyn kokoinen 120x200 laatikko sängyn alle säilytystilaksi., esim. saranoitu pitkältä sivulta

Asunnon sisäkaton paikkaus (levytys, maalaus)

02360ESPOO

Puretun komeron ja seinän yläpuolelta paljastui aukko, eli pitäisi paikata aukko ja maalata joko tämä uusi paikka tai koko noin viiden neliön kokoinen eteisen katto. Tarjouksessa maininta kumpi hinta. Huomioitava, että liittyvän eteisen katto on n. 4-5 senttiä alempana kuin viereinen katto, tälle asialle ei tässä kohtaa voi tehdä mitään, mutta vaatii ehkä korjauksessa huomiointia.

Olohuoneen seinän verhoilu suur laatalla ja biotakan asennus

33230TAMPERE

Olohuoneen seinä laatoitetaan suur laatalla. Ulos koolatun seinän L3600mm ja K560mm. Samasta laatasta rakennettavaan taso johon upotetaan biotakka. TV upotetaan seinätelineellä laattaseinään. Minulta löytyy suunnittelijan piirtämä kuva sekä tarvittavat materiaalit on hankittu.

Kiinteän vaatekaapin purku

01300VANTAA

Olisi tarve purkaa eteisen vaatekaappi joka on asennettu oletettavasti asunnon rakennuksen aikana (1970) Siitä kohti puuttuu nykyinen parketti lattiasta, sekä putkiremontin aikana kattoa on eteisestä madallettu muualta kuin kaapin osasta. Tarve olisi siis saada myös se osa kattoa samaan tasoon kaapin poiston jälkeen, lattian saamme todennäköisesti itse fiksattua samaan tasoon mutta senkin voi erikseen laitattaa tarjoukseen mikäli teiltä onnistuu, parketin päälle laitatamme vinyylilankkua. Vaatekaapin mitat L91,5cm S51cm korkeus uuteen kattoon n.236cm ja vanha katto 254cm. Yhteydenotot whatsapilla tai sähköposteilla, puhelimitse hankala vastata päivisin.

Uudet portaat sisälle kaksikerroksiseen taloon

91300YLIKIIMINKI

Nykyiset portaat ovat: alhaalta lähtee askelmat 7 kpl sitten tulee tasanne josta jatkuu ylös askelmat 7 kpl. Askelmat ovat 90 cm x 22 cm ja tasanne on 90 cm leveä ja 2 m pitkä. Kaiteet 2 m ja niitä on kolme kappaletta, kaiteissa on pystypuut. Seinän vieressä ei ole ollut kaidetta. Materiaali on lakattua mäntyä. Jos ne uusisi niin paljonko mahtaisivat maksaa?

Kirvesmies

11130RIIHIMÄKI

130×200cm kehikko koirille pihaan.