Sähköasentaja - Nokia

Suunnitteletko uutta projektia tai tarvitsetko urakoitsijaa remontillesi? remppatorissa saat velvoittamattomia tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Aloita tästä
Sähköasentaja - Nokia

KM Sähköasennus Oy

KM Sähköasennus OY on vuonna 2009 perustettu yritys, jolla on sähköalan erilaisista töistä vuosikymmenien vahva kokemus. Olemme sähköistäneet. kerros, rivi, pari, luhti, ja omakotitaloja. suoritamme myös kaikenlaiset pienetkin työt.

Marras 2023

ulkovalot Vesilahti

"Työ vielä kesken, jatketaan keväällä"
J
Jarmo
NOKIA
KM Sähköasennus Oy

Sujuva Talotekniikka Oy

Teemme kiinteistöjen sähkö- ja ilmalämpöpumppuasennuksia, lämpökamerakuvauksia ja latausasema-asennuksia Tampereella ja lähiseudulla.

Marras 2023

Hybridiauton latausasema kotiin

"Sovitusti työ tuli tehtyä, vaikka tulikin mutkia matkaan. Ongelmista keskusteltiin avoimesti."
T
Tiina
NOKIA

Sähköasennus J-M Seppänen

Marras 2022

kellokytkin ja mahdollisesti kontaktori lämminvesivaraajalle

"huippu"
M
Mika
NOKIA
Sähköasennus J-M Seppänen
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Led lampun asennus sekä sähköjohdon korjaus

37100NOKIA

Eli tarvitsisin osaavan sähkömiehen korjaamaan katossa olevan osat mihin saa kiinni lampun sekä led lampun asennus kattoon Nokia!

Pieniä sähkötöitä kerrostaloasunnossa

37100NOKIA

Keittiöön pitäisi asentaa uusi seinäänkiinnitettävä liesituuletin ja ottaa pois vanha pistorasia, missä vanha liesituuletin on ollut kiinni. Eli uuteen pitää myös vetää sähkö. Myös kaksi työtasovalaisinta pitää vaihtaa uusiin. Eteisessä pitätäisi irrottaa sähköverkosta sellainen "valolippa" ja asentaa kattolamppu. Siinä ehkä jotain häikkää ettei eteisen katkaisimesta kattolamppu syty ja sammu, se pitäisi katsoa kuntoon. Löytyisikö tekijää jo ehkä ehkä 16.11.?

Vakuutusyhtiöön selvitys

37200SIURO

Sirkkeliä käytettäessä ilmeisesti huonokuntoisen jatkojohdon vuoksi sähköt ” katosivat” ulkopistorasiasta” ja kolmesta sisällä olevasta pistorasiasta.

Sähkömies Nokialle

37140NOKIA

Hommana olisi asentaa yksi uusi pistorasia varastoon ja laittaa ulkovaloille liiketunnistimet (oletettavasti 2 kpl).

Ulkopistorasian asennus ja läpivienti

37120NOKIA

80-luvun lopun rivitaloon ulkopistorasian asennus asunnon etuoven viereen. Läpiviennin voi mahdollisesti hoitaa ilp-läpivientiä hyödyntäen joka siejaitsee myös etuoven vieressä. Mahdollisesti vikavirtasuojan asennus myös? Sulakekaappi sijaitsee etuoven takana eteisessä.

Hybridiauton latausasema kotiin

37100NOKIA

Etsitään 80-luvulla valmistuneeseen rivitaloon hybridiauton latausaseman asentajaa. Taloyhtiössä tehty e-selvitys, etsimme urakoitsijaa jotta voimme tehdä muutostyöilmoituksen. Tarkotuksena vetää ryhmäkeskukselta kaapeli autopaikalle, ottaa lähtö nykyisen autonlämmityspistorasian lähdöstä. Autopaikalle listätään vikavirtasuojakytkin ja lataamiseen sopiva superschukolatauskaapeli. Tarvittaessa voin toimittaa taloyhtiöön tehdyn e-kartoituksen.