Puuseppä/kirvesmies - Kuopio

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Puuseppä/kirvesmies - Kuopio

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Saunan lauteet

70600KUOPIO

Hei! Pitäisi saada lämpöhaavasta yksinkertaiset lauteet? Ylälaude L, jossa pitkä sivu noin 290 x 60 cm ja lyhyt sivu noin 170 × 80 cm. Alalaude suora penkki noin 50 x 220 cm. Jonkinnäköinen kaide kiukaan eteen ja lyhyemmälle, mutta leveämmälle sivulle myös. Saunatila on hieman alle 200 cm korkea, joten lauteet tulisivat aika matalalle, eikä erillistä porrasta tarvita. t. Mikko

Parvekekorjaus Kuopiossa

70700KUOPIO

Parvekken seinän betonin korjaus ja saman seinän maalaus. Parvekkeen lautalattian purku ja uuden lattiapinnan teko. Uusien lattialistojen teko. Lisäksi huoneiston "tuulikaapin" yhden pienen seinän tasoitus ja maalaus.

Tapetointia, rimaseinää, kaapin ja hyllyn kiinnittämistä

70840KUOPIO

Seuraavaan kokonaisuuteen pyytäisin tarjousta: Yhden seinän tapetointi (n.3,3x2,7m, tasainen maalattu seinä), rimaseinän teko (n. 1,5x2,7m, rimat valmiiksi sahattu mittaansa ja hiottu, myös "piirustus" seinää varten tehty, jossa välit ym. valmiiksi laskettu), kylppärin laattaseinään pienen kaapin kiinnitys (30x70cm) ja makkarin seinälle hyllyn kiinnitys.

Siirtolapuutarhamökin palahuopakaton uusiminen

70780KUOPIO

Vanha palahuopakaton uusiminen

"Vitriini" portaiden alle.

70820KUOPIO

Portaiden alla kutakuinkin suorakulmaisen kolmion muotoinen tila (suurin leveys 280 cm ja korkeus 147 cm) olisi ajatus saada "vitriiniksi/näyteikkunaksi". Eli tuo lattian ja portaiden välinen aukko olisi ajatus laittaa kiinni jollain läpinäkyvällä materiaalilla (muovi/pleksi/tai vastaava) kuitenkin niin että tilan saa tarvittaessa avattua. Kyseisessä tilassa on tarkoitus pitää esillä isoja lego-rakennelmia ja kyseessä perhe jossa pieni lapsi, joten tuo avausmekanismi pitäisi olla vielä lukollinen. Tästä syystä myös tuo läpinäkyvä materiaali on hyvä olla kolhujen kestävää. Lisäksi olisi ajatuksena lisätä n. puoleen väliin korkeussuunnassa välitaso. Syvyyttä porranalustilalla on n 90 cm. Mitään materiaaleja ei ole omasta takaa, joten toivomus olisi "avaimet käteen"-projektista.

Välioven rakentaminen / seinien levyttäminen

70620KUOPIO

Rintamamiestalon yläkerran makuuhuoneeseen pitäisi asentaa kapea väliovi, reilun metrin levyiseen aukkoon. Aukon kohdalle pitäisi rakentaa runko ja lopuksi levyttää se. Kaiken viimeistelyn ja listoituksen teen itse. Aukko on makuuhuoneen ja alkovin (lämpimän vintin) välillä, seinäpaksuus noin 30cm. Haen tekijää vain työn tekemiseen, materiaalit hankin valmiiksi. Haluan etukäteen arvion urakan hinnasta ja kestosta.

Viimeisimmät arvioinnit
Kantavan seinän aukaisu ja suunnitelma

Tarvitsimme tekijän asunnon kantavan seinän purkuun. Työ hoitui mutkitta ja ajallaan. Taitava ja luotettava tekijä jolla hyvä kädenjälki. Kommunikaatio oli mukavaa ja sujuvaa. Työt hoituvat nopeasti ja luvattuna ajankohtana. Omaa laajan verkoston joka suuri plussa, löytyi esim. tarvittava rakennesuunnittelijakin hänen kauttaan. Paikat jäi aina siistiksi töiden jälkeen mikä oli kiva extra. Antoi myös hyviä vinkkejä ja ohjeita itsenikkarointiin. Ehdottomasti tullaan hyödyntämään jatkossakin. Suosittelen!

Tammi 2024
N

Niina - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO
Seinän kipsilevyn vaihto

Yhteydenpito toimi hyvin työn aikana. Työ hoidettiin asiallisesti alusta loppuun. Ammattitaitoinen ote läpi työn.

Loka 2023
K

Kreeta - Rakennusliike Lyytinen Oy

KUOPIO

Löydä puuseppä/kirvesmies alueeltasi