Sähkömies - Nokia

Mistä sähkömies, joka voi auttaa niin pienissä, kuin isommissakin asennuksissa? Remppatorista tietenkin! Jätä ilmoitus Remppatoriin, ja kilpailuta sähkötyö!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous

Saa tarjouksia päteviltä yrityksiltä

Sähkömies - Nokia

Mistä sähkömies, joka voi auttaa niin pienissä, kuin isommissakin asennuksissa? Remppatorista tietenkin! Jätä ilmoitus Remppatoriin, ja kilpailuta sähkötyö!

  • Julkaise työilmoitus ilmaiseksi
  • Vastaanota ei-sitovia tarjouksia yrityksiltä
  • Valitse paras tarjous
Viimeksi julkaistut työilmoitukset

Sähkömiestä tarvitaan

37130NOKIA

Tarvitaan sähkömiestä tekemään keittiörempan yhteydessä parit kytkennät ja muutostyöt.

2 x 16 A 3 vaihe rasioita ulos.

37120NOKIA

Sähkökeskuksesta johdotus (olemassaolevien sisärasioiden rinnalle?) ulos 2 X 3vaihe 16 A rasialle. Molemmille omat kaapelit keskukselta yläpohjan kautta ulos (voin vetää kaapelin itse). Söhkökeskus vuodelta 2007 ja mielestäni siinä kaikki tarvittava.

Mahdollinen saunan sähköjohtojen ja sulakkeiden vaihto 10A:sta 16A:han

37120NOKIA

Olemme vaihtamassa nykyisen sähkökiukaamme uuteen. Uusi kiuas vaatii asentamisen 16A-sulakkeeseen, mutta nykyinen sulaketaulumme on 10-ampeerinen. Etsimme sähköasentajaa, joka voisi tarkistaa, mitkä sähköjohdot meille on asennettu eli kantaisivatko ne 16A:ta, mikäli sulaketauluun vaihdetaan ainakin saunan osalta sulakkeet. Jos jo asennetut sähköjohdot tukevat 16A:ta, toivoisimme, että sähköasentaja voisi asentaa sulaketauluumme 16A-sulakkeet ainakin saunan osalta ja varmistaa, että sulakkeet ovat muilta osin tasapainotettu. Emme halua rajoittaa sähkölaitteiden käyttöä esimerkiksi niin, että saunaa lämmittäessä esimerkiksi tiskikone ei voi olla päällä tai auto esilämmityksessä. Mikäli sähköjohtomme tukevat vain 10A:ta, toivoisimme, että selvennetyn työmäärä- ja hinta-arvion jälkeen sähköasentaja voisi tulla vaihtamaan saunaan menevät sähköjohdot 16A:ta tukevaksi ja samalla vaihtaa sulakkeet sulaketauluun ja ylläolevan kappaleen mukaan myös tasapainottaa sulakkeet. Sähköjohdot ovat tehty uppoasennuksena putkeen. Selvyyden vuoksi todetaan, että emme ole vielä hankkineet uutta sähkökiuasta. Vanhan sähkökiukaamme asentaminen uusiin sulakkeisiin olisi tässä kohtaa tarpeeksi.

Valaisimien sisäasennus

37150NOKIA

3 sisävalaisimen kattoon asentaminen. Normaali 240cm huonekorkeus. Valmiille paikoille. Saattaa vaatia paria pohjan muutosta pistokkeesta pois.

Pihasaunan pukuhuoneen laajennuksen säkötyöt!

37120NOKIA

Laajensimme pihasaunan pukuhuonetta ja sieltä purettu alkuperäiset sähkövedot. Uudet linjat pääosin vedetty. kytkennät ja liitokset tietenkin tekemättä. Siis kytkennät muutama veto ja pistorasioiden asennus, kytkimet ja valolinjat. Päivän asennustyö!

Uuden keittiön sähköjen asennus

37120NOKIA

Uuden keittiön sähköjen asennus. Sähkökaapelin vetäminen saarekkeeseen, lieden/uunin kytkeminen, astianpesukone, viinikaappi. Pistorasioiden ja katkaisimien asennus. Ledien + valonauhan asennus.

Viimeisimmät arvioinnit
Hybridiauton latausasema kotiin

Sovitusti työ tuli tehtyä, vaikka tulikin mutkia matkaan. Ongelmista keskusteltiin avoimesti.

Marras 2023
T

Tiina - Sujuva Talotekniikka Oy

NOKIA
Ulkovalojen liittäminen hämärä-/liiketunnistimella

Kaikki meni sovitusti. Nopeaa toimintaa ja hyvään hintaan. Suosittelen.

Huhti 2023
M

Markus - Sujuva Talotekniikka Oy

NOKIA
kellokytkin ja mahdollisesti kontaktori lämminvesivaraajalle

huippu

Marras 2022
M

Mika - Sähköasennus J-M Seppänen

NOKIA