Puuseppä/kirvesmies - Järvenpää

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kaksion lattialistojen asennus

04400JÄRVENPÄÄ

Työ olisi 55m2 Kaksion olohuoneen, makuuhuoneen ja eteisen lattialistojen asennus sekä parin kynnyksen siistiminen ”penikkalistalla”(?), mahdollisimman pian.

Metalliaidan rakentaminen

04400JÄRVENPÄÄ

Hei. Olemme aikeissa tulevana keväänä tehdä aitaa parkkialueen ja kadun väliin. Metalliaita jonka olemme tällä hetkellä ajatuksissa on Polar Ab ( Polar ) n. 22m pituus 1,5 korkea ja 2,5m elementtinä, tolppia tulisi noin 10kpl. Koska aita tulee kadun ja parkkipaikan väliin, aita tulisi tukevasti olla paikallaan ,talvella aura-auto auraa lunta aitaa vasten. Taloyhtiö tilaa tarvitsemat tarvikkeet ,tarjous koskisi aidan rakentamista.

Katonvuodosta johtuneen vesivahingon korjaus

04400JÄRVENPÄÄ

Vesikatto vuotanut sateella, vesi tullut sisälle asti ja mm seinien sisään. Vahinko tarkastettu vahinkotarkastajan toimesta ja remontti tulee sisältämään mm. seinämateriaalien ja sisäkaton päällysteen uusimista sekä mahdollisesti kuivaamista. Tästä vahinkotarkastuksesta saatavissa dokumentti, josta vahinko ja remontointitarve käy paremmin ilmi.

Aidan korjaaminen

04410JÄRVENPÄÄ

Lahonneiden (2 m pitkien) valkoisten aitalautojen vaihtaminen (10-15 kpl) ja lahonneiden (3-5) aitatolppien vaihtaminen ja hatut tolppien päälle.

Sängyn kotelointi

04400JÄRVENPÄÄ

Sängyn mitat pituus 205 cm, leveys 90 cm Tässä muutama esimerkki, mitä tarkoitan. https://pin.it/7iFvynL https://pin.it/5HHIhvT Voisi olla myös kiva idea, että sänky nostettaisiin ns.seinälle, mutta kotelon päälle tulisi televisio ja stereot, niin en tiedä kuinka onnistuu. Seinään ei oikein voi tehdä kiinnityksiä, koska tämä on vuokra-asunto.

Vanhoista ikkunoista liukuovi

04420JÄRVENPÄÄ

Hei, minulla olisi vanhoja 6-ruutuisia ikkunoita (k: 128cm l: 48cm) joista tahtoisin yhden ladonovi-tekniikalla toimivan isohkon liukuoven. Ikkunat ja puitteet ovat ehjiä, en tahdo niihin uudistusta, vain ammattilaisen taikaa jolla koota näistä ikkunoista ovi. Paikka johon ovi tulisi on pariovellinen aukko, jossa tällä hetkellä nämä ovet: https://www.bauhaus.fi/pariovi-jeld-wen-8-8-ristikolla-kirkas.html Tarkoitus olisi jatkossa selvitä yhdellä liukuovella. Riittää kun ovi peittää ainakin suurimmaksi osaksi karmien välin. :) Ei haeta siis niinkään mitään oven kaltaista äänen vaimennusta tms. enemmän visuaalista tilan jakamista, jos tarpeen. Isompi liukuovi jää luonnollisesti toiseen reunaan äärimmilleen vedettynä hieman oviaukon puolelle ja se ei haittaa. Lopputuloksena saisi olla yhtä kuluneen oloinen kokonaisuus kuin on ikkunatkin pokineen.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia