Puuseppä/kirvesmies - Lohja

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Puuseppä/kirvesmies - Lohja

Kiinteistöpalvelu Henelius Ky

Suoritan rakennustöitä laadukkaasti ja luotettavasti yli 30v kokemuksella. Kaikki timpuri-, laatoitus-maalaus- ja tasoitetyöt.

Loka 2023

Saunakamarin liuuovikaapin alaliuku viistää vasemmalle

"Homma sujui suunnitelman mukaan ammattitaidolla ja ammattilaisvälineillä. Lämmin suositus."
L
Leena
ESPOO

WesterlingWorks Oy

Teen kaikkia kodin pienempiä ja isompia remontteja, asennan kevyitä aurinkopaneelijärjestelmiä (esim mökeille). Työlleni annan aina takuun! Kokemusta on runsaasti kaikista rakennustöistä ja saat taatusti laadukasta työn jälkeä.

Kesä 2023

Mökin tuvan remontointi

"Yritys on luotettava ja ammattitaitoinen. Voin suositella.😊"
R
Riitta
SAUKKOLA
WesterlingWorks Oy
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Väliseinän purkaminen ja siirtäminen

08200LOHJA

Vanhan kevyen väliseinän/tilanjakajan purkaminen ja uuden ovellisen väliseinän rakentaminen jolloin saadaan vaatehuone makuuhuoneeseen. +Katon ja lattian paikkaus vanhan väliseinän kohdalta.

Sisustusseinä

08150LOHJA

Akustiikka rimaseinän asennus sekä 3D design lautaseinän asennus ( JokolaInd ref Merilampi )

Saunakamarin liuuovikaapin alaliuku viistää vasemmalle

08500LOHJA

Saunakamarin lattia on painunut, joten liukuovikaapin alaliuku myös vääntynyt alaspäin aiheuttaen vaaran sormille, kun ovet liukuvat lujaa vasemmalle. Itse kaappi on suorassa. Jotain kiilantapaista pitäisi tunkea alaliu'un alle. Sauna on Lohjalla.

Lahovaurio

08150LOHJA

Parvekkeen tukipilarit lahonneet.

Puutalon kuistin alusparrujen vaihto

08700LOHJA

Kyseellä vuona 1937 rakennettu puutalo jonka aiemmin kylmänä tilana olleen kuistin oven alushirsi on lahonnut ja tarvitsisi vaihtaa. Samalla voi olla syytä katsoa kulmittaisen hirren kuntoa. Ovenalushirsi on reilun 2m mittainen ja kulmittainen vajaa 4m. Edessä olevat kiviportaat voin purkaa itse ja rakentaa uudet tilalle.

Ikkunoiden puiset ristikot

08150LOHJA

Hei, Tarvitsisi uusia omakotitalon ikkunoiden puiset ristikot. Vanhat ristikot löytyy josta saa mallin. Muutamaa eri kokoa. Ristikot ovat väriltään valkoiseksi maalatut. Mielellään jos löytyy tekijä Lohjalta, tai siitä lähistöltä.