Kylpyhuone - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kylpyhuoneremontti

20810TURKU

Kyseessä 30-luvun lopulla rakennetun kivitalon (puurivitaloyhtiöön kuuluva erillistalo) pieni noin kolmen neliön kokoinen kylpyhuone. Kompaktissa tilassa on pieni lavuaari, wc-istuin, suihkukaappi sekä pesukone. Tilassa on myös vesikiertoinen patteri. Remontissa on tarkoitus uusia pintamateriaalit ja kalusteet. Asbestikartoitus todennäköisesti tarvitaan. Kylpyhuone remontoitu viimeksi 80-/90-luvulla.

kylpyhuoneremontti

20540TURKU

Suunnittelen asiakkaalleni kylpyhuonetta. Haluaisimme tarjouksen kaiken kattavasta avaimet käteen -remontista. Tila on pieni, 1530x1900 ja kattoa on putkiremontin yhteydessä madallettu korkeuteen 2370. Kaikki pinnat uusitaan ja kaikki kalusteet vaihdetaan. Lattiassa ja seinissä on kaakelit, katossa panelointi. Suihkuverhon tilalle asennetaan suihkunurkka 800x800, allas ja allaskaappi vaihdetaan kapeampaan ja peilikaapin tilalle tulee vain peili. Nyt suihkutilassa oleva vesikiertoinen patteri poistetaan ja putket vedetään rättipatteria varten pesukoneen yläpuolelle. Oven pieleen tulee korkea kaappi seinään pultattuna ja kaapin sisälle pistorasia. Seiniin tulee 10x30cm kiiltävää valkoista laattaa tiililadonnalla ja mustilla saumoilla. Lattiaan tulee 10x10 mosaiikkilaattaa. Laatan koko siis tuo 10x10, arkissa on 9 laattaa. Remontin ajankohta on ajateltu huhtikuulle. Tarjoukset minulle kirjallisena, kiitos.

Täys kylpyhuone + sauna remontti

20540TURKU

On löydetty kosteutta seinissä niin kaikki on uusittava. Taloyhtiö kustantaa uuden vedeneristeen sekä mikäli rakenteissa havaitaan kosteutta purkutöiden jälkeen niin tarvitsemme kaksi tarjousta että taloyhtiö voi hyväksyä heidän osuutensa. Tila on 1,8m x 1,67 suihkutila ja 1,58 x 1,5 sauna.

Kylpyhuoneen pintaremppa

20740TURKU

Kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihto, lattiaan hohdepinnoitus, kylpyhuoneen peilikaapin kiinnitys, saunan pistorasian kiinnitys ja kylpyhuoneen oveen uudet listat/karmit. Kylpyhuoneen koko n.10neliötä?

Kylpyhuone remontti

20100TURKU

Kylpyhuoneen kosteusmittaus, vesieristys ja ehkä laatoitus

Kylpyhuoneen maalaus ja kalustus

20900TURKU

Etsin tekijää jolla kokemusta alla olevasta. Kylpyhuone purettu laattaan ja pesty, poislukien suihkun sekoittaja sekä pöntön / allashanan putket. - Noin 10 neliön (lattia) kylpyhuoneen seinälaattojen maalaus. Voin hakea maalarin suosittelemat maalit / välineet valmiiksi mikäli tarpeen. -Lattialaattojen saumojen kunnostus / vaihto sekä lattiakaivon "pinnan" vaihto jos mahdollista. - Kylpyhuoneen kalusteiden asennus (allaskaappi / taso, peilikaappi, suihkuseinä, pönttö, mahdollisesti amme). Vain täysin vakuutettu ja näytöllisellä osaamisella varustettu ammattitekijä (taloyhtiön vaatimus), varsinkin putkitöiden osalta, työlle teetetään mahdollisesri tarkistus.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia