Kylpyhuoneremontti - Oulu

Kylpyhuoneremontti suunnitteilla, mutta ei tekijää? Jätä ilmoitus Remppatoriin, kilpailuta työ ja valitse itsellesi sopivin tekijä - maksutta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kylpyhuoneremontti - Oulu

Kylpyhuoneremontti suunnitteilla, mutta ei tekijää? Jätä ilmoitus Remppatoriin, kilpailuta työ ja valitse itsellesi sopivin tekijä - maksutta!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Käsienpesualtaan asennus sekä pesukoneliitäntä

90220OULU

Pieneen kylpyhuoneeseen allas siten, että sen alle mahtuu pyykinpesukone. Allasmalli olisi seuraava tai jos sinulla on joku vastaava niin sekin käy: https://urly.fi/3y0F

Wc:n pesualtaan vaihto sekä kylpyhuoneen tason vaihto.

90670OULU

Meneillään wc:n pieni pintaremontti. Asentajaa tarvittaisiin vanhan wc-hanan irrotusta ja takaisin asennusta varten uuden altaan sekä tason yhteyteen. (Hampputiivistettä ei ole, jota myyjä suositteli) Samassa olisi tarkoitus vaihtaa kylpyhuoneen allastaso vanhan altaan sekä hanan alle. Työ pitää siis sisällään kahden hanan irrotuksen ja takaisin asennuksen sekä toisen hanan yhteyteen uuden altaan asennus. Molempiin uusiin tasoihin on porattu putkille reiät edellisten tasojen mittojen mukaan. Wc-allas, wc:n ja kylpyhuoneen tasot, silikonit sekä tarvittavat uudet viemäriputket hankittu.

Vesieristys ja laatoitus

90550OULU

Oulussa rivitalossa alkaa elokuussa saunan ulkoseinän kengitys . Sen jälkeen ois laattojen poisto ,jotka on laitettu muovimaton päälle . Myös seinät laatoitetaan tietysti vesieristyksen jälkeen. Lattian koko n 10 2m. Seinät n 20 2m. Hox sokkelin kengityksen tekee taloyhtiön hankkima urakoija .

Kylpyhuone&sauna, laatoitus, panelointi, kalusteasennus (ei LVI)

90420OULU

Taloyhtiö teettää vesieristeeseen saakka, lattioiden laatoitus ja seinien ja kattojen panelointi jää osakkaalle. Saisiko tähän jonkinlaista tarjousta. Vesikalusteiden asennus pätevöityneellä tekijällä, muut kalusteet esimerkiksi kylpyhuoneen kaapin asennus tähän laatoitustyöhön kuuluvana. Taloyhtiön urakoitsija käyttänyt Ardex-tuoteperhettä. Sähkömies on jo valittu. Tarjoa rohkeasti.

Kylpyhuoneen lattian ja seinien laatoitus, saunan lattialaatoitus sekä seinäkattopanelointi/kphkatto

90420OULU

Yhteensä noin 8 neliön suuruisen kylpyhuoneen ja saunan lattioiden laatoitus, kylpyhuoneen seinien laatoitus, saunan seinien ja katon panelointi sekä kylpyhuoneen katon panelointi, kylpyhuoneallaskalusteen kiinnitys, saunan lauteiden kiinnitys, kylpyhuoneen oven sekä saunan oven asennus takaisin. Paneelit ja laatat on hankittu, taloyhtiön urakoitsija on vesieristänyt lattian j saunassa ja kylpyhuoneessa sekä seinät.kylpyhuoneessa. Urakoitsija käyttänyt Ardexia vesieristeenä ja tulppalevyjä. Työn voi aloittaa maanantaina. Löytyyhän suosituksia ja vesieristesertikaatti. Taloyhtiön puolesta on valvoja ja minulla on oma valvoja. Huoneisto on rivitalo 45 neliötä. Jos kysyttävää, ottakaa yhteyttä viipymättä.

Kylpyhuone ja sauna remontti

90650OULU

Pyydän tarjouksia kylpyhuoneen ja saunan remontointiin vesivahingon vuoksi. Tarjouksessa olisi hyvä olla eriteltynä kaikki työvaiheet erikseen kylpyhuoneen ja saunan osalta ( purku, kuivatus, uusien pintojen tekeminen) Myös asbestikartoitus ja mahdollinen asbestin poisto tulee tehdä, niin mikäli tällaista palvelua löytyy, pyydän tarjouksen myös siitä.

Viimeisimmät arvioinnit
Wc-pytyn ja peiliallaskaapin vaihto

Nopea tarttuminen asiaan ja asioiden hoitaminen sovitun mukaisesti. Jälki oli siistiä.

Elo 2023
M

Maarit - Hiltunen Leo T:Mi

ESPOO

Löydä kylpyhuoneremontti alueeltasi