Päivystävä putkimies - Lohja

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Ylipaineventtiilin vaihto

08150LOHJA

Maalämpöpumpun päällä oleva ylipaine venttiili jäi tiputtamaan kokeilun jälkeen. Vaihto. Armatur CE 1115, 3-tie ventt. kuvat mukana. Sijainti pumppu/boilerin päällä.

Putket jäätynyt mökillä

08500LOHJA

Tai lähinnä pumppu kaivosta. Mökki siuntion ja lohjan rajallavputki kaivosta pumpulle jäässä, pumppu pelaa kyllä ja sen sulake on nyt pois päältä, että ei ole kuivana päällä koko ajan

Kerrostalokeittiön hanan vaihto ja APK kytkentä

08500LOHJA

Uusittavan keittiön allaskaappi siirtyy puoli metriä. Hanalle joutuu hieman jatkamaan putkia (uusitut ja pinnassa) ennen kytkentää. Lisäksi tulee APK jonka kytkentä hanan lähtöön. Kohde sijaitsee Lohjalla ja työ tulisi tehdä viikolla 4.

Vessanpönttö valuttaa

08800LOHJA

Vessanpönttö valuttaa vettä pönttöön taukoamatta

Kahden vuotavan hanan ja kuuman suihkun korjaus

08800LOHJA

Yhteensä kolme korjattavaa asiaa: Yksi vesihana vuotaa liitoksista vettä kodinhoitohuoneen pöydälle. Oletettavasti se on tukossa kalkista. Yhden pesualtaan alla olevasta liitoksesta vuotaa vettä. Liitos pitäisi korjata. Suihkusta tulee hyvin kuumaa vettä ja saa valuttaa aika kauan ennen kuin alkaa tulla kylmää. Voiko kylmän veden tulo olla kalkkiutunut tai vastaavaa?

WC:n lavuaarin vaihto hanoineen

08700LOHJA

Rintamamiestalossa on hana alkanut vuotamaan. Sain hankittua lavuaarin hanoineen (sis. bideehana) tilalle, ja sen voisi vaihtaa päittäin vanhan tilalle. Ottaisin mielelläni tilaan myös sulut samalla, jotta jatkossa huoltotoimet helpompia. Sulkuja ei itseltä löydy.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia