Ikkuna ja ovi - Turku

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? Remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä
  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Kattoikkunan vaihdon yhteydessä tehtävät sisätyöt

20100TURKU

1905-rakennetun puutalon kattoikkuna vaihdetaan keväällä, vaihdon suorittava urakoitsija ei tee siihen liittyviä ns. sisäkattotöitä kuten: - Vanhan rakenteen purkaminen ja kunnon tarkastus. - Eristäminen ja höyrysulun asentaminen. - Levyjen asennus, tasoittaminen, pielien maalaaminen ja listoittaminen. -Ikkunan ja katon liittymäkohdan listoittaminen. Aikataulu tulisi sopia ikkunan vaihtajan kanssa jotta homma saataisiin suoritettua yhden päivän aikana, tai vähintään peräkkäisinä päivinä. Kohde on näitä Turun perinteisiä puutaloja.

Ikkunallinen parvekkeovi, lämpöeristys, vanha talo

20810TURKU

Puurivitalo (rak.v 1924), 2- ovellinen parvekkeen ovi. Ei mene kiinni kunnolla, energiahukka. Ovien uusiminen tai vanhan korjaus, onko mahdollinen. Koko n. Lev 62-75,5, karmineen, korkeus 178-181 (sis. karmit), ovissa lasit ( kork. 88, lev. 37,5cm). Huom! Mitat tarkistettava. asiantuntijan kanssa. Talven varalta saatava kuntoon!

Väliseinä uusiksi

20740TURKU

Haluaisin makuuhuoneen ja olohuoneen väliseinää muuttaa lasiseinä uusi ovi tai pelkällä lasi liukuovella. Tässä kuitenkin myös kaipaamme asiantuntevaa apua ns. vaihtoehdossa ja työn tekemiseen. Väliseinä ei ole kantava. Seinän yläosassa kulkee putkistot, joten seinää rajoittaa lasiseinän/liukuoven kork. Rivarissa asumme ja rakennettu 1986.

Ikkunat 3 kpl

20300TURKU

Mitä maksaisi yksilasiset saranarromat ikkunaruudut? Karmin vahvuus voisi olla jotain 2 tuumaa tai sinnepäin. Pintakäsittelynä valkoinen maali. Materiaalina kelpaa siihen sopiva puu ja ikkunalasin on hyvä olla vähän lämpöä eristävää. Mökkitason ratkaisua haetaan. Mitat: 87 cm x 120,5 cm 97 cm x 127 cm 87 cm x 124,5 cm Ari

Välioven lyhennys

20100TURKU

Tarvitsemme kerrostaloon Swedoor-välioven (ulko-oven yhteydessä) lyhennyksen, jotta saamme maton eteiseen. Arvostamme siistiä työnjälkeä.

Väliovi kerrostaloasuntoon

20100TURKU

Moikka! Tarvitsisin Turkuun kerrostaloasuntoon välioven asennuksineen. Onnistuisiko tällainen ja paljon se tulisi suunnilleen maksamaan? Asialla ei sinänsä ole hengenhätä. Puisen ulko-oven leveys sisäpuolelta näyttäisi olevan noin 82cm.

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Kuvaile projektisi ja saa tarjouksia lähellä olevilta yrityksiltä - maksutta.

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Julkaise työilmoitus ja vastaanota tarjouksia