Puuseppä/kirvesmies - Kerava

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Lämpöhukkan korjaus

04230KERAVA

Lämpökameralla kuvatulla ja raportin perustella on korjauttava omakotitalon vuotokohdat.

Teknisen Teollisen tilan parvi, maalaus, epoksointi jne.

04220KERAVA

Tilaan tarvitaan mm.; Parven tapainen (käytetään teknisenä tilana/ilmanvaihtoon, mutta käytännössä aikalailla kuin tekisi parven) Lattiasta kattoon maalaus, lattian epoksointi Ovien karmien listoituksia Pari kevyt rakenteista kotelointia Ikkunoiden vaihto IV vaihtoa varten filmivanereihin. Vanhojen savupiippu lähtöjen fixausta (sementti pohjainen pakkelointi yms) IV putkien asentamista gyproc seiniin, sekä IV läpivientejä. yms. Kyseessä on teollinen tekninen tila, n. 8 metriä korkea ja n. 68m2. Henkilönostin jo paikalla. Kaikista on karkea suunnitelma miten tehdään, mutta tarkennetaan tekijän kanssa miten on fiksuiten. Osa voidaan tehdä nyt heti, mutta esim. ikkunoitten vaihto parempi tehdä kelien lämmetessä myöhemmin. Hyvän tekijän kanssa tulee jatkossakin varmasti pieniä projekteja eteen. Tila sijaitsee Keravalla.

Terassin rakentaminen

04230KERAVA

Omakotitalon seinustalle

Julkisivu maalaus

04200KERAVA

Kahden rivitalon toisten sivujen pesu+ maalaus. Myös vähän paneelin ja räystäs lautojen korjausta.

Kirvesmiestyöt talon runkopystytyksen jälkeen

04200KERAVA

Omakotitalon kirvesmiestyöt runkopystytyksen jälkeen. Talo on 1-kerroksinen ja huoneistoala 124m². Runkotoimitus joulukuussa.

Arvio taloyhtiön rakentajalla teetättämän jätekatoksen työn laadusta

04200KERAVA

Meillä on 12 huoneiston taloyhtiö Keravalla ja rakennutimme yksityisellä rakentajalla (isä&poikafirma) taloyhtiömme pihaan uuden jätekatoksen vanhan tilalle. Jätekatos on nyt valmis, mutta työn laatu yllätti meidät. Osin työtä on tehty huolimattomalla otteella ja olemme tekemässä silt osin rakentajalle reklamaatiota. Tarvitsisinme kuitenkin mielipiteellemme tukea oikealta alan ammattilaiselta eli arvioita työn toteutuksesta ja hinta-arvion pudotuksesta huonon työnlaadun osalta. Emme siis taloyhtiönä suunnittele mitään asian oikeudenkäyntiin vientiä, vaan yhteistuumin taloyhtiö neuvottelee sitten rakentajan kanssa työlle uuden hinnan, kun ollaan saatu epäkohtien osalta asiantuntijan tukea. Eli ehtisikö joku hyvä kirvesmies pyörähtämään pikaisella aikataululla paikan päällä tekemään katselmuksen jätekatoksen osalta, ja antamaan kirjallisen arvion meille työnlaadusta, niin taloyhtiömme hallitus pääsisi etenenemään asiassa.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia