Ikkuna ja ovi - Tampere

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sisäovien kunnostus/maalaus

33100TAMPERE

Kahden sisäoven ja kahden komeron oven kunnostus maalaus. - 50-luvulta - edellinen omistaja maalannut lateksilla tms. nyt epäsiisitit ja osin maali lohjennut - tarvitsen myös kuljetuksen oville.

Kerrostalon ulko-oven entisöinti sekä kolme sisäovea, laakaovea, vanhoilla karmeilla

33240TAMPERE

Tahmelassa sijaitsevan 60-luvun pienkerrostalon ulko-oven entisöinti/ mahdollinen uusinta. Ovessa on melko suuri kellertävä lasi, keskellä ovea. tämä pitäisi vaihtaa kirkkaaseen lasiin. Ovi on tehty puusta, jossa osittain pinnassa kuparipinnoite. Lasiosan päällä on kolme puista rimaa. Ovessa on myös portsari, joka lähes kokonaan ulkopuolelta kuparipinnalla. Asunnossamme sisällä on kolme laakaovea, kypyhuone, erillinen wc sekä kodinhoitohuone. Näissä kaikissa on valkoiset laakaovet, jotka ovat lähes pahvia. toivoisimme näiden tilalle vanhoihin olemassa oleviin karmeihin tammipuiset laakaovet. kaikissa ovissa on myös lukkopesä.

Eteisen oven ovenkahva jäi käteen

33230TAMPERE

Ovenkahva jäi käteen ovea kiinni vedettäessä. Ruuvit, joilla helat oli ruuvattu kiinni oveen, olivat läpimitaltaan liian pieniä. Ovessa (helan alla) näkyi olevan jo ennestäänkin ruuvinreikiä. Mitä voi tehdä? Uusi ovi? Vai voiko vanhan oven vielä pelastaa?

Ikkunan raamit 2kpl

33580TAMPERE

Kaksi vanhaa ikkunaa uusittava. Toinen rikottu. Saranoilla molemmat. Koko lev. 39cm kork. 88.5cm. Toivon yhteydenottoa puhelimitse.

Tuulikaapin välioven asennus

33730TAMPERE

Tuulikaappiin pitää vaihtaa ovi ja karmit. Kynnystä ei asenneta. Ovi ja karmit on valmiina, muttei muita osia. Vanha ovi karmeineen otetaan pois.